Hoe trek ik de aandacht van een vrouw?

Een man trekt met name de aandacht van een vrouw, wanneer zijn lichaam mannelijkheid, zelfvertrouwen en kalmte uitstaalt. Een mannelijke man staat rechtop, met zijn schouders naar achteren en zijn borst vooruit.

Waarbij zijn lichaam ogenschijnlijk meer ruimte inneemt, dan hij daadwerkelijk nodig heeft. Dat terwijl zijn kop fier op zijn romp staat, hij energiek en nieuwsgierig de wereld inkijkt, maar daarentegen rustig en kalm beweegt. En zijn medemens recht in de ogen kijkt, wanneer hij met ze communiceert.

Probeer het maar eens als je van jezelf weet dat je dit eigenlijk niet of te weinig doet. En je zult merken dat een verandering van lichaamshouding er direct voor zorgt dat jij je anders gaat voelen.

Jouw persoonlijkheid en uitstraling trekt de aandacht

Mannen voelen zich instinctief vooral aangetrokken tot het uiterlijk van een vrouw. En daarom denken wij dan ook, overigens onterecht maar heel begrijpelijk, dat vrouwen precies zo naar ons kijken. En dat we de aandacht van een vrouw vooral moeten trekken met ons uiterlijk. De media probeert ons dit dagelijks wijs te maken. Maar niets is minder waar.

Vrouwen kijken namelijk vooral naar wat het uiterlijk van een man uitstraalt. Waarbij dat aandacht uitgaat naar:

Ja, dit kan een vrouw inderdaad allemaal waarnemen als ze naar je kijkt. En als ze in je ogen kijkt. Daarom willen vrouwen ook altijd zo graag ogen zien. Ook op een foto van jou, op bijvoorbeeld een date profiel op een datingsite.

Dit betekent dan ook, dat het totaal niet zinvol is om bijvoorbeeld te proberen pakkende openingszinnen te onthouden. Of je tijd te verdoen aan het uit je hoofd leren van bepaalde pick-up routines.

Want dergelijke dingen werken namelijk alleen wanneer je ze authentiek en met het nodige zelfvertrouwen brengt. Anders ben je namelijk niet meer dan een entertainer in de ogen van vrouwen. Of erger nog: een clown.

Clowns en entertainers vermaken vrouwen, maar zijn vrijwel kansloos zodra het op het versieren van een vrouw aankomt. Laat staan een relatie aangaan met een vrouw.

Met andere woorden: er bestaat absoluut geen quick fix voor een gebrek aan uitstraling, persoonlijkheid en zelfvertrouwen. Daar zul je als man dan ook aan moeten gaan werken, wanneer jij kampt met een te weinig hieraan.

Dat er geen quick fix bestaat, komt omdat slechts 7% van de communicatie tussen mensen daadwerkelijk via woorden verloopt. 55% van de communicatie verloopt via lichaamstaal, zoals houding, beweging en gezichtsuitdrukking.

En de 38% die overblijft is gereserveerd voor de manier waarop jij je stem gebruikt. Praat je snel, onduidelijk en zenuwachtig? En knijp je je stem af, waardoor je stemgeluid onbewust hoger klinkt dan zou moeten? Dan zul je op mensen een onzekere indruk maken.

En dat terwijl als je rustig, relaxed en duidelijk articulerend praat en je stemgeluid is diep en mannelijk, dan zul je juist weer een veel zekerder indruk maken op mensen.

Precies met dat stemgeluid en die manier van praten zal een man dan ook de aandacht trekken van een vouw.

Het vervelende is echter, dat bewust proberen rustiger en duidelijker te gaan praten en je stemgeluid dieper te laten klinken alleen je niet gaat helpen. Omdat dat dan juist weer gemaakt gaat klinken.

Met andere woorden: dan zal heel snel duidelijk worden dat je absoluut niet jezelf aan het zijn bent.

Wat moet je dan doen? Het beste kun je jezelf concentreren op het bouwen aan je zelfvertrouwen. Want zodra jij meer rust krijgt in jezelf, meer in balans bent, happier bent met jezelf en meer vertrouwen krijgt in jezelf, dan ga je vanzelf wel rustiger praten en wordt je stem tevens automatisch dieper.

Ook zul je dan tevens rechtop gaan staan en lopen en rustiger gaan bewegen, zonder dat je jezelf er bewust van bent.

Dus nogmaals: concentreer jezelf op het krijgen van meer zelfvertrouwen. De aandacht van vrouwen, trek je dan vanzelf.

Werken aan zelfvertrouwen en uitstraling

Wanneer je de aandacht wil trekken van vrouwen, dan zul je zogezegd vooral zelfverzekerdheid moeten uitstralen. En als je dat niet hebt, dan zul je eraan moeten werken om die zelfverzekerde uitstraling te krijgen. Ofwel moeten werken aan je zelfvertrouwen.

