11 nog onbekende tips die vrouwen versieren een makkie maken

vrouwen versieren wordt met deze tips vooral makkelijker

Vrouwen versieren. Menig man zal het Wilhelmus foutloos achterstevoren leren zingen een eenvoudiger opgave vinden. Dit komt onder andere omdat bij vrouwen versieren vaak veel te veel nagedacht en getwijfeld wordt. En juist dat maakt een vrouw versieren nodeloos ingewikkeld.

Vrouwen versieren is echt niet zo ingewikkeld als dat jij het jezelf neigt te maken. Want als dat wel zo was, dan was bijvoorbeeld de kans klein geweest dat jij vandaag zou rondlopen op deze aardkloot. Want was jouw vader nou zo'n waanzinnig goede vrouwenversierder? En je opa? You get the picture?

Kortom vrouwen versieren is vooral zo moeilijk als dat je het jezelf maakt. In dit artikel deel ik 11 tips waarmee vrouwen versieren nog nooit zo makkelijk is geweest voor je.

Stop met jezelf te vergelijken met anderen

Een man die moeite heeft met vrouwen versieren, heeft vaak ook vooral moeite met zichzelf. Ook vindt hij bijvoorbeeld dat anderen in veel dingen veel beter zijn dan hij. Een gevolg hiervan is nogal eens dat hij zichzelf niet goed genoeg vindt voor de meeste vrouwen.

En als zo’n man dan eens een date heeft, dan probeert hij dat vaak een soort van te compenseren door een cadeau mee te nemen voor zijn date. Bloemen bijvoorbeeld.

Een vrouw zal het zeer zeker aardig vinden van je als je bloemen meebrengt, maar aantrekkelijker maak je jezelf er niet mee. Want wat je er mogelijk mee communiceert naar een vrouw is: Ik ben waarschijnlijk niet goed genoeg voor je, maar ik hoop dat ik dat voor vandaag met dit bloemetje goed kan maken.

Hetzelfde geldt overigens voor een vrouw meenemen naar een duur restaurant op een eerste date.

Een zeer doeltreffende manier om jezelf een stuk beter te voelen, en bovendien fijner en gelukkiger, is direct te stoppen met jezelf te vergelijken met anderen. Want die man met wie jij jezelf vergelijkt kan wel in een veel mooiere auto rijden dan jij of een veel groter huis hebben dan jij, maar dat betekent niet automatisch dat hij het dan ook beter voor elkaar heeft dan jij.

Want wie weet ligt hij wel iedere nacht wakker van die torenhoge schulden die zijn bezittingen met zich meebrengen.

Iets waar jij geen last van hebt, omdat jij bijvoorbeeld je huis huurt en een auto rijdt die je gewoon gelijk cash hebt betaald toen je ‘m kocht.

Kortom: als jij jezelf vergelijkt met anderen, dan vergelijk jij jezelf meestal vooral met de uiterlijke schijn van anderen. Want wat er zich precies allemaal afspeelt achter de voordeur en in het leven van degene met wie jij jezelf vergelijkt, dat weet je meestal niet.

Veel slimmer is daarom om jezelf te vergelijken met wie je vandaag bent ten opzichte van gisteren. We hebben allemaal dingen die we beter zouden willen beheersen, waar we meer van willen weten en waar we beter in zouden willen worden. Vrouwen versieren bijvoorbeeld.

Beter ergens in worden betekent doorgaans tijd en energie investeren in vaker doen waar we beter in willen worden. Wanneer je dit trouw doet, dan ben je er vandaag beter in dan gisteren.

Waar wij mannen het meest blij van worden, ons het gelukkigst bij voelen en ons zelfvertrouwen een boost geeft is:

Telkens wanneer ons iets in het bovenstaande lijstje te vaak niet lukt, dan juist voelen we ons slecht over onszelf.

Maar als je jezelf consistent en alleen maar vergelijkt met wie je gisteren was, dan weet jij jezelf ook weer sneller bij elkaar te rapen. Want morgen heb je in ieder geval weer een kans om het beter te doen dan vandaag en het zelfs beter te doen dan gisteren.

Tip 1:

Vrouwen vallen op mannen die voelbaar hun zaakjes goed voor elkaar hebben voor zichzelf. Een man die blij en gelukkig is met zijn leven straalt dat namelijk uit. Vrouwen reageren sterk op wat een man uitstraalt en wat voor gevoel hij haar daarbij geeft.

Dat betekent kortom dat blij en gelukkig zijn met je leven als single man er zeker aan bijdraagt dat een vrouw makkelijker te versieren wordt voor je.

