Waarom elke man een aantrekkelijke man kan worden

Een aantrekkelijke man worden, kan ook zonder dat je moeders mooiste bent. Dat komt omdat aantrekkelijk zijn voor vrouwen niet afhangt van je uiterlijk.

Voor vrouwen is namelijk veel belangrijker wat je als man uitstraalt. Het mooie daarvan is, dat jij dat volledig in eigen hand hebt. En dat je dus vandaag al zou kunnen beginnen met aantrekkelijker worden voor vrouwen.

Hoe menig single man zichzelf onaantrekkelijk maakt

Doorgaans hebben mannen die niet bijster aantrekkelijk gevonden worden door vrouwen, dat vooral aan zichzelf te wijten. Onder andere door de manier waarop ze met vrouwen omgaan, hoe ze over vrouwen denken, hoe ze denken over een relatie met een vrouw en vooral ook over hoe ze over zichzelf denken.

Wat mannen die niet aantrekkelijk gevonden worden door vrouwen namelijk vaak gemeen hebben is:

Het grootste probleem van met deze dingen te kampen hebben is: dat je dit ook uitstraalt naar de buitenwereld, en dat het tot uiting komt in de manier waarop je vrouwen benadert en met ze omgaat.

Dat betekent dat zolang jij zo in het leven staat en dat uitstraalt, niets je zal gaan helpen om aantrekkelijker te worden voor vrouwen. Want nogmaals, aantrekkelijk zijn voor vrouwen draait hoofdzakelijk om wat jij via jouw uiterlijk, maar ook via jouw houding en jouw gedrag naar de wereld om je heen uitstraalt.

Dat is nu uiteraard vervelend, maar gelukkig kun je daar zelf alles aan veranderen. Want wat jij uitstraalt, wordt in hoge mate bepaald door hoe jij echt over jezelf denkt en door hoe jij echt in het leven staat.

Hierdoor zou zomaar de situatie kunnen ontstaan dat een man weliswaar knap is en er goed uitziet, maar dat het hem ontbreekt aan de juiste uitstraling. En vrouwen hem daarom nog steeds niet aantrekkelijk vinden.

Daarentegen kan het ook zo zijn, dat een man absoluut niet moeders mooiste is, maar wel beschikt over die aantrekkelijke mannelijke uitstraling. Waardoor hij wel degelijk aantrekkelijk gevonden wordt door vrouwen.

Dit heeft er alles mee te maken dat vrouwen zich sterker aangetrokken voelen tot de persoonlijkheid van een man, dan tot het uiterlijk van een man. En uiteraard ontdekken vrouwen veel over de persoonlijkheid van een man door zijn uitstraling, houding en gedrag te observeren.

Vandaar ook dat je als man al afgewezen kunt zijn, zonder dat je ook nog maar een woord met een vrouw gewisseld hebt. En ook afgewezen kunt worden door een vrouw, zonder een idee te hebben van wat je fout gedaan hebt.

Je kan dan ook keihard stellen dat jij jezelf als man aantrekkelijk kunt maken voor vrouwen. En dat heel simpel door hoe je over jezelf denkt te veranderen, en je leven te gaan leven op een manier zoals jij het werkelijk wilt en wenst. Een aantrekkelijke mannelijke uitstaling creëer je daardoor als vanzelf.

Hoe je vandaag nog kunt beginnen met een aantrekkelijke man worden

Dit gegeven is wellicht al voldoende om jou te motiveren om daar vandaag nog mee te beginnen.

En motivatie zul je nodig hebben. Want iets aan jezelf, en vooral ook aan diepgewortelde overtuigingen, veranderen vraagt om een fikse portie toewijding, doorzettingsvermogen en het vertrouwen in jezelf hebben dat je het vol gaat houden en voor elkaar gaat krijgen.

Dat je voor bepaalde dingen flink moeite zult moeten doen, heeft overigens wel als bijkomend voordeel dat je des te trotser zult zijn op wat je bereikt hebt voor jezelf. Iets wat tevens een positieve invloed zal hebben op je uitstraling.

Iets succesvol en blijvend veranderen aan jezelf en aan je leven, lukt alleen als je een gedegen plan voor jezelf maakt. En dat plan vervolgens toegewijd en stapje voor stapje uitvoert.

Met een plan maken, kun je vandaag al beginnen. En wel door eens rustig voor jezelf te gaan bedenken waarom het leven niet gewoon geweldig kan zijn, ook zonder vrouw.

Want denk bijvoorbeeld eens na over de dingen die je als single man kunt doen, maar die je niet meer zo makkelijk doet als je een relatie hebt, met alle daarbij behorende verantwoordelijkheden. Zoals:

Alle voorgenoemde dingen, zijn voorbeelden van typische mannendingen. Dingen waarbij je je eigen grenzen verlegt, je jezelf ontdekt en beter leert kennen, en talloze nieuwe dingen ontdekt en leert. Tevens zijn het dingen die je prachtige verhalen en fantastische herinneringen opleveren.

En wist jij dat juist dit die avontuurlijke verhalen zijn die een vrouw graag hoort van een man? Want een man die op avontuur gaat is een man die:

  1. Leeft met passie en overgave.
  2. Nieuwsgierig en leergierig is.
  3. Vertrouwen heeft in zichzelf en in zijn eigen kunnen.
  4. Niet bang is om uit zijn comfort zone te stappen.
  5. Zijn eigen grenzen durft te zoeken en te verleggen.

Kortom: dit is een man die in staat is om te overleven.

Een wetenschap die ook voor de vrouw van tegenwoordig onbewust nog steeds van groot belang is. Want bij een man zijn die kan overleven, betekent een grotere kans op overleven voor haar en hun nageslacht.

Inderdaad, ons menselijk instinct werkt nog steeds even primitief als duizenden jaren geleden.

Daarom maakt mannelijk in het leven staan en typische mannendingen doen je ook zo aantrekkelijk voor vrouwen.

Het tweede onderdeel is: weten wat je echt wilt en een plan uitstippelen om het te bereiken.

Een vrouw verwacht echt niet van je dat je het al helemaal gemaakt hebt. En dat je zakken al rijkelijk gevuld zijn als ze je ontmoet. Maar waar een vrouw zich wel ongelofelijk tot aangetrokken voelt is een man die gepassioneerd bezig is met het bereiken van een doel in zijn leven. En een man ook die zich daarbij zeker niet laat tegenhouden door wat zijn omgeving ervan vindt.

Een man dus die vol zelfvertrouwen zijn eigen weg gaat, en die vol overtuiging iedere dag weer werkt aan het bereiken van het doel dat hij zichzelf gesteld heeft.

Een aantrekkelijke man worden voor een vrouw, komt dan ook in eerste instantie vooral neer op het creëren van een eigen leven dat jou als man voldoening en plezier geeft. Een leven waarin je doet wat jij wilt en doet wat jij vindt dat goed voor je is.

Omdat precies dat het leven is waar een vrouw onbewust het liefst onderdeel van uitmaakt, en tevens het leven is waarin een vrouw zich het meest vrouw kan voelen.