De 5 eigenschappen die je een echte man maken in de ogen van een vrouw

Eigenschappen van de echte man

Er zijn van die eigenschappen die je direct een echte man maken in de ogen van een vrouw. En daarmee woest aantrekkelijk. Vreemd genoeg zijn dat alleen andere eigenschappen, dan die vrouwen als eerste noemen wanneer ze gevraagd worden wat een man aantrekkelijk maakt.

Ook jij zult ze ongetwijfeld gehoord hebben en gelezen hebben. De dingen zoals: lief, zorgzaam, meegaand, galant, betrouwbaar, eerlijk en goed verzorgd.

Echter wanneer je eens op je gemak dateprofielen gaat bekijken op één van Neerlands bekendste datingsites, dan vind je ineens hele andere eigenschappen. Zoals: zelfvertrouwen, passie, een eigen leven, karakter, een eigen mening, zichzelf zijn, humor, tegengas kunnen geven, goed voor zichzelf zorgen.

Hier ga je als man vanzelfsprekend niet echt veel wijzer van worden. En om het nog ingewikkelder te maken: de eigenschappen die je een echte man en dus aantrekkelijk maken staan vermeld in beide lijstjes. Hoog tijd dus om eens wat licht in de duisternis te gaan scheppen en de 5 meest mannelijke eigenschappen eens op een rij te gaan zetten.

1) Zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen vormt als ware de fundering voor het aantrekkelijk zijn voor een vrouw. Dit heeft er alles mee te maken dat voor een vrouw jou kunnen vertrouwen en vertrouwen kunnen hebben in jou instinctief het allerbelangrijkste is. En hoe kan een vrouw jou nou vertrouwen als jij niet eens vertrouwen hebt in jezelf?

Hier komen bij een vrouw dan ook de woorden 'eerlijk' en 'betrouwbaar ' vandaan.

2) Leef een eigen leven dat jou gelukkig maakt

Mensen houden niet zo van onzekerheid. En dus neigen we er vaak naar, de makkelijkste weg en de weg van de minste weerstand te kiezen. Iets dat het eenvoudigst gaat door iets te doen waar onze omgeving het mee eens is. En dan met name waar onze ouders het mee eens zijn.

Hier is overigens helemaal niets mis mee. Tenminste, zolang jij jezelf er gelukkig bij voelt. Maar daar zit hem nu juist net vaak de kneep. Veel mensen voelen zich er niet gelukkig bij en hebben het gevoel dat ze geleefd worden, in plaats van leven.

Wat je voelt en van jezelf vindt, dat straal je onbewust naar je omgeving uit. En dus ook naar de vrouw die je zo leuk vindt.

Hetgeen betekent dat de kans klein is dat je door deze vrouw aantrekkelijk wordt gevonden. Want de intuïtie van een vrouw vertelt haar dat een echte man zijn eigen leven vorm geeft. Zichzelf doelen stelt en zich er volledig voor inzet om deze doelen ook te halen. En dat ben je absoluut niet aan het doen wanneer je het gevoel hebt dat je geleefd wordt.

Hier komen de woorden: passie, een eigen leven, karakter, een eigen mening en goed voor zichzelf zorgen vandaan.

3) Geef vrijelijk zonder er wat voor terug te verlangen

Als het ene mens iets heel graag wil dat een ander mens heeft, dan wil het mens dat datgene niet heeft wel eens aardiger gaan doen dan hij daadwerkelijk is. Gemaakt overkomen, niet zichzelf zijn, noemen we dat. Ieder mens heeft gelijk door wanneer een ander mens iets van hem wil. En die mensen moeten we bij voorbaat al niet.

Want we zijn niet geïnteresseerd in mensen die wat van ons willen. Wij zijn geïnteresseerd in mensen die in ons geïnteresseerd zijn.

Maar heb jij jezelf er wel eens op betrapt dat jij tijdens het daten wel eens hebt geprobeerd aardiger te zijn tegen je date dan je normaal gesproken tegen mensen bent. En dus had jouw date op dat moment ook iets dat jij graag van haar wilde hebben. Namelijk haar liefde, haar aandacht en eigenlijk ook heel graag haar lichaam. Echter, doordat jij haar onbewust vrijwel direct het gevoel gaf dat je wat van haar wilde, wilde ze jou niet.

Dat moet dus anders als je een vrouw leuk vindt. Want uiteraard wil je dat zij jou ook leuk en aantrekkelijk gaat vinden. En dat kun je doen door haar jouw oprechte en volledige aandacht te geven, interesse in haar te tonen en iets leuks te verzinnen dat je samen met haar kunt gaan ondernemen.

Daarmee geef je jezelf en je tijd aan haar. En aan haar alleen. En eigenlijk maakt niets een vrouw gelukkiger en blijer dan een leuke aantrekkelijke man die ervoor zorgt dat zij zich geliefd en bijzonder voelt.

En daar komen de woorden: lief, zorgzaam en galant vandaan.

4) Wees gerust eens een plaaggeest

Uit mijn tijd op de lagere school weet ik me nog één ding heel goed te herinneren. En dat is dat de meisjes zongen als ze geplaagd werden "Meisjes plagen, kusjes vragen". En dat is een waarheid als een koe.

Want vrouwen vinden het heerlijk om geplaagd te worden. Je kunt ze er dan ook enorm mee aan het lachen maken. Vrouwen genieten hier ondermeer zo van omdat er maar 2 momenten in hun leven zijn waarop ze even nergens aan denken en echt ontspannen. Dat is wanneer ze de liefde bedrijven en wanneer ze lachen.

Dat is dan ook de nummer 1 reden waarom de meeste vrouwen humor zo belangrijk vinden in een man.

Bovendien toon je door een vrouw te plagen onbewust dat je: zelfvertrouwen hebt, jezelf bent, tegengas kan geven en een duidelijke eigen mening hebt.

5) Besteed niet meer aandacht aan je uiterlijk dan een vrouw

Voor vrouwen bestaat er een heel groot verschil tussen jezelf goed verzorgen en goed voor jezelf zorgen. Jezelf goed verzorgen betekent doorgaans dat je veel aandacht besteedt aan je uiterlijk.

Daar is overigens niets mis mee. Zolang je het doet omdat jij het leuk vindt en jij je er goed bij voelt. En zolang je niet meer tijd aan je uiterlijk besteedt dan de gemiddelde vrouw.

Maar waar het een vrouw echt om gaat wanneer ze het heeft over goed voor jezelf zorgen is: dat je zowel lichamelijk als geestelijk goed voor je zelf bent. Dat je gezond eet, gezond leeft en ook voldoende tijd neemt om van het leven te genieten.

Dit vindt een vrouw vele malen belangrijker dan dat jij er volgens de laatste mode bijloopt. Je net het laatste model kapsel hebt laten aanmeten en morgen voor de zoveelste keer het nieuwste modelletje bril gaat uitzoeken.

Wellicht heb jij al een aantal van de zojuist genoemde eigenschappen, die van jou een echte man maken in de ogen van vrouwen, in je leven geïmplementeerd. Maar waar het werkelijk op neerkomt is: dat hoe meer jij als een echte man leeft, hetgeen hoofdzakelijk betekent dat jij leeft zoals jij wilt leven en er trots op bent, je eigenlijk voor het overgrote deel al een echte man bent. En dus een aantrekkelijke man voor vrouwen.