Vertrouw ook in je omgang met vrouwen op jezelf

Zelfvertrouwen. Hierin schuilt voor menig man direct al het eerste probleem.

Want menigeen heeft daar juist een ernstig gebrek aan wanneer het op vrouwen aankomt.

Waardoor onder andere eerst naar zoveel mogelijk zekerheden worden gezocht alvorens actie te gaan ondernemen. Bijvoorbeeld het proberen te ontdekken van signalen die een vrouw kunnen geven en die aangeven dat ze je leuk vinden. Maar als de niet lukt, dan blijft actie meestal uit.

Een zeer slechte zaak. Want geen actie ondernemen betekent:

Een wijze waarop zelfvertrouwen snel toeneemt is namelijk door dingen vaker te doen, en er positieve ervaringen mee op te doen.

Positieve ervaringen zorgen ervoor dat jij ervan overtuigd raakt dat je iets goed kan. En dat je erop vertrouwt dat je het de eerst volgende keer weer zonder problemen voor elkaar krijgt.

Iets wat op dit moment op het gebied van vrouwen versieren voor jou wellicht absoluut niet van toepassing is.

Op dat gebied heb je misschien juist wel vooral negatieve ervaringen opgedaan. Of misschien absoluut nog helemaal geen ervaring.

Om zelfvertrouwen te krijgen in het omgaan met vrouwen heb je dan ook eigenlijk niet anders nodig dan positieve ervaringen.

Dit kun je onder andere voor elkaar krijgen door om te beginnen zo veel en zo vaak mogelijk gewoon een kort praatje te maken met vrouwen met vrouwen die betaald worden om aardig te zijn, zoals winkelmeisjes bijvoorbeeld. En ga gewoon ervaren wat er gebeurt en hoe een vrouw reageert op wat je zegt.

Op deze manier zul je ervaren dat een vrouw ook maar gewoon een mens is. Een mens die net als jij graag in contact komt met anderen, en die net als jij ook houdt van aandacht van anderen.

Tevens zul je gaan ervaren dat je echt helemaal niets bijzonders hoeft te doen of te kunnen om met een vrouw in contact te komen, behalve dan het lef hebben om het gewoon te doen.

Ook voor het versieren van vrouwen geldt: dat bijna niemand daar van nature goed in is.

Contact leggen met vrouwen, praten met vrouwen en het versieren van vrouwen zijn slechts vaardigheden. En er is maar één manier om vaardigheden te leren, en dat is door het gewoon domweg te doen.

Als jij in vergelijking met anderen pas laat begint aan vaardig worden in het versieren van vrouwen, dan zul je nu stappen doorlopen die andere mannen al doorlopen hebben in hun tienerjaren. Wat ze vandaag uiteraard een voorsprong in ervaring geeft.

Maar dat zegt allerminst dat jij minder goed zult gaan zijn in het versieren van vrouwen. Je hebt op dit moment alleen minder ervaring. Dat is alles.

Accepteer dat. En verwacht niet meer van jezelf, dan wat je op grond van je ervaringen met vrouwen tot nu toe mag verwachten. En werk van daaruit rustig verder aan het opdoen van positieve ervaringen in je omgang met vrouwen.

Tip 2:

Vrouwen versieren is een vaardigheid. Vaardig in iets word je door het simpelweg vaak te doen. Vaardig worden in iets betekent ook leren door te blijven proberen. Leren betekent fouten maken. En je moet jezelf ook vooral toestaan om fouten te maken, omdat je van fouten maken nu eenmaal altijd het meeste leert.

Maar als je doorzet, dan zal het ook steeds vaker goed gaan. Dat zal je keer op keer meer zelfvertrouwen met vrouwen geven.

Maak haar niet belangrijker dan ze werkelijk is

Ja, ze is een perfect leuke vrouw en je zou haar ontzettend graag versieren. Maar vooralsnog is ze gewoon alleen dat: een perfect leuke vrouw.

Ze kookt nog niet je favoriete maaltijd wanneer jij dat wilt. Ze maakt je nog niet 's nachts wakker om seks met je te hebben. Ze doet de was niet voor je. En ze staat 's morgens ook niet eerder op voor jou om koffie te zetten en ontbijt voor je te maken.

Nogmaals, ze is niet anders dan iedere andere vrouw. Ze is alleen iets leuker.

Er is dan ook geen enkele reden om deze vrouw anders te gaan behandelen dan bijvoorbeeld: je moeder, je zus, je buurvrouw of iedere andere vrouw in je leven. Laat bloemen en andere kado's dan ook thuis als je gaat daten.

