11 tips waarmee vrouwen online ontmoeten en daten je zeker gaat lukken

Vrouwen online ontmoeten en daten

Door internet is vrouwen ontmoeten en daten eenvoudiger dan ooit tevoren. Maar niet iedereen zal dat vooralsnog met me eens zijn. Want menig man heeft juist de grootste moeite met het ontmoeten van vrouwen online.

Dat jou het maar slecht lukt om vrouwen via internet te ontmoeten ligt overigens maar zelden aan jou als persoon. Daarom zullen de komende 11 tips je zonder meer gaan helpen om het ontmoeten en daten van vrouwen online een stuk makkelijker te maken.

Tip 1) Weet wat je wilt bereiken met internetdaten

Zoals je wellicht reeds hebt mogen ontdekken zijn er ontzettend veel single vrouwen die via internet graag een leuke man zouden willen ontmoeten. Want daten online doen we allang niet meer alleen op een datingsite. Tinder(en) bijvoorbeeld groeit nog steeds in populariteit en is net zo goed een vorm van daten via internet.

Maar ook Facebook en WhatsApp zouden ingezet kunnen worden bij het ontmoeten van vrouwen online. Evenals alle andere plekken op internet waar mensen elkaar ontmoeten en/of dingen samen doen. Denk hierbij aan forums en spellen die grote aantallen mensen samen spelen.

Het voordeel dat je hebt met datingsites en Tinder is echter, dat je ervan uit kan gaan dat degene die je aanspreekt single is.

Maar hoe dan ook, online kun je enorm veel vrouwen ontmoeten.

Daaronder zullen overigens ongetwijfeld heel veel vrouwen zijn die:

Dit betekent dat jij jezelf alvast heel veel tijd en teleurstelling kunt besparen door van tevoren goed te bedenken wat je eigenlijk wilt bereiken met internetdaten en met wat voor type vrouwen.

Wil je bijvoorbeeld:

Want zodra je goed weet wat je wilt, en dat ook communiceert, dan trekt dat ongetwijfeld vrouwen aan die op zoek zijn naar hetzelfde als jij. Waardoor ontmoetingen en dates al een stuk makkelijker zullen gaan verlopen.

Tip 2) Wat voor vrouw zoek je?

Menig man zoekt toch vooral een leuke vrouw om zijn leven mee te delen. En ook die ene leuke vrouw kun je zeker vinden via internet. Maar ook nu weer zul je jezelf een hoop tijd en teleurstellingen kunnen besparen door eerst goed na te denken over wat voor vrouw je wilt, wat voor vrouw bij je past en waar jij helemaal gelukkig van wordt.

Want ook wanneer je op zoek bent naar een fijne relatie met een leuke vrouw geldt: dat je de kans om haar te vinden aanzienlijk vergroot wanneer jij duidelijk communiceert wat je zoekt.

Dit is zo belangrijk omdat onze menselijke natuur ons nu eenmaal ingeeft dat een man duidelijk maakt aan een vrouw wat hij van haar wil. Een vrouw zal vervolgens luisterend naar het gevoel dat dit haar geeft bepalen of zij de man geven wil wat hij van haar verlangt.

En het is juist die dynamiek tussen man en vrouw wat voor een vrouw het meest natuurlijk aanvoelt. Hierdoor zal ze zich sneller op haar gemak voelen bij je, je sneller vertrouwen en zich sterker tot je aangetrokken gaan voelen.

Een gegeven dat het des te belangrijker maakt dat je voor jezelf zo helder mogelijk krijgt wat je echt zoekt in een vrouw.

Tip 3) Maak geen geheim van je bedoelingen

Tip 2 vloeit als het ware over in tip 3. Want zoals gezegd maakt het je juist aantrekkelijker wanneer je een vrouw glashelder durft te maken wat je van haar zou willen.

Dit geen geheim maken van je bedoelingen doe je overigens niet door dit uit te spreken, maar kenbaar te maken door middel van jouw acties. Acties waarmee je kunt laten blijken wat je van een vrouw wilt en verlangt zijn onder andere:

Met haar uit blijven nodigen voor dates maak je kenbaar dat je geïnteresseerd bent in een vrouw en haar beter wilt leren kennen.

