Initiatief nemen levert je dit enorme voordeel op bij vrouwen

Initiatief nemen

Het altijd beter is om vergiffenis te vragen achteraf, dan toestemming vooraf. Fouten maken mag, want van fouten maken leer je. Dit kunnen uitspraken zijn van mannen die geen probleem hebben met initiatief nemen.

Initiatief nemen betekent dat je iets in gang zet. En als je iets in gang zet, dan word je vanzelfsprekend verantwoordelijk gehouden voor de afloop. Als je eerst nadenkt voordat je doet, dan lopen dingen meestal goed af. Maar niet altijd.

Precies dat vindt menig man lastig worden als er een vrouw in het spel is. Want bij een vrouw willen we vooral geen fouten maken en voorkomen dat we het verpesten.

Maar wist jij dat juist een gebrek aan initiatief de allergrootste bedreiging is voor jouw kansen bij een vrouw?

Waarom initiatief nemen als man het verschil betekent tussen succes en falen (ook met daten )

Wellicht ben je in je loopbaan inmiddels zover dat je hebt ontdekt dat initiatief nemen je verder brengt dan passief afwachten wat er gebeurt. Want degenen die het vaakst het heft in handen nemen en met ideeën komen, zijn meestal ook diegenen die het meest opvallen en het eerst promotie krijgen.

Misschien komt het je maar al te bekend voor. Omdat dit precies de reden is waarom jij het best goed voor elkaar hebt in je werkzame leven. En eigenlijk best trots bent op wat je tot nu toe bereikt hebt. Of juist wel helemaal niet. Omdat jij tot degenen behoort die zich eigenlijk altijd de kaas van het brood laten eten.

Het klopt zonder meer dat vrouwen status, ambitie, passie en toekomstplannen hebben aantrekkelijk vinden in een man. Dat dit meestal gepaard gaat met genoeg geld in het laadje brengen, vinden vrouwen doorgaans echter slechts een prettige bijkomstigheid.

Vrouwen vinden waar deze dingen voor staan belangrijker. Namelijk, dat jij constant zelf het initiatief neemt om jouw leven voor jezelf zo goed mogelijk te maken. Dat jij het belangrijk vindt om dingen voor elkaar te krijgen voor jezelf en daarvoor durft te gaan. Wat er ook gebeurt en wat de gevolgen ook zullen zijn. Je bent altijd klaar om ermee te dealen als het moet.

Echter, je zult niet de eerste zijn die het echt goed doet in zijn werk, maar er met vrouwen helemaal niets van bakt. De oorzaak is meestal dat je het bij deze vrouw die je wel erg leuk vindt het absoluut niet wil verpesten.

Het niet willen verpesten bij een vrouw vertaalt zich er meestal in dat je vooral afwacht en het initiatief zoveel mogelijk aan haar probeert te laten. Omdat het volgens jou het belangrijkste is dat ze je aardig vindt.

Helaas is het echter juist deze strategie die ervoor zorgt dat wat zo leuk begint, helemaal nergens naartoe gaat en als een nachtkaars uitgaat. Als je mazzel hebt tenminste. Want het kan je in zo’n situatie ook zomaar gebeuren dat je van het ene op het andere moment helemaal niets meer van haar verneemt, jou vol vragen en onbegrip achterlatend.

En wanneer dit soort dingen je net iets te vaak is gebeurt, dan zal dat zeker je zelfvertrouwen in het omgaan met vrouwen geen goed doen.

Wat meestal tot gevolg heeft dat je alleen nog maar minder initiatief neemt. Daarmee maak je echter het probleem onbedoeld alleen maar groter.

Gelukkig is er een oplossing voorhanden waarmee je in een keer dit hele probleem op kunt lossen. Die oplossing is: initiatief nemen.

Dit betekent initiatief nemen tijdens het daten met een vrouw

Om een vrouw te kunnen versieren en te krijgen, is het nodig dat er om te beginnen een omgeving en omstandigheid gecreëerd wordt waarin een vrouw zich veilig en beschermd voelt. Dit bereik je als man ten eerste door ervoor te zorgen dat een vrouw geen reden heeft om jou te wantrouwen.

Daarmee pakken we direct het eerste probleem, wat veel mannen tegenwoordig hebben, direct bij de staart. En dat is dat hele volksstammen, bewust of onbewust, een vrouw alle reden geven om mannen te wantrouwen. Onder andere door:

Om succes te hebben met vrouwen moet je als man als eerste direct stoppen met te doen wat maatschappij en media ons mannen voorschrijft om te doen. En beginnen met wat je hart je ingeeft om te doen.

