9 eigenschappen waar vrouwen zich tot aangetrokken voelen

eigenschappen waar vrouwen zich tot aangetrokken voelen

Waar voelen vrouwen zich nu werkelijk tot aantrokken in een man? Menig man vraagt het zich soms vertwijfeld af. Bijvoorbeeld als contact leggen met een vrouw weer eens niet wil lukken. Of wanneer hij weer eens zijn kansen bij een vrouw als sneeuw voor de zon ziet verdwijnen.

Nu is het inderdaad zo dat vrouwen niet echt uitblinken in duidelijk maken waar ze zich tot aangetrokken voelen in een man. Iets waar vrouwen overigens weinig aan kunnen doen. Omdat vrouwen zich aangetrokken voelen tot het gevoel dat iets hen geeft. En juist dat laat zich nogal eens lastig onder woorden brengen.

Desondanks kunnen we een ding alvast met zekerheid stellen. En dat is dat een vrouw zich vooral aangetrokken voelt tot het gevoel dat jij haar als man geeft. Met andere woorden: een vrouw voelt zich vooral aangetrokken tot gedrag, houding, uitstraling en de manier waarop een man met haar omgaat.

En dat zijn stuk voor stuk dingen waar jij als man aan kunt werken. Met name wanneer je jezelf concentreert op de volgende 9 mannelijke eigenschappen. Want juist deze maken jouw gedrag, houding, uitstraling en de manier waarop je omgaat met vrouwen absoluut mannelijker. En nogmaals: precies daar voelen vrouwen zich tot aangetrokken in een man.

1) Jezelf zijn

Dat je jezelf moet zijn, dat wordt bijna overal geroepen. Maar menig man is ondanks deze op zich zeer goede raad zelden zichzelf in de nabijheid van een vrouw. Want daarvoor willen we nu eenmaal te graag imponeren, en een goede indruk maken op een vrouw.

Wat daar mis mee is? Heel eenvoudig. Een vrouw zal namelijk direct aan jou merken dat jij jezelf niet bent. En gevoelsmatig is het voor een vrouw onmogelijk om een man te vertrouwen die zichzelf niet is. Zelfs al gedraag je je als: The perfect gentleman. En als een vrouw je niet vertrouwt, dan wil ze simpelweg niet bij je zijn, en kan ze zich vanzelfsprekend ook niet tot je aangetrokken gaan voelen.

Bovendien: als jij jezelf anders of beter probeert voor te doen dan je bent, dan zal een vrouw al heel snel denken dat jij jezelf niet goed genoeg voor haar vindt. Je zult begrijpen dat ook dit je niet aantrekkelijker zal maken voor een vrouw.

De oplossing? Behandel een vrouw die je leuk vindt niet anders dan: je zus, je moeder, de buurvrouw, een goede vriendin, een willekeurige vrouwelijke collega of een willekeurige klasgenote. Probeer bovendien met een date om te gaan, zoals je omgaat met een vriend of vriendin die je een lange tijd niet gezien of gesproken hebt. En doe nooit iets voor een leuke vrouw, wat je zelfs niet voor je beste vriend zou doen.

Dit is de manier om jezelf aan een vrouw te laten zien zoals je echt bent. Dat geeft een vrouw direct een gevoel van vertrouwen. Waardoor ze zich op haar gemak zal voelen bij je, en graag bij je zal willen zijn. Dingen die er eerst moeten zijn, voordat een vrouw zich tot je aangetrokken kan gaan voelen.

2) Aardig, lief en begripvol zijn

Een vrouw wil een man die aardig, lief en begripvol is. Tenminste, zo wordt dat door ons mannen doorgaans begrepen. Maar wat een vrouw werkelijk graag zou willen zien in een man is: dat hij aardig, lief en begripvol is omdat hij vindt dat zij dat verdient.

Echter, de man die te aardig, te lief en te begripvol bevonden wordt door een vrouw, is een man bij wie een vrouw voelt dat hij: te graag aardig gevonden wil worden en wanhopig op zoek lijkt naar haar goedkeuring.

Als je aardig en lief bent tegen een vrouw, omdat jij vindt dat zij dat verdient, dan kom je krachtig en dominant en daarmee van nature mannelijk over op een vrouw. En dat is perfect. Omdat, nogmaals, een vrouw zich juist aangetrokken voelt tot het mannelijke in een man.

Maar ben je aardig, lief en begripvol, onbewust met de bedoeling om vooral aardig gevonden te worden en goed bevonden te worden, dan kom je juist onderdanig over. En onderdanigheid is van nature echt toch nog steeds iets vrouwelijks. En tot vrouwelijkheid in een man, voelt een vrouw zich vanzelfsprekend een stuk minder aangetrokken.

3) Leiderschap

Een vrouw versieren, ofwel een vrouw voor je winnen, is doodsimpel. Want alles wat je er in basis voor hoeft te doen om dat voor elkaar is: het tonen van leiderschap.

Een leider is een persoon die onder andere:

Maar hoe vertaalt zich dat dan in het omgaan met vrouwen?

In theorie heel eenvoudig. Want als je een vrouw leuk vindt, dan zou je als man het initiatief moeten nemen om haar aan te spreken en met haar te gaan praten. En wanneer jullie het goed lijken te kunnen vinden samen, dan zou je haar voor moeten stellen om samen wat te gaan doen.

