Waarom je een WhatsApp gesprek juist niet gaande wilt houden

WhatsApp is een populaire manier om contact te houden met anderen. Dus ook met vrouwen, van wie we het mobiele telefoonnummer hebben weten te bemachtigen.

Maar wat als een leuk contact begint via WhatApp, gaat vervolgens vaak al snel een kant op, waarvan je voelt dat het alles behalve de juiste kant is. Met doorgaans als eindresultaat, dat je alle contact met deze leuke vrouw verliest.

En dat was nou juist net niet de bedoeling. Maar hoe voorkom je dat dit jou gebeurt?

Met welk doel begin je een gesprek op WhatsApp?

Een telefoonnummer krijg je alleen van een vrouw, als ze je leuk vindt en je beter wil leren kennen. Indruk maken op een vrouw, hoef je dan ook niet meer. Want dat heb je al gedaan.

Dat betekent overigens niet, dat je je vervolgens als een vriend kunt gaan gedragen en zomaar in het niets wat kunt gaan zitten kletsen met een vrouw.

Whatsappen met een vrouw die je leuk vindt, doe je namelijk alleen maar met slechts enkele doelen voor ogen:

Waarbij je een persoonlijke ontmoeting met haar pas gaat regelen, zodra aan de eerste twee voorwaarden is voldaan.

De 2 redenen waarom je deze wellicht lichtelijk arrogante benadering moet hanteren zijn uiterst belangrijk. Want:

Een vrouw laten merken dat er leuk uitzien alleen, onvoldoende reden is voor jou om tijd met haar te besteden, maakt je dan ook bijzonder aantrekkelijk voor vrouwen. Zeker wanneer je daarbij oprecht nieuwsgierig bent naar haar als persoon. En of ze leuk genoeg voor jou zou kunnen zijn.

Dit komt omdat een dergelijke houding vooral ook veel zelfverzekerdheid en eigenwaarde uitstraalt. Voor een vrouw gevoelsmatig 2 zeer belangrijke eigenschappen van een man.

Wat je zegt op WhatsApp, is dan ook niet het belangrijkste voor een vrouw. Wel belangrijk is, hoe je iets zegt en met welk doel je iets zegt op WhatsApp.

Klets daarom zogezegd nooit zomaar wat in het wilde weg op WhatsApp met een leuke vrouw. Maar zoek alleen doelgericht contact. Waarbij je probeert uit het whatsappen te halen, wat jij eruit wilt halen op dat moment. Hetgeen tevens betekent, dat jij het gesprek op WhatsApp stopt, op het moment dat jij je doel hebt bereikt.

Wanneer een gesprek via WhatsApp precies goed is

Waarom wil jij graag in gesprek zijn met een vrouw op WhatsApp?

Precies, omdat je haar leuk vindt, met haar wilt daten, seks met haar wilt, en misschien zelfs wel meer. En dus moet je dat als man gaan regelen voor jezelf.

Want daar ben je man voor. Ook in de ogen van een vrouw.

En omdat een vrouw onbewust graag wil ervaren en wil kunnen voelen hoeveel man(s) je bent voordat ze met je gaat daten, blijft ze geduldig wachten op wat jij gaat ondernemen.

Een leuk gesprek beginnen in WhatsApp, hoeft overigens niet zo heel moeilijk te zijn. Zelfs op een originele manier een gesprek beginnen is relatief eenvoudig. Juist omdat menigeen een gesprek zal proberen te beginnen met vragen zoals:

" Hoe gaat het?"
" Wat ben je aan het doen?"
" Heb je een leuke dag vandaag?"

Maar zelfs al ben je serieus geïnteresseerd in het antwoord, dan nog is het voor degene die een dergelijke vraag moet beantwoorden, een vraag die haar al vele malen eerder gesteld is. Waardoor het een vraag geworden is, die ze niet langer met erg veel enthousiasme zal beantwoorden.

Het antwoord op een dergelijke vraag zal een vrouw hoogstwaarschijnlijk dan ook zo kort mogelijk houden.

Goed, je mag dan wel een reactie rijker zijn van haar, maar het zal geen reactie zijn waar je veel mee gaat kunnen. Waardoor je eigenlijk weer opnieuw kan beginnen met het starten van een gesprek.

Iets wat je met een beetje creativiteit nog een paar keer zal lukken, waarna het gesprek alsnog stil zal vallen en reactie van haar uit zal blijven.

Beter is, voordat je een gesprek start via WhatsApp, om eens rustig te bedenken wat jij jezelf zoal hebt afgevraagd over haar. Of van haar bent gaan vinden sinds je haar telefoonnummer hebt.

Tenslotte is haar telefoonnummer niet zomaar uit de lucht komen vallen. Daar is wat aan vooraf gegaan.

Daarover moet een vraag te verzinnen zijn, of iets over op te merken zijn. En wat je vaak snel een reactie op zou kunnen leveren van een vrouw. Want een vrouw voelt zich zonder meer gevleid en krijgt een goed gevoel over zichzelf, wanneer een man nieuwsgierig is naar haar.

Een gesprek via WhatsApp zou je dan ook als volgt kunnen beginnen:

"Hoi jij "
"Ik vraag me af .. Waarom ... ?"

Door een vraag te stellen die begint met 'Waarom', stel je een vrouw in de gelegenheid jou wat te vertellen over wat ze vindt, voelt en wat haar bezighoudt. En precies dat is waar vrouwen het liefst over praten: emoties.

Hierdoor zul je veelal een uitgebreider antwoord krijgen op je vraag. Waarmee je niet alleen meer over haar te weten komt, maar tevens materiaal in handen krijgt waarop je kunt doorvragen in een richting die jou vertelt, of deze vrouw een leuke vrouw is voor jou.

Zodra je dat weet, is het moment daar om een datum en tijd te gaan prikken voor een persoonlijke ontmoeting, ofwel een date.

Simpelweg omdat relaties, in welke vorm dan ook, zich alleen ontwikkelen via persoonlijk contact en het fysiek tijd met elkaar doorbrengen. Met een vrouw die je leuk vindt, wil je dan ook vooral zoveel mogelijk persoonlijk contact.

Whatsappen en elke andere vorm van contact via tekstberichten of telefoon is alleen bedoeld om de mogelijkheid te creëren elkaar weer te gaan zien en spreken en elkaar beter te leren kennen.

Omdat doelloos contact via diezelfde tekstberichten of telefoon, niet meehelpt aan het ontwikkelen van een relatie. Maar er juist vaak de belangrijkste oorzaak van is dat mogelijke relaties bekoelen.

Daarom zou je op WhatsApp en consorten juist helemaal geen gesprek gaande moet willen houden. Maar juist zo snel mogelijk moeten willen beëindigen. Om elkaar gewoon te gaan zien.