Flirten via Tinder

Tinder is een soort van online daten via je smartphone. Door andere Tinder gebruikers via hun foto's te liken, geef je aan interesse te hebben. Op het moment dat iemand die jij geliked hebt, jou ook liked ontstaat er een match en kun je gaan flirten via Tinder.

Het flirten verloopt hierbij via het sturen van tekstberichten. En zo zou je dan ook in no-time een date kunnen hebben via Tinder. Of is dat in de praktijk toch makkelijker gezegd dan gedaan?

Meer matches krijgen in Tinder

Wellicht. Want zonder een match valt er namelijk weinig te flirten via Tinder. Die matches moet je dan ook eerst zien te krijgen. Meerdere matches dus. Omdat je er zeker niet vanuit moet gaan dat je met iedere match die Tinder voor je heeft, ook daadwerkelijk in contact komt.

Omdat Tinder puur gebaseerd is op het liken van foto's, is het met name belangrijk dat je een paar goede foto's van jezelf regelt. Waarbij een goede foto die matches oplevert niet per definitie betekent dat je daar een knap uiterlijk voor nodig hebt.

Een goede foto van jezelf voldoet aan de volgende voorwaarden:

Dat je foto's aan de zojuist beschreven voorwaarden voldoen, is met name belangrijk omdat vrouwen niet zozeer kijken naar hoe knap je bent. Maar des te meer naar wat jouw uiterlijk uitstraalt. Want wat jouw uiterlijk uitstraalt, vertelt een vrouw veel over jouw persoonlijkheid.

En wat een vrouw vooral in jou uitstraling en persoonlijkheid hoopt te ontdekken is: zelfvertrouwen, charme, levensvreugde en passie.

Meer matches in Tinder ga je dan ook ongetwijfeld krijgen, wanneer je de moeite neemt om dit voor elkaar te krijgen met de foto's die je gaat gebruiken op Tinder.

Hoewel Tinder puur draait om het bekijken en bekeken worden, kun je nog wel een tagline, ofwel een klein stukje tekst, toevoegen aan wat beschouwd zou kunnen worden als je profiel. Deze tagline kan een waardevolle toevoeging zijn wanneer je er iets bijzonders in vertelt over jou. Of iets humoristisch bevat.

Zodra je jouw foto's in Tinder geoptimaliseerd hebt voor zoveel mogelijk matches, wordt het tijd om daadwerkelijk matches te gaan scoren. Dit doe je door in eerste instantie zelf tijd te besteden aan het liken van foto's van andere Tinder gebruikers.

Waarbij het slim is van te voren te bedenken, wat je nu precies wilt van Tinder. Vind je het gewoon leuk om foto's te bekijken en te beoordelen? Vind je het leuk gewoon af en toe eens iemand te spreken via Tinder? Of zou je Tinder graag serieuser inzetten om iemand te ontmoeten?

Dat is handig om van tevoren te weten. Want als je Tinder inzet om iemand te ontmoeten, dan zul je in de foto's die je ziet, toch een beetje meer proberen te ontdekken of iemand leuk genoeg zou kunnen zijn om te leren kennen. Met andere woorden: dan kijk je hoogstwaarschijnlijk verder dan alleen een leuk koppie.

Flirten met tekstberichten

Zodra je een match hebt, ga je uiteraard proberen met deze match in contact komen. Maar houdt er altijd rekening mee, dat je niet direct of wellicht wel helemaal geen reactie krijgt op je tekstbericht. De kans is namelijk best groot dat jouw match op het moment dat je het bericht stuurt met heel iets anders bezig is. En jouw berichtje misschien niet eens direct opmerkt.

Geduld is in deze een schone zaak dus. Net als een beetje incasseringsvermogen wanneer je helemaal geen antwoord krijgt op je bericht. Niet altijd antwoord krijgen hoort nu eenmaal bij communicatie via tekstberichten.

