Hoe versier ik een vrouw die ik al ken

een vrouw versieren die je al kent

Hoe doe je dat? Hoe versier je iemand die je al kent. De buurvrouw, een goede vriendin, je collega, een clubgenote of iemand met wie je leuk contact hebt online.

Iemand versieren die je al kent kan je het gevoel geven dat het lastig is om het iets te laten worden. Omdat je uiteraard wilt voorkomen dat je het op wat voor een manier dan ook verpest.

Wat een vrouw versieren die je kent lastig maakt

Iemand versieren die je al kent is doorgaans een stuk lastiger dan iemand versieren die je nog maar nauwelijks kent. Gewoonweg omdat je bij iemand die je net hebt leren kennen, nog niet het gevoel hebt echt wat te gaan verliezen als je versierpogingen mislukken.

Les 1 bij het versieren van een vrouw is dan ook: Als je een vrouw leuk vindt, wacht dan niet met proberen haar te versieren.

Maar aan die les heb je helaas nu even niets. Want je kent deze vrouw al een tijdje. En je voelt wellicht dat je wel degelijk wat te verliezen gaat hebben als je versierpogingen mislukken.

Alleen al dat gevoel zorgt bij menig man voor een te afwachtende houding. Omdat je haar onder geen beding wilt verliezen door een actie die in de praktijk niet zo goed bleek te zijn als dat je bedacht had.

Dat kan je behoorlijk aan het twijfelen kan brengen en onzeker maken. Zeker wanneer je van jezelf vindt dat je niet zo ervaren bent of niet zo handig bent in het versieren van een vrouw.

Het probleem is alleen: niets proberen en blijven afwachten gaat met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid niets aan je situatie veranderen.

Want het zit nu eenmaal nog steeds in onze menselijke natuur ingebakken, dat mannen jagen en doelen nastreven. Ook waar het vrouwen betreft. En voor het nastreven van doelen is actie ondernemen noodzakelijk. Dat weten vrouwen instinctief ook.

Precies daarom verwachten vrouwen dat ook vandaag de dag nog steeds van jou als man.

Terwijl het daarentegen tevens onze menselijke natuur is, die er bij vrouwen onbewust voor zorgt dat ze zichzelf willen bewijzen, opgemerkt willen worden en graag aandacht willen.

Dat is één van de redenen waarom vele vrouwen iedere dag weer proberen er op hun best uit te zien. Om zo de kans zo groot mogelijk te maken dat ze opgemerkt zullen worden door zelfverzekerde single mannen.

Een man die zonder enige zichtbare twijfel op haar afstapt, om haar te vertellen dat zij hem opviel en daarom even met haar moest komen praten. Een man die door zijn zelfverzekerde uitstraling, houding en gedrag direct een uitdaging voor haar vormt.

'Want door zijn zelfverzekerdheid zal hij vast niet alleen van mij aandacht krijgen', zal de gedachte van de gemiddelde single vrouw zijn.

Mis jij daarentegen die zelfverzekerdheid in je omgang met vrouwen totaal, bijvoorbeeld door je angst om iets fout te doen of niet te weten wat je moet zeggen, dan kunnen al je kansen eigenlijk al verkeken zijn, nog voordat je ook maar één woord tegen haar gezegd hebt.

Een vrouw is in staat om redelijk snel en behoorlijk nauwkeurig te beoordelen en te voelen hoe jij je voelt en hoe je over haar denkt.

Deze vrouw zou jou dan ook zonder enige twijfel een hele lieve en aardige man kunnen vinden. Maar waarschijnlijk niet seksueel aantrekkelijk.

Tevens zal ze je wellicht niet als relatiemateriaal zien. Voornamelijk omdat jouw te afwachtende houding ten opzichte van haar, je een te weinig mannelijke uitstraling geeft. En daarmee is de kans heel groot dat ze jou in haar friendzone dropt.

Mening man is ervan overtuigd dat seksueel niet aantrekkelijk zijn voor een vrouw, of niet gezien worden als relatiemateriaal, vooral als reden heeft dat een vrouw zijn uiterlijk niet aantrekkelijk genoeg vindt. Niets is echter minder waar. Aantrekkelijk zijn voor een vrouw of juist niet aantrekkelijk zijn voor een vrouw, heeft vooral te maken met: of jij op een mannelijke manier omgaat met een vrouw of niet.

Waarom eerlijkheid altijd het langst duurt

Een vrouw versieren die je al kent, maar die jou waarschijnlijk al in haar friendzone geparkeerd heeft, zal jou eerst anders moeten gaan zien. Want om een vrouw te kunnen versieren, moet ze zich minstens tot je aangetrokken voelen. Echter, wanneer je in de friendzone beland bent, voelt ze zich allerminst tot je aangetrokken.

Je ontsnapt dan ook zeer zeker niet uit de friendzone, zolang jij op precies dezelfde manier met die vrouw die jij kent en die jij wilt versieren om blijft gaan.

En daarmee wordt het ineens heel makkelijk voor je en tegelijkertijd ook heel moeilijk. Want zeker als die vrouw een goede vriendin is of een collega, met wie je veel omgaat op het werk, dan ben jij tot nu toe eigenlijk niet heel eerlijk tegen haar geweest.

Je hebt althans tot nu toe minstens iets heel belangrijks voor haar verzwegen. Namelijk, dat je haar niet zomaar leuk vindt. Maar dusdanig leuk dat je haar wilt versieren.

