Wat vrouwen aantrekkelijk vinden? Dit is de harde waarheid

Wat vrouwen werkelijk aantrekkelijk vinden aan een man

Wat vrouwen ècht aantrekkelijk vinden aan een man en wat mannen denken dat vrouwen aantrekkelijk vinden, ligt mijlenver uit elkaar. Zo ver zelfs dat menig man zich volledig concentreert op de verkeerde dingen om aantrekkelijker te worden voor vrouwen.

Geld en uiterlijk bijvoorbeeld spelen voor vrouwen een veel minder belangrijkere rol dan gedacht. Dat terwijl het belang van het hebben van een passie in je leven schromelijk wordt onderschat door menig man.

Maar de belangrijkste boodschap is dat iedere man zichzelf aantrekkelijk kan maken voor vrouwen.

9 dingen die vrouwen werkelijk woest aantrekkelijk vinden

De 9 dingen die ik zo meteen met je ga bespreken, en die vrouwen zeer aantrekkelijk vinden, zal voor sommige mannen hard werken en een serieuze investering van tijd en energie betekenen.

Wellicht weet je dat er ook in Nederland cursussen, workshops, boot camps en boeken genoeg te vinden zijn die je het versieren van vrouwen kunnen bijbrengen. Daarin worden je in één weekend alle tips, trucs en wetenswaardigheden bijgebracht die je nodig hebt om vrouwen succesvol te versieren.

Eén weekend hard werken valt toch wel mee qua investering van tijd en energie?

Klopt. Er is echter een enorm verschil tussen de tools, tips en trucs in handen krijgen om succesvol een vrouw te versieren en jezelf omvormen tot een man die tot in lengte van dagen aantrekkelijk gevonden wordt door vrouwen en met wie vrouwen graag een relatie zouden willen.

De kennis die je tijdens een cursus vrouwen versieren aangereikt krijgt zijn vooral bedoeld om een vrouw te kunnen versieren voor één of meerdere nachtjes ondeugend plezier. De geleerde versierkunsten werken zo goed, maar ook vrij kortstondig, omdat je ermee pretendeert een echte man te zijn.

Doen alsof heeft zo’n korte houdbaarheid bij vrouwen omdat vrouwen onbewust grootmeesters zijn in het uitknobbelen van wie een man werkelijk is, zodra ze serieus in hem geïnteresseerd raken.

Om deze reden hoor je vrouwen zo vaak teleurgesteld uitleggen, wanneer ze weer eens een punt heeft gezet achter een nog prille relatie: “Hij is zichzelf niet.”

Dit mag je lezen als: zijn acties komen niet overeen met zijn uitspraken en beweringen.

In die valkuil zul je eeuwig blijven vallen bij een vrouw wanneer je iemand probeert te zijn die je eigenlijk niet bent.

Dat betekent dat, als je een serieuze en fijne relatie wilt met een fantastische vrouw, je zult moeten investeren in jezelf en in je man-zijn.

De 9 dingen die nu volgen zijn de dingen die je in de beleving van een vrouw aantrekkelijk maken. Tevens zijn het de dingen waar je je als man gelukkig door voelt wanneer je ze voor elkaar hebt in je leven. Dat betekent dat deze dingen voor elkaar hebben voor je zelf zich dubbel uitbetaalt.

1a) Heb een wolkje van mysterie om je heen

Het is een vaststaand gegeven dat hoe beter jij er als man voor weet te zorgen dat een vrouw zich fijn voelt door alleen al aan je te denken, hoe groter de kans is dat ze zich tot je aangetrokken gaat voelen.

De manier om dat 9 van de 10 keer moeiteloos voor elkaar te krijgen is om een beetje een mysterie te blijven voor een vrouw. Dit bereik je simpelweg door vooral tijdens het eerste aantal dates niet meer over jezelf te vertellen dan waar ze naar vraagt. Dat betekent inderdaad dat als ze je een vraag stelt je daar een eerlijk en oprecht antwoord op geeft, maar ook niet meer dan dat.

Wat wij mannen nogal eens neigen te doen is op de eerste of anders zeker op de tweede date ons hele levensverhaal op tafel te gooien. En dan veelal met de nadruk op wat er allemaal misging in ons leven. Neem van mij aan dat niets dodelijker is voor je aantrekkingskracht op een vrouw dan dat.

Waar ook menig man een handje van heeft is om een vrouw vrijwel direct te vermoeien met wat hij allemaal al bereikt heeft in zijn leven. Dit met de bedoeling om vooral een goede indruk te maken op een vrouw. Maar ook dat zorgt er allerminst voor dat een vrouw je aantrekkelijk gaat vinden. Want de indruk die je hiermee vooral maakt, is dat je naarstig op zoek bent naar haar goedkeuring.

