Dit is wat vrouwen echt willen van een man en in een relatie

Wat vrouwen echt willen van een man Photo by Mindy Sabiston on Unsplash

Vraag een willekeurige man wat hij denkt dat vrouwen willen van een man en je krijgt antwoorden in de richting van: "Je moet een goed uitziende man zijn met een goede baan, veel geld hebben en een mooi huis en mooie spullen."

Als dat echt zo belangrijk voor vrouwen zou zijn geweest, dan moet je het toch met me eens zijn dat er dan bar weinig mannen een relatie zouden hebben met een vrouw. Want de meeste van ons zijn niet knap en hebben geen goddelijk lijf. Laat staan dat we veel geld hebben.

Wat vrouwen willen is net iets anders dan wat jij denkt

Het klopt dus niet wat je denkt. Maar heel ver van de waarheid zit je ook niet.

Wat volgt zijn 6 dingen die vrouwen graag willen zien in een man en met wie ze dan ook graag een relatie zouden willen. En dan zul je zien dat je niet alleen dichtbij de waarheid zat, maar ook dat het voor iedere man mogelijk is om een man te worden die vrouwen willen.

1) Een man met een plan die iedere dag de beste versie van jezelf probeert te zijn

Dit eerste punt is zonder meer het allerbelangrijkste punt. Ook vat het wat wij denken dat vrouwen willen grotendeels samen. Zoals gezegd zijn vrouwen niet perse uit op een knap uiterlijk, een gespierd lijf, een goede baan, geld, macht, een mooi huis en een mooie auto.

Maar al deze dingen zijn wel vaak het gevolg van een belangrijke eigenschap die een vrouw graag wil in een man. En dat is: dat hij een plan heeft met zijn leven en dat hij iedere dag weer probeert de beste versie van zichzelf te zijn.

Een man die probeert om iedere dag weer de beste versie van zichzelf te zijn, zal onder andere proberen zo goed mogelijk te zorgen voor zijn lichamelijke en geestelijke gezondheid.

Of je gezondheid bent, dat hoef je niemand te vertellen. Dat straal je via je uiterlijk uit naar de wereld om je heen. Dat betekent dat een vrouw wellicht niet het knapste uiterlijk te zien krijgt, maar wel het uiterlijk van een man die het beste maakt van wat hem gegeven is. En dat is precies wat het uiterlijk van een man aantrekkelijk maakt voor een vrouw.

Een man die iedere dag weer probeert om de beste versie van zichzelf te zijn, zal daar vaker wel in slagen dan niet. En elke dag dat hij er wel in slaagt, zal hem vertrouwen geven in zichzelf.

De grootste invloed op je zelfvertrouwen heeft echter het hebben van een plan of het gebrek eraan.

Heb je eigenlijk geen idee en kloot je maar wat aan zonder een echt duidelijk doel, dan is de kans groot dat je je daar eigenlijk helemaal niet prettig bij voelt. Bovendien geeft het je het gevoel dat jij een vrouw onvoldoende te bieden hebt. Dat dit tevens een negatieve invloed heeft op je zelfvertrouwen spreekt voor zich.

Anders is dat wanneer je juist wel een plan, ofwel een doel, hebt. En gepassioneerd aan dit doel werkt. Want plannen maken en doelen stellen en vervolgens de dingen voor elkaar krijgen is wat zorgt dat een man lekker in zijn vel zit, hij zich gelukkig voelt en vertrouwen heeft in zichzelf.

Je zou gerust mogen stellen dat dit precies is waarom een vrouw zich zo aangetrokken voelt tot een man die zelfvertrouwen uitstraalt. Dit vertelt haar namelijk onbewust dat het bijna niet anders kan dan dat je een man bent met een plan.

2) Een man die het initiatief -en de leiding neemt

Iets anders waarmee je de aantrekkingskracht op een vrouw vergroot is je mannelijkheid. Vrouwen voelen zich aangetrokken tot mannen die zich ook daadwerkelijk als een man gedragen. De eenvoudigste manier om je mannelijkheid te tonen is door simpelweg het initiatief te nemen en te leiden.

Zo wacht je bijvoorbeeld niet af totdat je weet of een vrouw je leuk vindt voordat je haar uitnodigt voor een date. In plaats daarvan neem je het initiatief en nodig je haar gewoon uit voor een date zodra je ook maar het geringste gevoel hebt dat je haar leuk gaat vinden.

En als je gaat daten, dan vraag je niet wat zij leuk zou vinden, maar schat je het in op basis van wat ze je reeds verteld heeft. Vervolgens plan je een date die jullie beiden leuk gaan vinden.

3) Een man die het samenzijn ontspannen, plezierig en luchtig houdt

Dates zijn niet de gelegenheden waarop je gesprekken aangaat over zware onderwerpen. De reden hiervoor is dat vrouwen zich alleen kunnen ontspannen en zich alleen fijn voelen in jouw nabijheid wanneer je luchtigheid, ontspanning, plezier en gezelligheid brengt.

Helaas is het verwikkeld raken in zware moeilijke en negatieve gesprekonderwerpen een fout die menig man keer op keer maakt tijdens zijn dates. Uiteraard is het niet verboden dat een vrouw af en toe eens een zwaarder gesprekonderwerp aansnijdt. Praat erover om te laten zien dat je geen hersenloze grapjurk bent. Maar blijf er niet te lang in hangen en snijd weer een vrolijker en luchtiger gespreksonderwerp zodra het kan.