Waarmee jij uiteraard het risico neemt om afgewezen te worden. Want dat hoor jij als man nu eenmaal te doen. Als ze 'Ja' zegt, dan besluit jij wat jullie samen gaan doen. Daarmee neem jij de verantwoordelijkheid op je dat jullie samen een leuke tijd gaan beleven.

En wanneer jij haar alleen maar leuker gaat vinden, dan neem jij het initiatief om haar te zoenen, en om met haar de vrijen en om met haar naar bed te gaan.

Wanneer jij duidelijk de leiding op je neemt, dan zal het je vroeg of laat op gaan vallen:

En precies dit is wat je wilt bereiken wanneer je samen bent met een vrouw. Want voor een vrouw is er niets zo aantrekkelijk als een man: bij wie ze zich kan ontspannen, bij wie zich prettig voelt, bij wie ze een goed gevoel krijgt over zichzelf, en bij wie ze zich bovenal op en top vrouw voelt.

4) Daadkracht

Vrouwen zijn dol op mannen van het type 'Niet lullen, maar poetsen', ofwel: een man die niet zegt, maar doet. Dat komt omdat een vrouw onbewust meer vertrouwen heeft in wat een man doet, dan in wat een man zegt. In een relatie met een vrouw is het dan ook van levensbelang om als man altijd te doen wat je zegt dat je zal doen. Met andere woorden: kom altijd de beloftes na die je doet.

5) Kieskeurigheid

Ga niet voor de eerste de beste vrouw die jou leuk vindt. Maar denk na over wat jij leuk vindt in een vrouw. En ga ervaren wat jij leuk vindt in een vrouw door meerdere vrouwen te ontmoeten en te daten.

Kieskeurig zijn en duidelijk maken dat een relatie met een vrouw iets moet toevoegen aan je leven, maakt je onbewust bijzonder aantrekkelijk voor een vrouw.

Want het zorgt er namelijk voor dat de vrouw die jij uiteindelijk kiest zich heel speciaal, gewild en geliefd gaat voelen door jou. En voor een man die haar dit gevoel geeft, zal ze bereid zijn haar uiterste best te doen.

6) Onafhankelijkheid, authenticiteit

Een mannelijke man is onder andere iemand die:

Dit zorgt voor een onafhankelijk leven waarin je jezelf gelukkig voelt en aan niemand verantwoording hoeft af te leggen, behalve aan jezelf. En door voor jezelf en naar eigen inzicht je leven vorm te geven, zul je vooral ook een authentiek persoon zijn. En ook dat vinden vrouwen aantrekkelijk in een man.

7) Passie

Iets anders typisch mannelijks is: ergens een passie voor hebben. Iets hebben waar je helemaal in op kan gaan, iets waar je vol overgave mee bezig kan zijn en waar je misschien ontzettend graag de beste in zou willen zijn. Dat kan je werk zijn, maar uiteraard ook een hobby.

In de ogen van een vrouw is een man met een passie, een levenslustig persoon, een overlever en iemand die zich niet laat weerhouden door tegenslagen. Een persoon ook die zijn dromen vol overgave durft na te jagen. En iets typisch mannelijks wordt, zoals je inmiddels zult begrijpen, door vrouwen massaal aantrekkelijk gevonden.

8) Intelligentie, slimheid

Intelligentie wordt door menig vrouw als sexy bestempeld. Om intelligent over te komen op een vrouw, hoef je overigens niet perse te beschikken over een enorm hoog IQ.

Intelligent zijn is namelijk tevens:

Wellicht dat we samengevat heel simpel kunnen stellen dat een vrouw het aantrekkelijk vindt, wanneer ze van een man wat kan leren.

9) Doelgerichtheid

Een vrouw versieren, verleiden en veroveren doe je zoals gezegd vooral door leiderschap te tonen. Maar je succes met vrouwen is het grootst, wanneer je dat vooral ook doelgericht doet. Met andere woorden: laat een vrouw niet in het ongewisse, maar wees duidelijk in wat je van haar wilt. Dus als je een vrouw leuk vindt, maak daar dan geen geheim van. Maar spreek haar aan, ga met haar uit, en laat haar door middel van een gepassioneerde zoen weten hoe leuk je haar werkelijk vindt.

Dit is overigens precies wat vrouwen bedoelen met: dat ze het fijn vinden wanneer een man zijn gevoelens weet te uiten. Iets wat in mannentaal betekent: dat een vrouw graag van een man weet wat hij vindt, voelt en wil van haar.

Wanneer je daar bij de eerste date al mee begint, dan zullen er nooit valse verwachtingen kunnen ontstaan. En weet een vrouw vanaf het allereerste begin direct wat ze aan je heeft. Iets wat zeker zal helpen om een fijne relatie te krijgen met een vrouw.

Maar vergeet niet, dat geen mens perfect is. Je mag dat dan ook niet van jezelf verwachten. Dat betekent onder meer dat de 9 in dit artikel besproken eigenschappen niet eerst tot in perfectie ontwikkeld hoeven te zijn, voordat je vrouwen kunt gaan ontmoeten, en vrouwen zich tot je aangetrokken zullen gaan voelen.