Uiteraard gaan we er vanuit dat je wel antwoord krijgt op het tekstbericht dat je verstuurd hebt. De kans op een antwoord op je tekstberichten vergroot je overigens wanneer:

Flirten via tekstberichten is eigenlijk niets anders dan de ander door middel van het geschreven woord kenbaar maken dat je deze persoon leuk, aantrekkelijk en interessant vindt. Maar waarbij je voorkomt dit letterlijk in je berichten te zeggen.

De kunst van het flirten is dan ook om een vrouwspersoon er zo lang mogelijk naar te laten raden wat je werkelijk van haar vindt. Dus er zijn voor haar tekenen dat je haar leuk vindt, maar het wordt haar nog niet echt duidelijk hoe leuk precies. En of je haar leuk genoeg vindt om haar bijvoorbeeld uit te nodigen voor een date.

Het flirten is precies wat jou als man leuk en interessant maakt voor een vrouw en waardoor een vrouw met jou zou willen daten.

Laat vrouwen verlangen naar meer

Van belang bij succesvol flirten via Tinder zijn overigens niet alleen een goede inhoud van je tekstberichten, maar tevens jouw houding ten opzichte van het tekstberichten sturen. Wat onder meer betekent dat je vooral niet te gretig moet zijn tijdens de communicatie via tekstberichten. Beantwoord een bericht dan ook eens niet direct. En zend zeker niet nog een bericht wanneer je vindt dat een antwoord van een vrouw wel erg lang op zich laat wachten.

Zodra het steeds langer gaat duren voordat een vrouw reageert, of een vrouw reageert al snel helemaal niet meer op jouw tekstberichten, dan moet je vooral bij jezelf te rade gaan of je wel goed bezig bent. Zeker wanneer het je vaker gebeurt.

Want als een vrouw je leuk vindt, dan blijft ze namelijk simpelweg je berichten beantwoorden. Tenminste, als je er niet te lang mee wacht, voordat je een stap verder gaat. En haar bijvoorbeeld uitnodigt voor een date.

Doet je dat niet, dan zal een vrouw langzaam maar zeker haar interesse verliezen. Vooral omdat een vrouw door jouw gebrek aan actie zal gaan denken dat je haar niet leuk genoeg vindt om mee te daten.

Met andere woorden: flirten via Tinder kan je zeker dates opleveren, mits je op tijd actie onderneemt en een vrouw voorstelt om te ontmoeten en samen wat te gaan doen.

Onthoud verder dat flirten via Tinder niet meer is dan flirten en een date regelen met een vrouw wanneer je haar leuk genoeg vindt om haar te ontmoeten.

Gebruik Tinder daarom dan ook zeer zeker niet om eerst te proberen iets van een band op te bouwen, voordat je gaat daten. Een echte band met iemand bouw je namelijk alleen maar op via persoonlijke ontmoetingen en het samen doen van dingen.

Proberen een band op te bouwen met iemand via tekstberichten is doorgaans dan ook een bron voor teleurstellingen. Laat dat je dan ook in geen geval overkomen.

Een laatste tip voor het omgaan met tekstberichten via Tinder is: houd niet alleen de inhoud van je berichten kort, maar houd tevens de duur van het over en weer tekstberichten sturen in de hand. En probeer als man zijnde meestal degene te zijn die als eerste stopt met het versturen van tekstberichten.

Door deze tip in acht te nemen zorg je ervoor dat er bij een vrouw een verlangen blijft bestaan naar meer berichten van jou. En dat is precies wat je nodig hebt voor het succesvol flirten via Tinder met vrouwen.

Want dit verlangen naar meer is wat er uiteindelijk voor zorgt dat het niet bij flirten via Tinder blijft, maar dat je met de vrouwen die je via Tinder ontmoet ook daadwerkelijk gaat daten.

En dat is toch wat je meestal minimaal wilt bereiken als je met iemand flirt, een date.