Echter, ik heb dit punt 1a genoemd met een reden. Want het is niet de bedoeling dat je voor eeuwig een mysterie blijft voor een vrouw. Dat gaat haar vervelen en komt het vertrouwen dat ze in je heeft absoluut niet ten goede. Dit betekent dat ze uiteindelijk graag je levensverhaal wil weten, maar maak het zeker als je haar nog maar net kent niet te gemakkelijk.

Even kort samengevat: lul niet teveel over jezelf als je een vrouw net leert kennen.

1) Heb zelfvertrouwen, ook in je omgang met vrouwen

Dan komen we nu bij het eerste echte ding dat voor zeer belangrijk deel bepaalt of een vrouw je aantrekkelijk gaat vinden of niet. En dat is zelfvertrouwen. Ofwel het vertrouwen dat je hebt in jezelf om de dingen die je wilt voor elkaar te krijgen voor jezelf.

Zelfvertrouwen is iets waar je aan kan werken wanneer je er nu te weinig van hebt. Kort door de bocht mogen we stellen dat je je zelfvertrouwen vergroot door dingen te proberen. Als je iets voor het eerst probeert, dan kan het altijd twee kanten opgaan. Goed of fout.

Als iets goed gaat, dan zal dat je zelfvertrouwen laten toenemen. Gaat het fout, dan zal dat je zelfvertrouwen niet direct laten toenemen. Fouten kunnen je zelfvertrouwen absoluut ook laten toenemen en zelfs nog meer laten toenemen als je op de juiste manier met fouten omgaat. En wel door van een fout te leren en het vervolgens opnieuw te proberen.

Iedereen weet ongetwijfeld hoe goed het voelt wanneer je een overwinning boekt op jezelf. Bijvoorbeeld door iets voor elkaar te krijgen waar je ontzettend tegenop zag of waar je je erg onzeker over voelde.

Ook zal het je bekend voorkomen dat je meer vertrouwen krijgt in jezelf zodra je iets vaker doet. Dat geldt uiteraard ook voor het omgaan met vrouwen.

Echter, vrouwen testen mannen onbewust. En dus ook op hoe echt jouw zelfvertrouwen is. Dat betekent onder andere opletten dat een vrouw je niet onbewust onzeker maakt. Bijvoorbeeld omdat ze iets doet op een manier die je niet had zien aankomen, waardoor je ondoordachte dingen gaat doen. Met als resultaat dat je iets doet waarmee je een wanhopige indruk op haar maakt en waardoor ze je anders gaat zien.

Ze ziet je dan namelijk niet langer als echte man maar meer als een hulpbehoevend puppy. Dat verhoogt misschien je aaibaarheidsfactor, maar zeker niet je aantrekkingskracht op haar.

Dat in elkaar storten van het zelfvertrouwen van menig man, wanneer een vrouw iets onverwachts doet, komt voor uit de angst om haar te verliezen. Ze was binnen je bereik, maar ineens bekruipt je het gevoel dat ze afstand van je neemt en je lijkt er niets meer aan te kunnen doen.

Een wijze raad die ik ooit van mijn grootvader kreeg is: “Laat haar los. Komt ze terug dan is ze van jou, doet ze dat niet, dan is ze nooit van jou geweest.”

Met andere woorden: als je voelt dat een vrouw afstand van je neemt, jaag er dan niet achteraan. Maar blijf in plaats daarvan op het punt staan waar je samen, figuurlijk gesproken, gebleven was en wacht geduldig af tot ze weer naar je toekomt.

Kortom: wees nooit zo bang om een vrouw te verliezen dat je jezelf erdoor verliest. Want met niets verlies je sneller je aantrekkingskracht op een vrouw en het vertrouwen dat een vrouw in je heeft.

Je mag je er vanzelfsprekend best rot over voelen als een vrouw je niet langer wil, maar je leven gaat door, ook zonder haar. Hoe sterker je dat als man uitstraalt, hoe groter de kans dat een vrouw terugkomt naar je.

2) Gedraag je in alle omstandigheden als een man

Neem resoluut besluiten, neem er de verantwoordelijkheid voor, leid haar, toon rustig assertief leiderschap, neem het initiatief, heb een ‘recht je schouders en kop in de wind mentaliteit’, leer van je fouten, pak kansen, probeer iedere dag weer de beste versie van jezelf te zijn.

Hiermee straal je het soort van mannelijke energie uit waar iedere vrouwelijke vrouw zich toe aangetrokken voelt.