Wellicht kun je jezelf dan ook wel enigszins voorstellen dat wanneer je morgen met een grote bos rode rozen bij haar zou komen en haar zou vertellen dat je al een hele poos helemaal stapelverliefd op haar bent, zij zich helemaal kapot schrikt.

Want uiteraard is dat wel zo ongeveer het allerlaatste wat ze verwacht van iemand die ze ziet als gewoon een lieve aardige collega of een goede vriend.

Bovendien zou ze kunnen gaan vinden dat je haar al die tijd hebt voorgelogen, door net te doen alsof je gewoon een vriend van haar bent. Terwijl je in werkelijkheid een relatie met haar zou willen hebben.

Dit slaat zonder meer een deuk in het vertrouwen dat ze in je had. En dat kan zonder meer desastreuze gevolgen hebben. Omdat ze niet alleen met je omgaat omdat ze je leuk en aardig vindt, maar vooral ook omdat ze je vertrouwt.

Vertrouwen is het allerbelangrijkste voor een vrouw. Wanneer het vertrouwen in jou dan ook een ernstige deuk oploopt, dan is iedere relatie die je hebt met een vrouw, inclusief vriendschap, doorgaans geen lang leven meer beschoren.

Dit verklaart onder meer waarom een vrouw vertellen dat je eigenlijk al een hele tijd verliefd op haar bent, zo vaak gevolgen heeft die je totaal niet verwacht. Waarbij tevens een hele fijne vriendschap zomaar ineens ter ziele kan gaan.

Dus een vrouw die je al kent uit het niets vertellen dat je verliefd op haar bent, is meestal dan ook de minst slimme optie die je kunt kiezen.

Hoe versier je een vrouw die je goed kent of zelfs een vriendin is dan wel?

De manier die je de meeste kans biedt om een vrouw die je al kent uiteindelijk met succes te versieren is: vanaf nu eerlijk zijn. Eerlijk zijn in wat je denkt, vindt, voelt en wilt. Maar dan met kleine beetjes en heel consistent.

Dus wanneer jij jouw goede vriendin of collega of clubgenoot of buurvrouw morgen tegenkomt en je vindt dat ze er geweldig uitziet, zeg haar dat dan ook heel eerlijk en oprecht. En als ze iets doet of zegt wat je helemaal te gek vindt, geef haar daar dan een oprecht compliment over.

Nogmaals: deel met haar wat je vindt, denkt, voelt en wilt en uit het direct zodra het in je opkomt. Want precies dat is: het niet langer geheim houden van je werkelijke intenties. En dat is ook precies hoe je van een vrouw jouw vrouw maakt.

Dat betekent ook: Dat als je ergens heen gaat en je wilt niets liever dan met haar daar heen gaan, je haar ook daadwerkelijk uitnodigt om met je mee te gaan. Zeg: "Ik ga morgen naar..[vul maar in].. Ik zou het leuk vinden als je met me meegaat".

Laat je, zeker als ze een goede vriendin is, daarbij zeker niet ontmoedigen als ze 'Nee' zegt. Ga in dat geval gewoon in je eentje. En vertel haar later hoe leuk je uitstapje alleen was en dat ze echt wat gemist heeft. En nodig haar gewoon weer uit als je nog eens een uitstapje gepland hebt.

Echter, een andere fatale fout die wij mannen hierbij nogal eens willen maken is: dat we ons ineens veel te veel focussen op die ene vrouw die we zo geweldig leuk vinden. Waardoor wij al snel als benauwend overkomen op een vrouw. Omdat we veel te snel, veel te veel willen voor het gevoel van een vrouw.

Vandaar ook dat het heel belangrijk is dat je jouw plannen gewoon doorzet, ook al gaat ze niet met je mee. Waarbij je ook gerust een andere vrouw mee zou kunnen vragen.

Zolang je er maar voor blijft zorgen dat iedere keer dat je wel tijd doorbrengt met deze ene leuke vrouw, je haar wel duidelijk laat merken dat je haar leuk vindt en dat je de tijd die je met haar doorbrengt koestert. Daarmee zorg je ervoor dat ze zich bijzonder voelt en goed voelt over zichzelf.

En omdat jij degene bent die haar dat goede gevoel bezorgt, zal ze alleen maar meer tijd met je door willen brengen en zich meer en meer tot je aangetrokken gaan voelen.

Bij een vrouw succesvol versieren hoort vanzelfsprekend ook dat ze went aan je aanrakingen en aan gekust worden door je. Want precies dat maakt het verschil tussen een vriendschappelijke relatie en een liefdesrelatie.

Maar zeker wanneer een vrouw al een goede vriendin van je is, hoef je geen enkele haast te maken. Want je ziet haar al geregeld en praat met haar en ze vindt je al een leuke en aardige man.

Het enige dat belangrijk is als als je deze vrouw wilt versieren is consistent de stappen maken die nodig zijn een een vriendschappelijke relatie te transformeren naar een liefdesrelatie.

Echter nogmaals: denk erom dat te snel teveel willen er alleen maar voor zal zorgen dat je haar juist van je afduwt. Terwijl de tijd ervoor nemen, en haar ook met rust durven laten, er juist voor kan zorgen dat ze meer aandacht van je wil dan je haar geeft. Waardoor ze zich juist meer tot je aangetrokken zal gaan voelen.

Een vrouw versieren, en ook een vrouw versieren die je al kent, is eigenlijk niets meer dan een vrouw jouw oprechte aandacht geven en door middel van woorden, maar nog meer door middel van acties, laten merken dat je haar echt heel erg leuk vindt en haar wilt.