Doe je dat niet, dan loop je vooral de kans dat een vrouw gaat denken dat jij jezelf niet goed genoeg vindt voor haar, zoals je inmiddels hebt kunnen lezen.

Iets wat je vanzelfsprekend alles behalve zal gaan helpen bij het succesvol versieren van een vrouw.

Wat je daarentegen wel zal gaan helpen is het doel waarmee je gaat daten veranderen in: erachter komen of ze vooral ook echt leuk is voor jou en of jij echt blij wordt van haar.

Hierdoor zul je een zekere mate van kieskeurigheid uitstralen. Wat jouw aantrekkingskracht op haar alleen maar zal vergroten.

Tip 3:

Hoe beter het jou lukt om haar te behandelen zoals je iedere andere vrouw in je leven behandelt, hoe sneller ze je zal vertrouwen en hoe veiliger ze zich bij je zal voelen. Dit zal ervoor zorgen dat een vrouw zich ontspant en zich prettig zal voelen in jou nabijheid. Een vrouw laat zich pas succesvol door jou versieren zodra je haar dat gevoel weet te geven.

Praat vooral over haar en zo min mogelijk over jou

Menig man spreekt niet zomaar vrouwen aan. Gewoonweg omdat hij geen idee heeft wat hij zou moeten zeggen. En tevens bestaat de angst dat het gesprek na het aanspreken snel stil zal vallen.

Waarom zou je je daar zorgen over maken wanneer jij met vrienden, familie, collega's en kennissen over het algemeen prima in staat bent om het gesprek gaande te houden?

Wellicht omdat je ook deze vrouw in je hoofd onbewust belangrijker aan het maken bent dan ze daadwerkelijk is. Wat maakt dat je wilt proberen om indruk te maken. Waardoor je:

Bovendien bevestig je daarmee het helaas vaak terechte vooroordeel dat vrouwen hebben. Namelijk dat mannen voornamelijk geïnteresseerd zijn in het lichaam van een vrouw en nauwelijks in haar als persoon. En dat mannen bovendien niet kunnen luisteren.

Met dit vooroordeel kun je overigens wel enorm je voordeel doen en een vrouw zowat op de automatische piloot succesvol versieren. En wel door een vrouw laten ervaren dat jij wel degelijk in haar geïnteresseerd bent als persoon en wel degelijk kunt luisteren.

Dit doe je heel simpel door te luisteren naar wat ze vertelt, en haar te bewijzen dat je luistert door door te vragen over wat ze vertelt.

Hierdoor gaat een gesprek vooral over haar en wat haar bezighoudt.

Een vrouw zal je hierdoor nog leuker vinden omdat je haar je oprechte aandacht geeft. Bovendien zal ze alleen nog maar nieuwsgieriger naar jou worden omdat ze (nog) niet veel van je weet.

Kortom nog twee dingen die je aantrekkingskracht op haar zonder meer vergroten, en daarmee helpen om haar succesvol te versieren

Tip 4:

Een vrouw versier je niet met mooie woorden en maar met het gevoel dat je haar geeft als ze bij je is en als ze aan je denkt. Veel aan je denken doet een vrouw vooral als je ervoor zorgt dat je haar niet te veel vertelt. Dat draagt er namelijk toe bij dat ze zich veel zal dingen over jou zal gaan afvragen. En hoe meer een vrouw in haar gedachten met jou bezig is, hoe meer zich tot je aangetrokken zal gaan voelen.

Heb een plan

Vrouwen houden van mannen met een plan. Van mannen die weten wat ze van plan zijn met hun eigen leven. Maar tevens van mannen die een goed plan hebben voor een date.

Dus als je een vrouw wilt uitnodigen voor een date, zorg er dan als eerste voor dat je een leuk date idee hebt.

Probeer daarbij vooral eens verder te denken dan het standaard eten, bioscoop of een kop koffie drinken.

Veel beter is namelijk iets met haar te gaan doen wat jij ontzettend leuk vindt en wat je haar kunt leren. Echt uitgenodigd worden in jouw leven en daadwerkelijk kennis maken met wat jou bezighoudt, beschouwen vrouwen over het algemeen als een zeer aantrekkelijke vorm van daten.

Een ander goed date idee is een date op basis van iets wat jullie gemeen hebben of wat daaraan gerelateerd is.

