Ik heb een leuke vrouw leren kennen, en nu?

Het kan je iedere dag overkomen dat je totaal onverwacht een leuke vrouw leert kennen. En als je enigszins bijdehand bent geweest, dan heb je haar telefoonnummer weten te bemachtigen. Of wellicht ben je na de kennismaking Facebook vrienden geworden van elkaar.

Dat lijkt leuk en een prima manier om elkaar beter te leren kennen. Echter blijkt in de praktijk vaak al snel dat het niet brengt wat je ervan verwacht had. En dan rijst de vraag:"Wat doe ik fout?"

Waar menig man de fout mee in gaat

Laten we één misverstand alvast uit de wereld helpen. Wanneer een kennismaking met een vrouw leuk is geweest, maar het draait desondanks toch al snel op niets uit, dan ligt dat zelden aan jou als persoon. Maar heeft het slechts alles te maken met dingen die je had moeten doen, maar niet gedaan hebt.

Menig man wil in het begin namelijk vooral niet te gretig overkomen. Iets wat zich 9 van de 10 keer vertaalt in het aannemen van een afwachtende houding. Hopend op een signaal van een vrouw dat hen vertelt dat het goed is, en wat proberen is toegestaan.

Alleen, een duidelijk signaal komt er nooit.

Dat komt omdat als een vrouw een man leuk vindt, zij hem onbewust direct test op zijn mannelijkheid. Wat in de praktijk betekent dat een vrouw wacht op wat een man vanaf het moment van de kennismaking gaat ondernemen.

Want als een man geen actie onderneemt, dan betekent dat gevoelsmatig voor een vrouw:

  1. Dat de man onvoldoende in haar geïnteresseerd is om actie te ondernemen.
  2. Dat de man te bang is om actie te ondernemen.

En in beiden is een vrouw niet geïnteresseerd om contact mee te houden.

Iets wat voor een man met grote regelmaat resulteert in het verliezen van een leuk contact met een vrouw, zonder een idee te hebben waarom precies.

Waarbij de kans overigens het grootst is, dat hem dit gebeurt met een vrouw met wie hij vooral contact had via Facebook, WhatsApp, Tinder of datingsite.

Sterker nog, dit soort communicatiemiddelen helpen een leuk contact met een vrouw vaak eerder om zeep, dan dat het bijdraagt aan het iets krijgen met van een vrouw.

Het mag inmiddels duidelijk geworden zijn dat proberen om een vrouw eerst beter te leren kennen via Facebook, WhatsApp, Tinder of datingsite, voordat je wat dan ook voor een actie onderneemt, absoluut niet de juiste strategie is.

Maar wat is dan wel de juiste strategie?

Wat je direct moet doen, nadat je een vrouw hebt leren kennen

We kunnen gerust stellen dat een vrouw je leuk genoeg vindt om beter te leren kennen wanneer ze de moeite neemt om een gesprek met jou gaande te houden, en jullie duidelijk een goed gevoel hebben overgehouden aan dit gesprek.

En als een vrouw je leuk genoeg vindt om beter te leren kennen, dan zal ze zonder meer 'Ja' gaan zeggen op een voorstel van jou om nog eens samen wat tijd door te gaan brengen, ofwel om te gaan daten.

Dat is dan ook waar ze na het gesprek met jou op wacht. Op het moment dat je haar belt, of een tekstbericht stuurt, met daarin een duidelijk voorstel om samen wat te gaan doen.

Van een eerste date hoef je overigens echt niet iets ingewikkelds te maken. Want alles wat een vrouw van je wil op een eerste date is: de gelegenheid krijgen om jou beter te leren kennen.

Iets wat het beste gaat wanneer je een vrouw voor een date uitnodigt in jouw eigen omgeving en tijdens iets wat jij alvast heel graag doet.

Dat betekent dat een idee voor een eerste date al prima is, op het moment dat jij een vrouw uitnodigt om jou te vergezellen bij iets wat jij graag doet.

Zo kun jij bijvoorbeeld dol zijn op klassieke Italiaanse auto's. En is er toevallig zeer binnenkort een evenement waar vele klassieke Italiaanse auto's getoond gaan worden. Dan kun jij een vrouw gerust uitnodigen om met je mee te gaan.

Simpelweg omdat:

  1. Je haar hiermee zonder meer een blik gunt in jouw wereld.
  2. Jij je met een dergelijk idee duidelijk onderscheidt van het gros van de mannen die met haar willen daten.
  3. Jij jezelf in de gelegenheid brengt om een vrouw te tonen dat je een passie ergens voor hebt.

Je maakt het bezoek aan een dergelijk evenement voor een vrouw interessant en leuk, wanneer je vooral probeert om haar te vertellen, waarom deze auto's jou zo boeien en waardoor jij zo'n passie hebt hiervoor.

Als man zijnde duidelijk een passie ergens voor hebben, getuigd van mannelijkheid en mannelijk in het leven staan. En precies dat maakt je aantrekkelijk en sexy voor een vrouw. En niets anders.

Tijdens een date is het tevens belangrijk dat je een vrouw laat merken dat je haar leuk vindt. Dit kun je heel eenvoudig laten merken door:

Overigens, alleen zeggen dat je haar leuk vindt, zonder dat met acties te onderschrijven, zet weinig zoden aan de dijk. Simpelweg omdat een vrouw onbewust meer vertrouwen heeft in wat een man doet, dan in wat een man zegt.

Ondersteun, in je omgang met vrouwen, dan ook zoveel mogelijk van wat je zegt met acties.

Een ander voordeel van samen iets gaan doen wat jij leuk vindt is: dat je het zo voor jezelf makkelijker maakt om te ontspannen, het gesprek gaande te houden en om er een leuke date van te maken.

En na een leuke date, zal een vrouw absoluut in zijn voor meer dates met jou. Je zult er alleen telkens weer voor moeten zorgen dat je iets leuks verzint om samen te gaan doen.

Dat lijkt misschien lastig. Maar als je tijdens je dates met een vrouw actief luistert naar wat ze je vertelt, dan zal ze veelvuldig dingen zeggen waar je wat mee kunt tijdens een date.

De 'tactiek' van iets doen met actief luisteren werkt zo goed, omdat je met een vrouw tonen dat je onthouden hebt wat ze je vertelt heeft, je overduidelijk laat zien dat jij oprecht geïnteresseerd bent in haar, dat je haar leuk vindt en dat ze ertoe doet voor je.

Hiermee bereik je tevens dat je een vrouw een goed gevoel geeft over haarzelf. En wel het soort van goede gevoel dat alleen een man haar kan geven.

Wanneer jij laat zien dat jij een man bent die een vrouw dat gevoel geven kan, dan zal ze doorgaans alleen nog maar meer tijd samen met jou willen doorbrengen.

Dit is dan ook zonder meer de manier om relatief moeiteloos een relatie op te bouwen met een vrouw die je graag jouw vriendin wilt zien worden. Moeilijker dan dit is het echt niet.