Slim internetdaten en snel ontdekken wanneer je kan afspreken met een vrouw

afspreken met vrouwen via internetdaten

Reacties krijgen van vrouwen als je aan het internetdaten bent, geeft je een goed gevoel. Maar dat goede gevoel kan snel verdwijnen als reacties van vrouwen slechts zelden leiden tot een date.

Wist jij overigens dat jij het als man volledig zelf in de hand hebt, of iets afspreken met een vrouw die je ontmoet hebt via internetdaten erin zit of niet?

Pak jij daten via internet wel goed aan?

Menig mannelijke internetdater is al blij wanneer hij eindelijk eens wat reacties krijgt van vrouwen. Iets wat er met regelmaat toe leidt dat er net iets te veel belang gehecht wordt aan het contact houden met een vrouw.

Als man dreig je daardoor nog wel eens te voorzichtig, te meegaand en te afwachtend te worden. Stuk voor stuk gedragingen die alles behalve mannelijk zijn. Gedragingen ook die je er vanzelfsprekend niet aantrekkelijker op maken bij vrouwen.

Daarbij gebruiken veel mannen het communiceren via een datingsite als een middel om een vrouw eerst wat beter te leren kennen en om een band op te bouwen met een vrouw.

Maar waarom zou je dat via een datingsite willen doen?

Want van een middagje pratend doorbrengen met een vrouw, leer je een vrouw al beter kennen dan van wekenlang mailen met haar.

De werkelijke reden achter het maar contact blijven houden via een datingsite is vaak: de angst om iets verkeerds te zeggen of te doen, waardoor het contact verloren gaat.

Echter, te langdurig contact houden via een datingsite met iemand die je leuk vindt kan leiden tot:

Dingen die allemaal kunnen leiden tot enorme teleurstellingen en pijnlijke ervaringen met het internetdaten. Waardoor je zomaar eens een afkeer zou kunnen gaan krijgen tegen het daten in het algemeen en het internetdaten is het bijzonder.

En dat zou jammer zijn. Omdat je bij het internetdaten maar een paar dingen in gedachten hoeft te houden om dit te voorkomen.

Hoe je meer plezier beleeft aan internetdaten en geregeld afspraken hebt

Een van die dingen is: dat een datingsite een plek is om contacten te leggen met andere singles, met als doel om met elkaar te gaan daten.

Daarbij is de enige juiste manier van daten: samen tijd doorbrengen. Want relaties tussen mensen vormen zich alleen maar via persoonlijk contact en het tijd doorbrengen met elkaar.

Andere communicatiemiddelen zoals e-mail, telefoon, sms, WhatsApp, chat, maar ook een datingsite, zijn alleen bedoeld als middel om af te kunnen spreken wanneer je elkaar weer gaat zien.

Maar hoe doe je dat dan? Hoe zet je via een datingsite, het contact dat je hebt met een vrouw zo snel mogelijk om in een date?

Dat begint eigenlijk al met het hebben van een date profiel dat vooral reacties van vrouwen oplevert die jij leuk vindt.

Een profiel levert reacties van vrouwen op die je leuk vindt als je heel duidelijk vertelt:

  1. Wat jij belangrijk vindt in het leven.
  2. Wat jij belangrijk vindt in een vrouw, wat je leuk vindt in een vrouw en wat je van de vrouw in je leven verwacht.
  3. Wat jij leuk vindt om te doen en waar jij blij van wordt.

Door dat in duidelijke bewoordingen te vertellen in je profiel, vergroot je de kans aanzienlijk dat er vrouwen reageren met wie je dingen gemeen hebt en die dezelfde dingen leuk vinden als jij.

Het is dan ook jouw taak om direct te gaan ontdekken wat jullie gemeen hebben en wat jullie beiden leuk vinden, zodra een vrouw op jouw profiel of op het bericht dat je haar geschreven hebt reageert.

Het zou eigenlijk zelfs je enige taak moeten zijn.

Want zodra je via vragen die je stelt in je berichten aan haar, ontdekt hebt wat jullie met elkaar gemeen hebben, en je hebt daarnaast het gevoel dat je haar wel eens erg leuk kan gaan vinden, dan is het moment al daar om het internetdaten te stoppen en wat met elkaar te gaan afspreken.

Iets afspreken met een vrouw die je via internetdaten hebt ontmoet, hoeft absoluut niet ingewikkeld te zijn. Simpelweg omdat vrouwen eigenlijk niets anders verwachten van jou als man, dan dat jij gaat voorstellen om elkaar te gaan ontmoeten.

Doe je dat niet of wacht je te lang, dan zal een vrouw dat doorgaans vroeg of laat toch gaan voelen als: dat je haar niet leuk genoeg vindt om wat mee af te spreken.

Dat terwijl jij hoogstwaarschijnlijk niets liever zou willen dan deze vrouw ontmoeten. Maar eraan twijfelt of je een vrouw zomaar kan voorstellen om iets af te spreken.

Onthoud dan ook vanaf dit moment dat:

Maar uiteraard nodig je een vrouw alleen maar uit voor een date, wanneer het duidelijk is dat zij jou ook leuk vindt en jou graag zou willen ontmoeten.

Dat een vrouw je leuk vindt merk je aan het volgende:

  1. Ze is nieuwsgierig naar je en stelt je steeds persoonlijkere vragen in haar berichten.
  2. Ze reageert snel op de berichten die je haar stuurt.
  3. Ze reageert uitgebreid op de vragen die je haar stelt.
  4. Ze vertelt veel over zichzelf.
  5. Ze vraagt jouw ervaringen met internetdaten.
  6. Ze vertelt dat ze het leuk zou vinden om iemand te ontmoeten die ze heeft leren kennen via internetdaten.

Zelden zullen alle 6 de punten duidelijk naar voren komen in de berichten die een vrouw aan je stuurt. Temeer omdat wij mannen het sowieso al vaak lastig vinden om hints van een vrouw te begrijpen.

Het advies luidt in deze dan ook om zelfs bij twijfel een vrouw gewoon voor te stellen om wat af te spreken. Want ook al wijst ze je af en raak je misschien zelfs alle contact met haar kwijt, dan is dat nog steeds beter dan doelloos contact houden met een vrouw, met wie het toch nooit iets zal gaan worden.

Snel een voorstel doen om iets af te spreken en samen wat te gaan doen, levert je dan ook niet alleen de leukste dates op, maar behoedt je er tevens voor dat je doelloos contact houdt met vrouwen die jou feitelijk als niets meer zien dan een leuk mailmaatje waar ze verder niets mee willen.