Wanneer je een date met een vrouw goed hebt gepland, dan zal een vrouw zich vooral veel meer ontspannen voelen bij jou. Iets wat een date zondermeer ten goede zal komen. Bovendien krijgt ze op deze manier het vertrouwen dat ze met een gerust hart iets aan jou kan overlaten. Iets wat voor een vrouw een zeer aangenaam gevoel is.

Tip 5:

Hoe meer je een vrouw betrekt in jouw plan, in jouw leven, hoe specialer ze zich zal voelen. Een goed plan maak je namelijk alleen maar als iets bijzonder voor je is en iets is wat je ontzettend graag wilt.

Een plan hebben geeft een vrouw het gevoel dat dingen belangrijk voor je zijn en dat je er alles aan zult doen wat je kan om het plan te laten lukken. Dat geeft een vrouw een gevoel van vertrouwen en veiligheid, waardoor ze zich ook weer prettig en op haar gemak bij je zal voelen.

Inmiddels weet je dat dit er zonder meer aan bijdraagt dat ze makkelijker te versieren voor je zal zijn.

Neem de leiding

Waar een vrouw zich doorgaans het sterkst tot aangetrokken voelt is: een man die rustig assertief leiderschap toont en uitstraalt in haar bijzijn. Een vrouw komt ervan tot rust en het geeft haar een gevoel van veiligheid, bescherming, geborgenheid en vertrouwen.

Veiligheid, bescherming, geborgenheid en vertrouwen is wat een vrouw minstens bij je moet voelen en moet blijven voelen om zich tot je aangetrokken te gaan voelen.

Ferm de leiding nemen is daarom niet alleen mannelijk, maar tevens bittere noodzaak wanneer je vrouwen succesvol wilt versieren.

Tip 6:

Wacht niet af en neem het initiatief. Wees assertief en besluitvaardig en neem de volle verantwoording voor die besluiten.

Dat betekent overigens allerminst dat je een vrouw nergens bij moet betrekken. Dat moet je zeker. Maar na overleg ben jij als man degene die de keuze maakt, de knoop doorhakt en het besluit neemt.

Maak geen geheim van je bedoelingen

Te lang wachten met actie ondernemen is funest. Maar minstens net zo funest is een geheim maken van je bedoelingen.

Want als jij een vrouw leuk en aantrekkelijk vindt, dan heb je het liefst eerst seks met haar in plaats van haar eerst beter te leren kennen, toch?

Dit betekent overigens niet dat het dan ook perse zo moet gebeuren. Maar dat is heel iets anders dan je verlangens te verbergen. Niets proberen en geen enkele seksuele toespeling maken, zal een vrouw vroeg of laat namelijk vrijwel zeker het gevoel gaan geven dat je haar niet leuk en aantrekkelijk genoeg vindt.

Wanneer een vrouw zich wel tot jou aangetrokken voelt, maar jij haar door je verlangens te verbergen het gevoel geeft dat jij haar niet leuk en aantrekkelijk genoeg vindt om wat te proberen, dan breekt er ongetwijfeld een moment aan dat ze geen contact meer met je hebben wil. Zelfs al heb je haar met de mooiste woorden verteld wat je voor haar voelt.

Vrouwen reageren en besluiten namelijk op basis van het gevoel dat je haar geeft, en niet op basis van wat je haar met woorden probeert wijs te maken. Want zo zal dat namelijk op een vrouw overkomen wanneer wat je zegt niet overeenstemt met wat je doet en hoe je je gedraagt.

Tip 7:

Als jij een vrouw leuk vindt, dan weet jij dondersgoed wat je het liefst zo snel mogelijk zou willen doen met die vrouw. Namelijk, haar naar jouw grot sleuren en seks met haar hebben.

Je doet dit vanzelfsprekend niet omdat het niet zo hoort. We leven tenslotte in een beschaafd land. Echter, in onze over geëmancipeerde en totaal vervrouwelijkte maatschappij lijken mannen er steeds vaker voor te kiezen om hun bedoelingen zo goed mogelijk geheim te houden.

Ook dat mag. Maar houd er dan rekening mee dat een vrouw versieren je dan nooit zal lukken.

Vrouwen succesvol versieren lukt je wel wanneer je jouw bedoelingen vanaf het allereerste begin direct subtiel duidelijk maakt.

Wees er trots op dat je een man bent

De leiding nemen en geen geheim maken van je bedoelingen laten je al mannelijk overkomen zoals het hoort. Want we kunnen met z'n allen nog zo geëmancipeerd zijn, een ding zal nooit veranderen: en dat is dat echte vrouwen vallen op echte mannen.

Laat door middel van je gedrag, houding en de manier waarop je met haar omgaat dan ook zien dat je een man bent, en er trots op bent dat je een man bent.