4) Een man die interesse toont in haar als persoon

Wij mannen zijn zonder uitzondering goed in het onszelf onbenullig gedragen in het bijzijn van een vrouw. Zo zijn wij bijvoorbeeld nogal snel geneigd om een compliment te maken over het uiterlijk van een vrouw.

En hoe goed bedoeld het compliment in onze beleving ook mag zijn, in de beleving van een vrouw is het compliment vaak kortzichtig en seksistisch.

Een mooie vrouw hoeft nauwelijks moeite te doen om er aantrekkelijk uit te zien. Dat maakt een compliment daardoor ten eerste niet erg waardevol voor haar. Bovendien heeft ze een soortgelijk compliment al veel te vaak gehoord van mannen waar ze niets van wil.

Een slimme man wacht dan ook met geven van een compliment totdat ze iets zegt of doet wat hij bewonderingwaardig aan haar vindt. Wanneer je jouw bewondering daarvoor uitspreekt, dan geef je haar wel een waardevol compliment. En het is direct het soort compliment waarmee je jezelf onderscheid van iedere andere man.

Een dergelijk compliment is tevens waardevol voor een vrouw omdat je daarmee aantoont dat je niet alleen geïnteresseerd bent in haar lichaam maar ook in haar als persoon.

Hetzelfde bereik je wanneer je met interesse luistert naar wat ze jou vertelt en doorvraagt over wat ze je vertelt.

5) Een man die eerlijk is over zijn bedoelingen met haar

Van wezenlijk belang voor een vrouw is dat ze je kan vertrouwen en dat ze zich veilig bij je voelt. Alleen wanneer aan die twee voorwaarden wordt voldaan, zal een vrouw tijd met je willen blijven doorbrengen.

Toch verpest menig man het ook op dit onderdeel vaak voor zichzelf. En wel door helemaal niets van zijn wensen, verlangens en gevoelens te laten merken aan een vrouw die hij datet.

Om te beginnen zorgt dit gevoelsmatig voor verwarring bij een vrouw. Want in het systeem van een vrouw zit namelijk van nature ingebakken dat als een man een vrouw om een date vraagt, deze man haar leuk vindt en waarschijnlijk zal willen proberen om haar te versieren.

Als een vrouw je leuk vindt, dan zal ze het uiteraard helemaal niet erg vinden als je haar gaat proberen te versieren.

Wanneer je dat tijdens de eerste date nog niet echt probeert, maar wel oprecht interesse in haar toont, dan zou je daar nog mee weg kunnen komen. Maar als je haar op een tweede date vraagt, en je probeert dan nog steeds niets, dan zou ze al kunnen gaan twijfelen.

Hierdoor zou een derde date er bijvoorbeeld al niet eens meer in kunnen zitten. Want wat een vrouw van je wil als man is dat je altijd eerlijk tegen haar bent. Ook wanneer je haar toch niet leuk genoeg vindt om te versieren.

Wanneer je haar echter wel leuk genoeg vindt om te versieren, maar je probeert niets, dan ben je voor een vrouw gevoelsmatig niet eerlijk over je bedoelingen en zal ze tevens haar vertrouwen in jou verliezen. Wat dan ook toch gevolg zal hebben dat je niet langer meer wil zien.

6) Een vrouw wil zich gewild, geliefd, gewaardeerd en speciaal voelen

Een vrouw wil bij een man zijn die haar een goed gevoel geeft over zichzelf. Een man die een vrouw een goed gevoel geeft over zichzelf is man die haar laat voelen dat ze:

Geen enkele vrouw weet dat de enige persoon die een vrouw dat allemaal kan geven de man is die zij leuk vindt. Totdat ze het ervaart.

Daarmee heb je als man het allerbelangrijkste wapen in handen dat je als man maar hebben kan. Want of een vrouw dat goede gevoel wel of niet krijgt, ligt volledig in jouw handen als ze je leuk vindt.

Maar hoe geef je een vrouw dat goede gevoel keer op keer dan?

Eigenlijk is dat helemaal niet zo moeilijk. Want je maakt dat een vrouw zich gewild voelt, wanneer je haar versiert, verleidt, met haar vrijt en haar jouw onverdeelde aandacht geeft.

Een vrouw voelt zich geliefd wanneer je haar laat merken dat je aan haar denkt. En dan bij voorkeur op een moment dat ze weet dat jouw aandacht bij iets is dat belangrijk voor je is. Wanneer je haar op zo’n moment een appje stuurt waaruit blijkt dat je aan haar denkt, dan kun je er zeker van zijn dat je haar een momentje geeft waarop ze zich weer even heel erg geliefd voelt door je.

Een vrouw laten voelen dat je haar waardeert doe je bijvoorbeeld door iets voor haar te regelen, voor elkaar te maken of te doen of uit handen te nemen als ze druk is.

Je laat een vrouw zich speciaal voelen telkens wanneer je haar bijvoorbeeld verrast met iets waarvan zij jou ooit eens verteld heeft dat ze het leuk zou vinden. Bijvoorbeeld een bepaald restaurant, een bepaalde bestemming voor een dagje of een weekendje uit, of iets leuks of schattigs wat ze graag zou willen hebben.

Vrouwen geven wat ze echt willen van een man is voor geen enkele man onmogelijk, zoals je hebt kunnen zien. Alles wat je feitelijk nodig hebt om te voldoen aan wat vrouwen willen van een man is weten wat je wanneer moet doen en het gewoon daadwerkelijk doen.