Met haar aanraken en kussen en later vrijen en seks hebben maak je een vrouw onmiskenbaar duidelijk dat je meer van haar wil dan slechts vrienden zijn.

Maar je maakt haar pas duidelijk dat je graag een serieuze relatie met haar zou willen zodra je haar kennis laat maken met je vrienden en familie.

En nee, nergens zul je met woorden hoeven verduidelijken wat je precies van haar wilt. Door jouw acties weet een vrouw gevoelsmatig precies wat jij wilt. En wanneer ze klaar is om jou te geven wat jij van haar verlangt, dan merk je dat vanzelf.

Je doet jezelf een enorm plezier om een vrouw die vrijheid en ruimte ook te gunnen. Want hoe meer een vrouw het gevoel krijgt gedwongen te worden, of zich in het nauw gedreven voelt, hoe groter de kans dat ze juist zo ver mogelijk van je weg wil zijn.

Een gevoel dat je haar onbedoeld al vrij snel geeft wanneer je te veel praat over wat je van haar wilt en verlangt.

Actie dus, en zo min mogelijk woorden.

Tip 4) Creëer een date profiel dat mannelijkheid uitstraalt

Maar voordat je een vrouw op date kan gaan vragen, moet je haar wel eerst zien te ontmoeten. Daarvoor heb je een profiel en profielfoto's nodig die precies die vrouwen aantrekken die jij graag zou willen ontmoeten.

Vrouwen kijken heel graag naar het gezicht en de ogen van een man. Overigens niet om zo makkelijk vast te kunnen stellen hoe knap hij is. Gezichtsuitdrukking, uitstraling en de blik in de ogen geven een vrouw namelijk direct een goede indruk van wie hij is. En wat een vrouw uiteraard als eerste wil weten is of jij wel een beetje een mannelijke man bent.

Een portretfoto, ofwel een foto van alleen je gezicht is dan ook een must op je date profiel.

De tweede foto die niet op een online date profiel mag ontbreken is een foto waar je van top tot teen duidelijk herkenbaar op staat.

Op een dergelijke foto is het met name belangrijk dat je rechtop staat met je kop fier op je romp, alsof je de hele wereld aankan. Omdat dit je precies die mannelijke uitstraling geeft waar vrouwen zich toe aangetrokken voelen.

En als je zelf een profieltekst moet schrijven zorg dan voor een tekst die bestaat uit korte bondige zinnen die energie, passie, positiviteit en richting uitstralen, en die een vrouw duidelijk maken wat je wilt, verlangt en zoekt in een vrouw.

Een dergelijke profieltekst vergoot de kans dat een vrouw reageert. Omdat een vrouw aan de hand van zo'n tekst direct voor zichzelf kan bepalen of ze aan jouw wensen en verlangens kan en wil voldoen.

Tip 5) Neem initiatief en ga voor wat je wilt

Mannelijk, en daarmee tevens iets waar vrouwen zich toe aangetrokken voelen, is tevens: initiatief nemen en durven gaan voor wat je wilt.

Bij online vrouwen ontmoeten en daten betekent dat simpelweg onder meer dat jij als man het eerste contact legt, ofwel het eerste bericht stuurt.

En vanaf het moment dat je contact hebt met een vrouw blijf je dat initiatief tonen. Waaronder onder meer een vrouw uitnodigen voor een date.

Een man die jacht op haar maakt geeft een vrouw vooral een goed gevoel over zichzelf. Door initiatief te nemen en tijd te maken om samen met haar iets te gaan doen voelt een vrouw zich gewild en geliefd. Vanzelfsprekend wil een vrouw graag bij een man zijn die haar dergelijke gevoelens geeft.

Tip 6) Gebruik internet alleen voor een eerste kennismaking

Gebruik internet alleen om snel te ontdekken of een vrouw leuk genoeg is om mee te gaan daten. Nodig haar direct uit om te ontmoeten en samen iets te gaan doen op het moment dat je een vrouw leuk begint te vinden.

Hoe langer je namelijk op internet blijft hangen met een vrouw, hoe groter de kans op te hoge verwachtingen en teleurstellingen.

Wanneer een vrouw jouw berichten blijft beantwoorden, dan wil ze je graag beter willen leren kennen. En zal ze dat ongetwijfeld ook willen tijdens een gezellige persoonlijke ontmoeting ergens.