Dat betekent onomwonden dat als je een vrouw oprecht leuk vindt en seks met haar wilt hebben, je een plan moet gaan bedenken om dat voor elkaar te krijgen.

Een plan om dat voor elkaar te krijgen omvat:

  1. Zorgen dat je in gesprek komt met deze vrouw.
  2. Een eerste date krijgen met haar.
  3. Op de proppen komen met meerdere leuke date ideeën, zodat je vaker fysiek tijd met elkaar doorbrengt.
  4. De omstandigheid creëren waarin je haar voor het eerst kunt kussen.
  5. De mogelijkheid creëren om samen tussen de lakens te belanden.

Vervolgens neem je onbevreesd en vol vertrouwen de initiatieven die nodig zijn om je plan stap voor stap uit te kunnen voeren.

Dit voor elkaar krijgen voor jezelf zorgt er namelijk voor dat een vrouw in ieder geval vertrouwen kan hebben in je mannelijkheid en daarmee ook in jou. Als je tenminste tevens stopt met een geheim maken van je verlangens.

Een geheim proberen te maken van je verlangens als man is namelijk een volledig kansloze onderneming als er een vrouw in het spel is. Een vrouw die geïnteresseerd is in je, en die met je wil daten, luistert niet alleen naar wat je haar met woorden vertelt; maar let ook sterk op wat jouw uitstraling, lichaamstaal en houding haar vertelt over jou.

Alles bij elkaar zal dat een vrouw een bepaald gevoel geven over jou. Wanneer het haar een veilig, vertrouwd, beschermd en prettig gevoel geeft, dan draagt dit er zonder meer toe bij dat ze vaker tijd met je door zal willen brengen.

Een vrouw zal echter allerminst dit gevoel hebben wanneer wat je zegt niet overeenkomt met wat je uitstraling, lichaamstaal en houding haar vertelt. En precies dat gebeurt meestal wanneer jij bewust of onbewust probeert je werkelijke intenties en verlangens geheim te houden.

Haar vertellen dat je haar leuk vindt en haar overladen met complimenten, maar verder vrijwel geen enkel initiatief nemen is een uitstekend voorbeeld waarbij wat je zegt totaal niet overeenkomt met wat je doet. Iets wat zonder meer tot gevolg zal gaan hebben dat ze geen goed gevoel bij je heeft en dus niet (langer) met je zal willen daten. [https://www.datewijsheid.nl/dating-tips/ze-wil-niet-afspreken.htm]

Nogmaals, al deze en nog veel meer problemen die je mogelijk kunt hebben met vrouwen ben je voor door simpelweg het initiatief te nemen.

Consequent het initiatief nemen heeft overigens nog veel meer voordelen.

Door consequent het initiatief te nemen en geen geheim te maken van je intenties zal er ook geen twijfel over laten bestaan waar je staat bij een vrouw. Omdat je bij elk initiatief dat je neemt een vrouw duidelijk de gelegenheid geeft om in te gaan op je voorstel of je voorstel af te wijzen.

Natuurlijk zal een afwijzing een teleurstelling betekenen. Maar je weet wel direct waar je aan toe bent. Dat biedt je direct de mogelijkheid om je er overheen zetten en door te gaan met je leven.

Niet weten waar je aan toe bent echter zorgt er 9 van de 10 keer voor dat je tijd aan het verdoen bent.

Een vrouw heeft er namelijk een vreselijke hekel aan om mensen, waarvan ze weet dat ze haar aardig en leuk vinden, teleur te stellen. En dus zal een vrouw alle mogelijke moeite doen om dat te voorkomen.

Dit leidt er meer dan eens toe dat ze een man onbedoeld aan het lijntje houdt. Voornamelijk omdat wij mannen hints doorgaans niet begrijpen. Ook hetgeen dat bij een vrouw valt onder ‘Ik heb het aangegeven’ wordt door ons mannen meer dan eens verkeerd begrepen.

Alles waar dit soort dingen toe leiden is frustratie, onbegrip en het verdoen van tijd. Zowel haar tijd als jouw eigen kostbare tijd.

Simpelweg het initiatief nemen bij alles wat je wilt van vrouwen levert samengevat vooral voordeel op. Want door het initiatief te nemen maak je een vrouw duidelijk wat je van haar wilt en wat je intenties zijn. Tevens draagt het bij aan het op een mannelijke manier omgaan met vrouwen.

De afgelopen decennia heeft emancipatie een hoop veranderd in de relatie tussen man en vrouw. Maar één ding is nog altijd hetzelfde. En dat is dat vrouwen zich alleen aangetrokken voelen tot mannen die ook daadwerkelijk een man zijn in hun houding, uitstraling en gedrag. Mannen dus die het initiatief durven nemen.