Hoe word je een aantrekkelijke man?

Kan je zomaar een aantrekkelijke man worden? En hoe word je dan zo'n aantrekkelijke man? Een gezond portie doorzettingsvermogen en geloof in jezelf helpt je doorgaans al een heel eind in de goede richting om een aantrekkelijke man te worden.

Als je nu niet zo'n aantrekkelijke man lijkt te zijn, dan vinden vrouwen je meestal niet zo aantrekkelijk omdat je ze vooral te weinig gevoel van vertrouwen geeft. En wanneer dat gevoel onvoldoende aanwezig is, wil een vrouw gewoon niet bij je zijn.

Een vrouw beslist op gevoel

Een vrouw beslist puur op basis van haar gevoel. Vandaar ook dat je een vrouw ook nooit zal kunnen overtuigen dat je de perfecte partner voor haar zou kunnen zijn. Als ze het niet zo voelt, dan wil ze het uiteraard ook gewoon niet. En daar valt niets aan te veranderen.

Maar wat wil een vrouw dan kunnen voelen in de nabijheid van een man? Een vrouw voelt zich prettig bij een man en voelt zich aangetrokken tot een man wanneer hij haar een gevoel van veiligheid en bescherming geeft en haar het gevoel geeft dat zij hem kan vertrouwen.

Zodra jij als man die gevoelens bij een vrouw hebt weten op te wekken, zal ze graag met je daten, tijd met je door willen brengen en je beter willen leren kennen. Vervolgens is het aan jou als man om te bepalen wat je precies van een vrouw wilt. Wil je haar als een vriendin? Wil je seks met haar? Of wil je dat ze jouw vriendin wordt?

Dit is in theorie en kort door de bocht hoe onze menselijke natuur ook heden ten dage nog steeds werkt.

Je ziet, jij als man hebt de touwtjes in handen en jij bepaalt eigenlijk wat er gebeurt. Maar dan moet je wel daadwerkelijk de touwtjes in handen nemen en daadwerkelijk gaan bepalen wat er gebeurt.

En daar zit 'm nu tegenwoordig juist vaak de kneep. Tegenwoordig lijken we dat niet zo goed meer te durven. Waarmee we eigenlijk de vrouw de touwtjes in handen laten nemen. Maar zij wil ze niet omdat voor haar gevoel dat niet klopt. En dus gebeurt er niets. Hetgeen meer dan eens tot gevolg heeft, dat man en vrouw om elkaar heen blijven draaien. Waarbij de vrouw na verloop van tijd afhaakt omdat de man haar het gevoel geeft haar niet echt graag te willen.

De rol van zelfvertrouwen

Een aantrekkelijke man worden komt er dan ook vooral op neer dat jij actie onderneemt en duidelijk die kant op gaat met een vrouw die jij op wilt gaan. En haar dat ook vooral duidelijk laat weten.

Iets wat zich bijvoorbeeld vertaalt in haar aanspreken, haar uitnodigen voor een date en haar kussen als je haar serieus leuk vindt.

Maar nogmaals, we durven het vaak niet. En de oorzaak daarvan is doorgaans een gebrek aan zelfvertrouwen in het omgaan met vrouwen. Er zijn veel single mannen die zich diep van binnen niet goed genoeg voelen voor die leuke vrouw die ze op het oog hebben.

Ze zijn er meer dan eens van overtuigd dat deze leuke vrouw wel beter zal kunnen krijgen dan zij. Dat deze vrouw dat dan ook zal doen. En dat zij deze vrouw dan ook niet waard zijn.

Hoe je denkt over jezelf dat straal je ook uit, weerklinkt in hoe je dingen zegt en uit zich tevens in jouw gedrag.

Aantrekkelijker worden voor vrouwen betekent dan ook vooral dat jij jezelf anders moet gaan zien. Dat je onder andere eens serieus moet gaan bekijken of jouw zelfkritiek wel zo terecht is. En jezelf eens afvragen in hoeverre jij echt controle hebt genomen over je eigen leven. En wel aan het doen bent met je leven wat jij doen wilt.

Veel mannen die problemen hebben met vrouwen en daten, hebben namelijk vooral ook problemen met zichzelf. Waarbij ze zich vooral laten leven door wat ze vermoeden dat hun omgeving van hun verwacht. En waarbij ze vooral druk zijn met kijken naar anderen en zichzelf vergelijken met anderen. Waarbij de conclusie doorgaans is dat die ander beter is dan zij.

Wanneer je jezelf ook tot deze groep mannen rekent dan komt een aantrekkelijke man worden voor jou vooral neer op de leiding nemen over je eigen leven, te gaan ontdekken wat je echt wilt en eens optimaal gebruik te gaan maken van jouw persoonlijke kwaliteiten en talenten.

Want zodra jij zelf stevig met je poten op de grond staat, weet welke kant je op wilt en gedreven bent te gaan bereiken wat je wilt bereiken, dan zie je problemen niet langer als problemen, maar als uitdagingen. Met andere woorden: je wordt een positief ingesteld mens met een gezond portie vertrouwen in eigen kunnen.

Zodra je zover bent met jezelf, straal je in de ogen van vrouwen mannelijkheid en vertrouwen uit en ben je plots een aantrekkelijke man. Dat is nu eenmaal hoe onze menselijke natuur en dus ook ons instinct werkt.

Dus hoe word je een aantrekkelijke man? Een aantrekkelijke man word je eerst en vooral door controle te nemen over je eigen leven en door het pad te bewandelen dat jij wilt bewandelen, waarbij je optimaal gebruikmaakt van je eigen kwaliteiten en talenten.