Heb controle over jezelf en je emoties. We hebben allemaal goede dagen en slechte dagen. Slappe mannen zullen op slechte dagen meestal helemaal niets uit hun handen krijgen, overal smoezen voor verzinnen en vooral ook nog meer gaan zuipen en nog meer onzin op hum telefoon zitten kijken.

Dat is eeuwig zonde. Omdat je pas echt trots bent op jezelf en jezelf echt gelukkig voelt wanneer je juist op een slechte dag voor elkaar bokst wat je van plan was die dag.

3) Leef een leven dat interessant is en onafhankelijk

Heb een passie ergens voor, wees druk met dingen voor elkaar krijgen, leer dingen, verbeter jezelf, beleef dingen, probeer dingen. Heb ergens verstand van, fix stuff.

Wees niet bang wat je omgeving vindt van je keuzes. Maar leef je leven zoals jij denkt dat goed voor je is. Dat is onafhankelijk zijn en op een mannelijke manier je leven vormgeven.

Je leven maak je met name interessant wanneer je je leven niet door je angsten en onzekerheden laat bepalen, maar in plaats daarvan gewoon doet wat je graag wilt ondanks je angsten en ondanks je onzekerheden.

Het maakt overigens niet alleen je leven interessanter. Angsten en onzekerheden overwinnen geven je bovendien meer zelfvertrouwen.

Maar het allerbelangrijkste is dat jouw leven dat je voor jezelf hebt opgebouwd je heilig is. En dat je dit nooit zult opgeven of aanpassen aan een vrouw.

Daar blijf je ten eerste zelf gelukkig van. Maar minstens net zo belangrijk is dat een vrouw zich ook vandaag de dag nog steeds het prettigst, veiligst en lekkerst voelt wanneer ze opgenomen wordt van het interessante leven van een man.

4) Wees een man met een plan

Vrouwen houden van een man met een plan. Te beginnen omdat een doordacht plan altijd een goede basis vormt om iets succesvol:

Alle 4 deze punten vormen de essentie van een mannelijke manier van leven. Een mannelijke man is namelijk klaar om:

Niets van dit alles krijg je voor elkaar zonder plan. Dat weten niet alleen mannen gevoelsmatig, maar vrouwen ook.

Met een goed plan hebben voor jezelf op verschillende vlakken straal je mannelijkheid uit. En mannelijkheid is waar vrouwen zich toe aangetrokken voelen.

De eenvoudigste manier om een vrouw direct te laten weten dat je een man met een plan bent is, door tijd te besteden aan het zorgvuldig plannen van een date die je met haar hebt.

Daarmee laat je overigens niet alleen zien dat je een mannelijke man bent, maar ook dat zij jou wat kan schelen. Bovendien neem je de zorgen over het goed verloop van de date weg bij een vrouw. Waardoor ze zich alleen maar prettiger zal voelen bij je. En hoe prettiger een vrouw zich bij je voelt, hoe aantrekkelijker ze je zal gaan vinden.

En onderdeel van een goed date-plan is uiteraard altijd, dat jij in ieder geval ruim op tijd op de afspraak verschijnt.

5) Zorg goed voor jezelf

Een man die goed voor zichzelf zorgt, straalt om te beginnen uit dat hij zich heerlijk voelt bij het leven dat hij leidt. Een leven dat zo leuk is dat hij er anderen graag deelgenoot van maakt. Hij nodigt mensen dan ook vrijelijk uit om kennis te maken met zijn leven en er van mee te genieten. Ook al is het maar voor even.

Een man die lichamelijk en ook geestelijk goed voor zichzelf zorgt, is ook iemand die zorg besteedt aan zijn:

Goed voor jezelf kunnen zorgen, betekent meestal tevens dat je ook graag voor anderen zorgt die belangrijk voor je zijn. Iedere vrouw vindt dat vanzelfsprekend een prettige gedachte.

6) Maak geen geheim van je verlangens

Menig man richt zich tijdens een date met een vrouw vooral op het aardig gevonden worden door zijn date. Echter, aardig gevonden willen worden, werkt bij vrouwen nogal eens de indruk dat je op zoek bent naar haar goedkeuring.

En als er iets is dat je onaantrekkelijk maakt voor een vrouw, dan is het wel haar het gevoel geven dat je op zoek bent naar haar goedkeuring.

Onderdeel van dat aardig gevonden willen worden, is veelal het zo goed mogelijk verborgen proberen te houden dat je een man bent. Maar als man heb je haar op date gevraagd met een reden. Die reden is dat je haar aantrekkelijk vindt. En als je een vrouw aantrekkelijk vindt, dan wil je meer dan alleen gezellig praten met haar. Dan wil je met haar naar bed.

