Flirten online met vrouwen: Wat je moet doen en vooral ook moet laten

Bij flirten online ben je afhankelijk van geschreven tekst. Iets wat als een vloek en een zegen kan worden beschouwd.

Want geschreven tekst wordt helaas niet altijd opgevat zoals jij het bedoeld hebt. Daar tegenover staat echter wel, dat vrouwen erg houden van tussen de regels lezen. En wanneer je vrouwen het juiste over jou tussen de regels kunt laten lezen, dan zou online flirten voor jou wel eens een makkie kunnen worden.

Wat WhatsApp, sms, Facebook, Twitter, e-mail, Tinder en datingsites met elkaar gemeen hebben

We leven in een tijd waarin we alles via tekstberichten lijken te willen doen. Menigeen lijkt zijn of haar smartphone aan een hand vastgeplakt te hebben zitten. En met grote regelmaat moet er even gecheckt worden op berichten of moet er wel weer iets beantwoord worden.

Inmiddels is het zelfs zo erg, dat je als ongelofelijk stoer en eigengereid beschouwd kan worden, wanneer je WhatsApp, sms, Twitter en Facebook eens even laat voor wat het is: onzincommunicatie.

Onzincommunicatie waaraan je pas tijd besteedt, zodra je echt niets meer te doen hebt dat werkelijk je leven verrijkt.

Want wees nu eens eerlijk tegen jezelf. Hoe vaak zit er tussen al die berichten, waaraan ook jij hoogstwaarschijnlijk dagelijks een grote hoeveelheid tijd verdoet, iets wat daadwerkelijk interessant voor je is. Iets waar je echt over na moet denken. Iets waar je echt wat aan zou kunnen gaan hebben.

Ook e-mail is slechts zelden interessant. En de berichtenbox op een datingsite is alleen interessant wanneer er een bericht op je wacht van een vrouw die je heel graag zou willen ontmoeten.

Maar het is gewoon leuk, al die berichten. En het is veelal een aangename vorm van vermaak.

Hou die gedachte vast!

Hoe je online het meest doeltreffend flirt

Want precies dat is wat een vrouw het liefst ontvangt: leuke, vermakelijke berichtjes die haar aan het lachen maken. En berichtjes waarover ze een vriendin kan vertellen. Berichtjes die wat met haar doen en die haar een goed gevoel geven over zichzelf.

Waarbij het allerbelangrijkste is, dat ieder woord dat je een vrouw stuurt door jou zelf verzonnen is. En haar dan ook iets over jou vertelt. Want niets maakt jou meer aantrekkelijk voor een vrouw, dan woorden die ervoor zorgen dat zij over jou na gaat denken. Die ervoor zorgen dat ze iets uit te knobbelen heeft over jou. Omdat vrouwen nu eenmaal niets liever doen dan dat.

De 4 belangrijkste ingrediënten bij het online flirten met vrouwen zijn dan ook:

Lichtelijke verwarring creëer je bij online flirten voornamelijk door een vrouw te plagen.

Doorgaans houden vrouwen erg van plagerijtjes omdat ze daarin als het ware heen en weer geslingerd worden tussen verschillende emoties. Bovendien kan het niet weten of haar nieuwsgierigheid wel of niet bevredigd gaat worden een vrouw op een leuke manier ontzettend bezighouden.

Plagen is voor een vrouw een vorm van spelen die haar: en vertelt dat een man haar leuk vindt en haar tegelijkertijd ontspant.

En voor een vrouw is een man die er schijnbaar moeiteloos voor zorgt dat ze zich ontspant woest aantrekkelijk en zijn gewicht in goud waard.

Wat je moet doen en moet laten in tekstberichten

Flirten online via WhatsApp, Facebook, Twitter, sms, e-mail, Tinder of datingsite is allemaal hetzelfde. Want in alle gevallen heb je te maken met tekstberichten. Tekstberichten die we stuk voor stuk zelf moeten schrijven. Tekstberichten ook, die we met maar één doel schrijven: een date krijgen met die vrouw die we die tekstberichten aan het sturen zijn.