Aan zelfvertrouwen en uitstraling werken, is overigens niet moeilijk, maar wel lastig.

Want werken daaraan vergt vooral veel aandacht, tijd, energie en doorzettingsvermogen. En dat terwijl wij mensen van nature eigenlijk ontzettend lui zijn. En bovendien hebben we ook nog eens een hekel aan veranderingen in ons leven.

Daar bovenop komt ook nog eens, dat we een hekel hebben aan onzekerheid. En er is ons dan ook alles aan gelegen om onzekerheid in ons leven te voorkomen, danwel te ontlopen. Want onzekerheid brengt op zijn beurt weer onrust. En wanneer er onrust heerst, kunnen we niet lui zijn. En zo is het balletje weer rond.

En zo voelen wij mensen ons eigenlijk het prettigst wanneer iedere dag ongeveer hetzelfde verloop heeft. Daarom hebben we dan ook een behoorlijk sterke wil nodig om ook daadwerkelijk iets voor elkaar te krijgen wat we graag willen.

Dus we zoeken bijvoorbeeld op het internet naar:"Hoe trek ik de aandacht van een vrouw". En eigenlijk hopen we dan een oplossing te vinden voor ons probleem, dat ons geen onzekerheid oplevert in ons leven, maar ons wel bezorgt wat we willen. Namelijk de aandacht van een vrouw.

Als ik jou een dergelijke oplossing had gegeven, dan was je nu wellicht helemaal een blij man geweest.

Nu ben je dat waarschijnlijk niet. En verlaat je wellicht teleurgesteld deze website en ga je op zoek naar een website die je een dergelijke oplossing wel biedt.

Echter, ik had de simpele oplossing absoluut gegeven als deze bestond. Maar hij bestaat niet. Omdat vrouwen namelijk onmogelijk voor te liegen zijn. Vroeg of laat krijgt een vrouw je door als je toneel speelt. Of als je iemand probeert te zijn die je niet bent. Iets waarmee je uiteindelijk niet alleen jezelf pijn doet, maar ook de vrouwen die je ontmoet.

Dus zit er gewoon echt niets anders op dan ouderwets keihard te buffelen, als je wat wilt doen aan een gebrek aan zelfvertrouwen en uitstraling. En zul je zogezegd een sterke wil nodig hebben, om op te kunnen boksen tegen je natuurlijke luiheid en je hekel aan verandering en onzekerheid in je leven.

En hoe risicolozer het leven is dat je nu leidt, hoe sterker jouw wil zal moeten zijn om meer zelfvertrouwen te willen krijgen.

Want als jij nu een redelijk risicoloos leven leidt, dan betekent dat bijna automatisch dat jij jezelf nog maar zelden hebt onderworpen aan onzekerheden in je leven, voor kortere of langere duur.

Alles wat zelfvertrouwen werkelijk is, is de mate van onzekerheid die jij tolereert in je leven. Dit betekent dat hoe meer en hoe vaker jij jezelf moedwillig onderwerpt aan onzekerheid, hoe meer onzekerheid jij in je leven zal leren tolereren.

We kunnen dan ook stellen dat: hoe hoger jouw onzekerheidstolerantie is, hoe meer zelfvertrouwen je hebt. Oftewel, hoe meer vertrouwen jij in jezelf hebt dat jij jezelf goed door deze onzekere situatie heen zal weten te loodsen.

Werken aan je zelfvertrouwen is in basis dan ook niet veel meer dan:

  1. Volledig accepteren wie je bent, wat je nu hebt en waar je nu staat.
  2. Bedenken wat je nu werkelijk echt wilt in je leven, zonder dat je jezelf laat tegenhouden door onzekerheden en de mening van anderen.
  3. Bedenken hoe je hetgeen je echt wilt kunt bereiken.
  4. En plan van actie maken.
  5. Actie ondernemen en de plannen die je hebt uitvoeren.

Na verloop van tijd zul je zien, dat wanneer je de doelen daadwerkelijk haalt die je wilde bereiken, hoe klein ze ook zijn, er beetje bij beetje voor zorgen dat jij steeds meer vertrouwen krijgt in jezelf.

Een logisch gevolg van meer vertrouwen krijgen in jezelf is, dat je dan vanzelf ook meer aandacht trekt van vrouwen. Echter, naast dat je meer aandacht zult trekken van vrouwen, zul je ongetwijfeld ook gaan merken dat meer zelfvertrouwen hebben een gunstige invloed op alle aspecten in je leven heeft.

Een gegeven dat het werken aan je zelfvertrouwen eigenlijk al bijna een bittere noodzaak maakt, als je er nu te weinig van hebt. En niet alleen om de aandacht van een vrouw te trekken.