Echter, dat gaat je zeker niet lukken wanneer je een geheim maakt van je verlangens. Een geheim maken van je verlangens zorgt er alleen maar voor dat een vrouw gaat denken dat je haar niet leuk genoeg vindt. En daarom niet verder gaat dan een wat lijkt op een vriendschappelijke date.

Dat terwijl juist geen geheim maken van je verlangens ervoor zorgt dat een vrouw zich juist geliefd en gewild door je zal gaan voelen. Hierdoor neemt de kans juist toe dat ze je nog aantrekkelijker gaat vinden en ook de kans dat ze graag de lakens met je wil delen.

7) Heb een doordachte eigen mening

Iets anders dat menig man doet in een poging om aardig gevonden te worden is zijn eigen menig inslikken en het constant eens zijn met een vrouw. Echter, dat maakt je niet aardig en zeker niet aantrekkelijk.

Iemand die het eens lijkt te zijn met alles wat een ander zegt heeft geen ruggengraat of probeert iets te krijgen van iemand. Dat is de algemene opinie. Er is bijna niemand die zich daartoe aangetrokken voelt. Dus ook je date niet.

Dat betekent dat wanneer je een gesprek voert met je date, je het ook echt met haar oneens mag zijn. Zeker wanneer jij jouw mening goed onderbouwt, zorgt dat er alleen maar voor dat een gesprek interessanter en leuker wordt.

8) Wees sociaal en begripvol

Sociaal zijn, begripvol zijn en empathisch vermogen hebben zijn allemaal dingen die je een prettig en warm persoon maken. Iemand bij wie je graag in de buurt bent en met wie je graag tijd doorbrengt.

Je kan als man een vrouw pas succesvol versieren als in jouw nabijheid verkeren haar een prettig gevoel geeft. Dat ze zich in jou nabijheid kan ontspannen en dat je haar het gevoel geeft dat ze ertoe doet voor jou. Sociaal zijn, begripvol zijn en over empathisch vermogen beschikken dragen daar absoluut toe bij.

9) Toon jezelf een goede gesprekspartner

Praten en gesprekken met elkaar hebben is als het ware de lijm die twee mensen bij elkaar houdt. Zonder goede gesprekken leer je iemand niet kennen en zul je diegene ook nooit de kans kunnen geven om zich tot je aangetrokken te gaan voelen.

Een goede gesprekspartner voor een vrouw ben je wanneer je over het algemeen meer luistert dan praat. Want vrouwen praten graag en praten veelal ook graag over zichzelf. Bovendien maak je jezelf als man aantrekkelijker wanneer je zorgt dat een vrouw in gedachten met je bezig blijft. Ook als de date allang voorbij is.

Wat vinden vrouwen het belangrijkste?

Misschien heb jij het een vrouw ook wel eens horen verkondigen over de man van wie ze houdt en tot wie ze zich nog altijd enorm aangetrokken voelt: “Ik zou hem volgen tot het einde van de wereld” of “Zelfs al moet ik met hem onder een brug slapen, dan nog zal ik bij hem blijven.”

Dat zijn nogal uitspraken, maar absoluut weloverwogen, ook al zou je dat niet zo zeggen. Maar als een vrouw één ding zeker weet over de man van wie ze houdt, en tot wie ze zich nog altijd enorm aangetrokken voelt, dan is het: dat het hoe dan ook altijd goed komt als ze bij hem blijft, omdat hij nooit op zal geven.

“Waar is dat op gebaseerd dan?” , vraag je je wellicht af. Een vrouw baseert dat vrijwel volledig op het gevoel dat deze man haar geeft als zij bij hem is. Daar is het weer, het fameuze gevoel van een vrouw, dat het belangrijkste kompas in haar leven lijkt te zijn.

Dat gevoel zelfs bij een vrouw niet altijd tot de juiste besluiten leidt, bewijst het feit dat veel vrouwen nog altijd compleet blind van liefde blijven hangen bij gewelddadige lieden die ook met haar niet altijd het beste voorhebben.

Maar het bewijst wel dat vrouwen meer waarde aan hun gevoel kunnen hechten dan aan hun verstand.

Dat maakt het des te belangrijker dat ook jij, als man die het allerbeste met haar voorheeft, ervoor zorgt dat ze zich in alle omstandigheden fijn, gelukkig en veilig bij je voelt en beschermd en geliefd door je voelt.

Of een vrouw je aantrekkelijk gaat vinden en wil blijven daten met je is zogezegd voor het overgrote deel afhankelijk van het gevoel dat je haar geeft als ze zich in jouw nabijheid bevindt.

Het goede gevoel ga je een vrouw ongetwijfeld geven wanneer je wat in dit artikel hebt gelezen over wat vrouwen aantrekkelijk vinden toepast op jezelf en op je eigen leven.