Dat betekent inderdaad ook dat je:

Tip 8:

Kortom je gedraagt jezelf altijd als een gentleman in het gezelschap van een vrouw. Omdat JIJ vindt dat ze het verdient. En niet omdat ZIJ het van je vraagt. Ook daardoor zou ze je weliswaar aardiger kunnen gaan vinden, maar absoluut niet aantrekkelijker.

Neem je tijd, maar neem iedere noodzakelijke stap

Vaak wordt er in versiertips gesproken van het in korte tijd uitvoeren van een aantal handelingen die leiden tot een eerste kus en vervolgens naar de eerste keer seks.

En dat is in kort bestek ook inderdaad wat versieren eigenlijk is: Elkaar bij wederzijdse aantrekkingskracht stapje voor stapje intiem leren kennen.

Echter, wel belangrijk is dat je een vrouw stapje voor stapje door dit proces van elkaar intiem leren kennen heen leidt. Gaand van sociaal geaccepteerd aanraken, via de eerste kus naar meer intiem aanraken tot het daadwerkelijk hebben van geslachtsgemeenschap.

Minder belangrijk is hoe lang je er uiteindelijk over doet. Zolang je er maar voor zorgt dat je steeds een stapje verder gaat dan ervoor.

Tip 9:

Dus overhaast niets. Maar boek bij iedere date wel progressie. Waarbij je vooral moet proberen te luisteren naar wat je gevoel je ingeeft. Want je gevoel is in de liefde een veel betere en ook betrouwbaardere raadgever dan je verstand.

Laat je moeder je dingen leren, in plaats van dingen voor je doen

Wanneer het je bij het vrouwen versieren voornamelijk gaat om het hebben van zo veel mogelijk spannende nachten en je eigenlijk helemaal niet nadenkt over een relatie, dan kun je deze laatste tip vergeten.

Maar zou je wel graag een relatie willen hebben met een leuke vrouw, kijk dan eens goed naar welke rol je moeder op dit ogenblik nog speelt in jouw leven.

Komt ze je huis schoonmaken? Doet ze de was voor je? Strijkt ze je overhemden? Doet ze boodschappen voor je? Kookt ze voor je? Bemoeit ze zich sowieso veel met je leven?

Zorg er dan onmiddellijk voor dat je dit stopt. Natuurlijk is het makkelijk dat je moeder je nog zoveel bijstaat, zodat jij je alleen maar hoeft te concentreren op je studie of je werk.

Maar bijna niets laat vrouwen sneller weer uit je leven verdwijnen, dan een moeder die nog van alles voor je doet. Want dat betekent in de ogen van een vrouw eigenlijk niets anders dan dat je gewoon niet in staat bent om voor jezelf te zorgen. En hoe kun je nou voor haar zorgen als je nog niet eens voor jezelf kunt zorgen?

Onbewust ben je voor een vrouw dan tevens zeer zeker geen man, maar nog steeds een jongen. En vrouwen willen een man in hun leven die als een man in het leven staat en zich ook zo gedraagt. Maar daar is zeker geen sprake van wanneer je moeder eigenlijk bijna alles voor je doet.

Tip 10:

Laat je moeder je leren hoe je dingen in het huishouden zelf doet, en maak er geen gewoonte van dat zij alles voor je doet.

Iedere vrouw versieren is onmogelijk

Zelfs de meest ervaren vrouwenversierder zal er niet in slagen iedere vrouw te versieren waar hij zijn zinnen op heeft gezet. Dat betekent dat afwijzingen er nu eenmaal bij horen.

Dat is logisch ook. Want met lang niet iedereen die je in je leven ontmoet zal het even goed klikken. Denk maar eens na over hoeveel mensen je in je leven inmiddels hebt ontmoet. Dan zal je je realiseren dat maar klein percentage behoort tot je kennissenkring en nog een veel kleiner percentage tot je vriendenkring.

Tip 11:

Houd er rekening mee dat er altijd een kans bestaat dat je afgewezen wordt. Ga er als een heer mee om en neem een afwijzing vooral niet persoonlijk. Tenslotte vind jij ook niet iedereen die je ontmoet even leuk.

Hoe beter je de 11 tips in dit artikel toepast op de vrouwen die je ontmoet, hoe meer je vrouwen zal laten ervaren dat je echt een man bent. Nogmaals: vrouwen vallen nog altijd op echte mannen. Wees een goede man voor iedere vrouw die je datet en vrouwen versieren zal nog nooit zo makkelijk geweest zijn voor je.