Tip 7) Heb een plan

Wat vrouwen doorgaans helemaal fantastisch vinden is een man die geheel op eigen houtje iets bedenkt, haar vervolgens uitnodigt en zijn plan tot uitvoer brengt.

Je date met een vrouw is dan ook al voor de helft een succes wanneer jij de date verzint en tijdens de date alles op zo'n manier regelt dat een vrouw nergens aan hoeft te denken en slechts van de date hoeft te genieten.

Tip 8) Doe een vrouw een voorstel waar ze makkelijk ja tegen kan zeggen

Een vrouw zal al ja zeggen tegen een date met jou zodra je een voorstel doet dat haar een goed gevoel geeft. Een goed gevoel krijgt een vrouw al heel snel over jouw voorstel wanneer je er merkbaar moeite voor gedaan hebt om iets te verzinnen wat je speciaal met haar wil doen.

En dat klinkt wellicht ingewikkelder dan het is, maar dat hoeft absoluut niet. Iets is al speciaal voor een vrouw wanneer blijkt dat je geluisterd hebt naar wat ze je vertelt heeft.

Bijvoorbeeld: ze heeft je verteld dat ze een bepaald schilderij erg mooi vindt en dat ze dat schilderij graag eens in het echt zou willen zien.

Wanneer jij dan toevallig weet waar dat bewuste schilderij hangt, dan is het slechts een kwestie van daar niets over zeggen, maar in plaats daarvan een uitje organiseren en er samen met haar naartoe te gaan om dat schilderij te bewonderen.

Tip 9) Neem de leiding van begin tot eind

Iedere man wil het een vrouw vooral zo goed mogelijk naar de zin maken tijdens een date. Echter, de meeste mannen pakken dit volledig verkeerd aan. Ze denken namelijk dat een vrouw het vooral naar de zin gaat hebben wanneer ze het nemen van besluiten zoveel mogelijk overlaten aan de vrouw.

Maar wist jij dat een vrouw het vele malen meer naar de zin heeft in jouw gezelschap wanneer juist jij degene bent die de leiding neemt, en dus het initiatief neemt, de voorstellen doet en de besluiten neemt bij alles wat jullie gaan doen?

Moet je een vrouw dan helemaal niets meer laten beslissen?

Nee. Wat je in plaats daarvan vooral moet doen is luisteren naar wat een vrouw je vertelt en dit vervolgens onthouden. Zodat je er op het juiste moment iets kunt doen met wat ze je verteld heeft.

Daar scoor je als man keer op keer dubbele punten + bonuspunten mee bij een vrouw.

Probeer dit tijdens dates met vrouwen dan ook zo vaak en zo goed mogelijk toe te passen.

Tip 10) Benaderen een eerste date op dezelfde manier als een vrouw

Een vrouw accepteert een eerste date puur omdat ze nieuwsgierig is en graag wil weten wie je bent. En als man zou jij die eerste date op precies dezelfde manier moeten benaderen. Probeer zo'n eerste date vanaf je eerstvolgende date serieus te gaan beschouwen als een mogelijkheid om eens rustig te gaan ontdekken of deze vrouw die jij er zo leuk en aantrekkelijk uit vindt zien ook daadwerkelijk zo leuk en aantrekkelijk is.

Tip 11) Relaties ontwikkelen zich alleen tijdens persoonlijke ontmoetingen

Nog te vaak blijven mannen te lang op dat internet hangen met vrouwen. Waarbij er niets anders gedaan wordt dan constant berichten en e-mails met elkaar uitwisselen. Zogenaamd om elkaar eerst wat beter te leren kennen.

Maar de pijnlijke waarheid is dat te lang op internet blijven hangen alleen maar leidt tot het wekken van valse en te hoge verwachtingen.

Daarbij ontwikkelen relaties zich alleen op een goede manier tijdens persoonlijke ontmoetingen.

Nodig een vrouw daarom dan ook uit voor een date, zodra je ook maar enigszins het idee hebt dat je haar wel eens heel leuk zou kunnen gaan vinden.

En weerhoud jezelf ervan om tussen de dates contact te houden via WhatsApp. Gebruik WhatsApp, en andere berichtendiensten, puur en alleen voor het plannen van een volgende persoonlijke ontmoeting met een vrouw.