Tekstberichten moet je als man dan ook nooit inzetten om zomaar wat te praten. En zeker niet beschouwen als een vorm van contact houden met een vrouw. Dat kan als je een relatie met haar hebt. Maar absoluut niet als je nog aan het daten bent.

Zolang je nog aan het daten bent, moet ieder bericht dat je stuurt een bijdrage leveren aan het weer zien en het weer tijd doorbrengen samen met deze vrouw.

Waarbij een bijdrage leveren tevens kan zijn: iets te weten komen van haar, wat op dit moment belangrijk voor je is. Bijvoorbeeld voor het plannen van een date.

WhatsApp, Facebook, sms, e-mail, maar ook Tinder en datingsites zijn zogezegd dan ook absoluut niet bedoeld voor het zomaar voeren van willekeurige gesprekken. Tenminste, niet als je een vrouw wilt versieren.

Een voorbeeld van een wijze van flirten:

Wat je bij het flirten online perfect kan gebruiken in tekstberichten is: een vrouw plagen met haar nieuwsgierigheid.

Wanneer je een chat gesprek met een vrouw hebt, bijvoorbeeld via WhatsApp, dan zou je het volgende kunnen doen als ze jou op een bepaald moment iets persoonlijks vraagt.

Je zou haar dan kunnen vertellen dat je er nog niet uit bent of ze het antwoord daarop nu wel verdient. Omdat je vindt dat ze eigenlijk nog helemaal niet lief voor je is geweest. En dat je antwoorden op dergelijke vragen alleen maar geeft aan vrouwen die lief voor je zijn.

Doorgaans zal een vrouw zich vervolgens op een speelse manier verdedigen en proberen jou toch over te halen om haar vraag te beantwoorden.

Daarop zou jij vervolgens kunnen zeggen, dat je het absoluut niet lief van haar vindt dat ze jou probeert te verleiden tot het geven van antwoorden.

En dat ze op z'n minst jouw overhemden moet komen strijken en jouw favoriete eten voor jou moet komen koken om dit weer goed te maken met je.

Waarna je, nadat ze daar op gereageerd heeft en jij haar nog een beetje meer geplaagd hebt, gerust ineens weer over zou kunnen gaan naar een wat serieuzer gesprek. Bijvoorbeeld door haar iets te vragen wat je heel graag van haar zou willen weten.

Spelen, plagen en het gesprek een kant op leiden die jij wilt, laat een vrouw heel duidelijk voelen dat jij de controle hebt, dat jij bepaalt wat er gebeurt, wanneer dat gebeurt en hoe dat gebeurt. Met andere woorden: jij laat een vrouw, door op deze manier met haar om te gaan in tekstberichten, jouw natuurlijke mannelijke leiderschap zien.

Natuurlijk mannelijk leiderschap laten zien in iedere vorm van omgang met vrouwen, zorgt er onder andere voor dat een vrouw zich heel snel bij je op haar gemak voelt en zich ontspant. En een man bij wie een vrouw zich snel op haar gemak voelt en die ze vertrouwt, is een aantrekkelijke man. Een man met wie ze graag zou willen daten.

Kortom: gebruik je tekstberichten waar ze voor bedoeld zijn, dan dragen ze zonder meer bij tot het succesvol versieren van een vrouw.

Gebruik je tekstberichten daarentegen voor andere dingen dan: snel even iets te weten komen over wat op dat moment belangrijk voor je is, flirten, dollen, plagen en het doen van mededelingen, dan is de kans groot dat een vrouw snel haar interesse in jou verliest.

Waarbij het absoluut niet uitmaakt of dat nu WhatsApp, Facebook, sms, e-mail, Tinder of een datingsite is.