Wat vrouwen niet aantrekkelijk vinden aan mannen

Als we het gaan hebben over wat vrouwen niet aantrekkelijk vinden aan mannen, dan zal menig man al snel gaan denken dat er gepraat gaat worden over uiterlijkheden waar wellicht iets op aan te merken valt. Maar de realiteit is, dat vrouwen eigenlijk helemaal niet zo heel veel waarde hechten aan het uiterlijk van een man.

Bepaalde persoonlijke eigenschappen zijn intuïtief voor een vrouw namelijk veel belangrijker. En juist wanneer net iets teveel van die eigenschappen ontbreken in een man, dan zullen vrouwen deze man gevoelsmatig niet aantrekkelijk vinden. Zelfs wanneer hij verder best lief, heel aardig en ook wel knap bevonden wordt.

Fabrikanten, media en maatschappij zetten de man op het verkeerde been

Dat wij zijn gaan denken dat vrouwen vooral veel waarde hechten aan ons uiterlijk, komt enerzijds omdat wij mannen het uiterlijk van een vrouw zo belangrijk vinden. En daardoor denken dat het andersom dan ook wel zo zal zijn.

En anderzijds komt het omdat fabrikanten van bepaalde producten dankbaar gebruik maken van deze gedachte. En allerlei informatie en reclame de media in slingeren om onze gedachte te bevestigen. Om zo eigenlijk heel simpel en heel snel tweemaal zoveel geld te kunnen verdienen.

Echter, veel vrouwen zullen je eerder als mietje en niet aantrekkelijk gaan verslijten wanneer jouw badkamerplankje net iets teveel aan crèmes en gels bevat. Omdat veel tijd aan je uiterlijk besteden intuïtief nu eenmaal vrouwelijk gedrag is. En daarmee dan ook absoluut niets mannelijks in zich draagt.

Ook op andere manieren vervrouwelijkt onze maatschappij ons steeds meer. Bijvoorbeeld, zelf doen en met je eigen handen iets voor elkaar maken is uit. Tegenwoordig laat je gewoon alles doen. Als je wilt kun je zelfs een bedrijf bellen die voor jou je IKEA kast in elkaar komt zetten.

Maar eigenlijk vinden vrouwen een man die niets zelf kan, die niet kan klussen in huis en niets kan repareren niet echt mannelijk. En daardoor niet bijster aantrekkelijk.

We zijn sowieso enorm aan het vervrouwelijken sinds we met z'n allen aan het emanciperen zijn geslagen. Een beweging die er onder andere voor gezorgd heeft dat de man er per definitie niet aantrekkelijker op is geworden voor de doorsnee vrouw.

We twijfelen meer, zaniken meer, zeuren meer, zijn onzekerder geworden, emotioneler geworden, durven minder, hechten teveel waarde aan wat anderen van ons vinden en lijken nergens echt meer de schouders onder te zetten. Mannen die nog echt vol overgave en passie hun dromen najagen , lijken schaars aan het worden te zijn.

Bij voorkeur blijven we veilig in onze comfortzone. En betalen iemand om iets voor ons te doen wat we best zelf zouden kunnen. Maar niet durven omdat we te onzeker zijn en te bang zijn om te falen.

Kortom, menig moderne man heeft zich ongemerkt aardig wat van nature vrouwelijk gedrag eigen gemaakt. En heeft er daarmee vooral zelf voor gezorgd dat hij minder aantrekkelijk gevonden wordt door vrouwen.

We kunnen dan ook gerust concluderen dat: een teveel aan natuurlijk vrouwelijk gedrag daadwerkelijk is wat vrouwen niet aantrekkelijk vinden aan een man.

Aantrekkelijk zijn heb je zelf in de hand

Dat lijkt op het eerste gezicht niet echt een geruststellende conclusie. Maar dat zal alleszins meevallen wanneer ik je vertel dat je jezelf al snel een stuk aantrekkelijker maakt voor vrouwen als je:

Laten we deze drie punten die jou niet aantrekkelijk maken als je er onvoldoende van hebt eens nader gaan bekijken

Controle over jezelf

Controle hebben over jezelf betekent kortweg dat je zo goed mogelijk op jezelf past. Oftewel dat je zorgt voor een zo goed mogelijke lichamelijke en geestelijke gezondheid voor jezelf. Want wie goed op zichzelf past en goed is voor zichzelf, die is dat doorgaans ook voor anderen in zijn leven.

Controle hebben over jouw leven met jezelf

Controle hebben over jouw leven met jezelf betekent kortweg dat je jouw talenten benut, dat je werk aan het doen bent wat jou voldoening geeft en dat je een leven leidt waar jij je gelukkig bij voelt. En niet aan het doen bent met je leven wat anderen van je verwachten dat je ermee doet.

Mannelijk leven is je juist wat minder aantrekken van je omgeving en je eigen plan trekken. Zelf de wereld intrekken en volledig op je eigen benen staan. Wat tevens betekent dat je ook heel best zelf kunt koken, kunt wassen en kunt strijken. Kortom, zelf een huishouden goed draaiende kunt houden.

Controle hebben over haar, de vrouw

'Controle hebben over haar'. Als je echt geen idee hebt wat hiermee bedoeld wordt, dan zou het nog wel eens listig kunnen klinken. Of in het gunstigste geval hopeloos ouderwets.

Maar hiermee wordt geenszins bedoeld dat het enige recht van de vrouw het aanrecht is. En dat een vrouw een man zou moeten gehoorzamen, zoals dat in vroeger tijden stond vermeld in de huwelijksgeloften.

Wat het wel betekent is: dat een vrouw voelt dat je haar onder controle hebt als je dat zou willen en zij zich prettig en comfortabel voelt alleen al bij de gedachte eraan. Want precies dat is waardoor een vrouw zich in jouw nabijheid veilig en beschermd voelt en wat haar vertrouwen geeft in jouw mannelijkheid.

Onder andere omdat wanneer je haar onder controle hebt, jij hoogstwaarschijnlijk elke situatie waarin jullie samen belanden onder controle zult hebben of zult kunnen krijgen. Iets wat vrouwen onbewust graag voelen in een man. Omdat ze juist daardoor ook makkelijker ontspannen in jouw nabijheid en zich veel meer vrouw zullen voelen bij jou.

Aantrekkelijk zijn voor vrouwen, gaat vooral over mannelijkheid, je mannelijk gedragen en op een mannelijke manier je leven leiden. Waardoor nogmaals simpelweg gesteld kan worden dat wat vrouwen niet aantrekkelijk vinden aan mannen is: een gebrek hieraan.

We kunnen dan ook zonder meer concluderen dat je het wel of niet aantrekkelijk zijn voor vrouwen voor een heel groot deel zelf in de hand hebt. Door je om te beginnen gewoon eens wat meer en wat vaker mannelijk te gedragen. En dan met name in je omgang met vrouwen.