Wat je de man maakt met wie een vrouw flirt en tegen wie ze altijd ja zegt

De man met wie een vrouw flirt

Knap, lang, slank en rijk zijn, is absoluut geen vereiste om de man te kunnen zijn met wie een vrouw flirt en tegen wie ze nooit nee zegt. Wel een vereiste is dat je iets hebt. Maar helaas kunnen wij mannen niet zoveel met: "Hij moet iets hebben". Net zo min als met: "Hij moet zichzelf zijn".

Een andere mogelijkheid dan zelf je conclusies trekken is er dan ook eigenlijk niet. Echter, je hebt een serieus probleem wanneer je per ongeluk verkeerde conclusie trekt. Want verkeerde conclusies verminderen je kansen bij vrouwen meer dan je ooit voor mogelijk had gehouden.

Hierom is een vrouw hooguit aardig en zegt ze nee

Vrouwen voelen zich aangetrokken tot mannen, maar niet tot elke man. Net zoals jij je niet aangetrokken voelt tot elke vrouw.

Toch is hier een heel groot verschil waar te nemen tussen mannen en vrouwen. Want mannen voelen zich aangetrokken tot en worden verliefd op wat ze zien. Vrouwen daarentegen voelen zich aangetrokken en worden verliefd op het gevoel dat een man haar geeft wanneer ze met hem samen is.

Dat betekent dat die grote, knappe, gespierde, slanke man die bovendien ook nog eens een uitstekende stijl van kleden heeft niet per definitie je grootste concurrent is.

Jouw grootste concurrent is wel die man wiens uiterlijk uitstraalt dat hij lijkt te beantwoorden aan alles waar een vrouw onbewust het meest naar verlangt in een man.

Als minder knappe vent ben je dan ook zeker niet kansloos. Want zoals zogezegd hoeft jouw uiterlijk alleen maar het juiste uit te stralen.

Maar wanneer heb je dan als man die juiste uitstraling en hoe kom je daaraan?

De uitstraling waar een vrouw zich tot aangetrokken voelt heb je wanneer je een vrouw direct een gevoel van veiligheid, bescherming en vertrouwen geeft, zodra ze in je nabijheid verkeert. Waarbij ze zich steeds sterker tot je aangetrokken zal gaan voelen wanneer je haar daarnaast het gevoel geeft dat ze gewild is en geliefd is.

Geef je haar daarentegen alles behalve dat gevoel, dan zal ze er alles aan doen om op een zo vriendelijk mogelijke manier zo snel mogelijk bij je vandaan te komen.

In de praktijk betekent dit bijvoorbeeld dat ze ineens niet meer op berichten reageert die je haar stuurt of dat ze steeds weer een smoes verzint als je haar uitnodigt voor een date.

Door jou niet de aandacht te geven die je verdient hoopt ze namelijk dat je binnen niet al te lange tijd zult afhaken.

Kan een vrouw dat dan niet gewoon zeggen als ze niet langer contact wil? Uiteraard kan ze dat. Toch kiezen de meeste vrouwen daar niet voor.

Vrouwen hebben namelijk een hekel aan iemand kwetsen en teleurstellen. Om die reden kiezen ze vaak voor een methode waarbij ze niets met woorden hoeven zeggen, maar waarbij ze hopen dat hun gedrag voldoende vertelt.

Hoe dan ook, als een vrouw niet langer op je berichten reageert of het is op een één of andere manier niet langer mogelijk om contact met haar te krijgen, dan zegt ze in feite nee tegen jou.

En zodra een vrouw nee tegen je zegt, dan betekent dat in basis niets anders dan dat een vrouw zich niet langer veilig en geborgen voelt bij jou, zich niet langer beschermd voelt of zich niet langer geliefd voelt door jou.

Dit maakt dat een vrouw niets anders wil dan bij je zijn

Zegevieren doe je door na elk verlies alleen nog maar harder je best te doen en door te leren van je fouten.

Vergelijk het met leren fietsen als kleine jongen. Opgeven was geen optie. Ook al ging je nog zo vaak op je bek. Want je had een doel. Namelijk: kunnen fietsen op twee wielen zonder zijwieltjes net als je vriendjes.

Maar met het bereiken van dat doel, diende zich ongetwijfeld al snel een volgend doel aan. En wel: beter kunnen fietsen en harder kunnen fietsen dan je vriendjes.

Al bij het leren fietsen toont een kleine jongen het gedrag dat:

 1. Een man gelukkig maakt met zichzelf.
 2. Een man trots maakt op zichzelf.
 3. Waar vrouwen zich tot aangetrokken voelen in een man.

In basis is man-zijn iedere dag weer:

 1. Jezelf afvragen wat jij wilt.
 2. Jezelf afvragen welke stappen je moet doen om te krijgen wat je wilt.
 3. plannen maken.
 4. Daadwerkelijk de dingen doen die nodig zijn voor het succesvol uitvoeren van je plannen.

Afspraken die je met jezelf maakt nakomen en de dingen voor elkaar krijgen die je wilt, vormen de basis van jou levensgeluk als man.

Misschien dat vandaag de dag je leven op een mannelijke manier leven wel belangrijker is dan ooit tevoren.

Want vrouwen kunnen uitstekend voor zichzelf zorgen. En leven in onze Westerse maatschappij maakt het niet heel noodzakelijk dat je permanent beschermd wordt door de man in je leven.

Dat was vanaf het ontstaan van de mensheid tot nog maar zo'n jaar of 60 geleden wel anders. Toen waren vrouwen wel degelijk afhankelijk van een man voor hun veiligheid, bescherming, een goed onderkomen en voedsel voor zichzelf en haar nakomelingen.

En dus was het erg belangrijk als vrouw om heel snel en redelijk nauwkeurig in te kunnen schatten wat voor een vlees ze in de kuip had wanneer ze door een man benaderd werd.

Vanzelfsprekend reageert een vrouw ook nu nog vooral op het gevoel dat een man haar geeft op het moment dat hij haar benadert en aanspreekt.

Als jij je, als je vrouwen benadert en aanspreekt, dan ook anders probeert voor te doen dan je werkelijk bent dan zullen ze zonder uitzondering over je zeggen: "Hij is aardig, maar hij is zichzelf niet."

Want doorgaans voelt een vrouw vrijwel direct feilloos aan of jij ook werkelijk bent zoals jij je voordoet. De geringste twijfel daaraan zal er veelal toe leiden dat een vrouw niet langer in jouw gezelschap wenst te verkeren.

Een echte man is in de ogen van een vrouw overigens niet per definitie stoer, sterk en groot, maar wel authentiek. Een man die zich niet beter voordoet dan hij is en die echt niet zijn best zal doen om aardig gevonden te worden. Simpelweg omdat hij oprecht vindt dat mensen hem maar moeten nemen zoals hij is. Tenslotte is het onmogelijk om het iedereen naar de zin te maken.

Proberen je leven zo mannelijk mogelijk te leven, je eigen plan te trekken en vooral te doen wat jij vindt dat goed voor je is, levert je dan ook niet alleen levensgeluk op voor jezelf, maar het maakt je tevens aantrekkelijker voor vrouwen.

Een misvatting onder mannen is nog heel vaak dat het erg moeilijk wordt om aantrekkelijk te zijn voor vrouwen wanneer je niet op je minst een baan hebt die je enig aanzien geeft.

Maar heb jij je wel eens serieus afgevraagd hoe succesvolle mannen aanzien en status verkregen hebben?

5 dingen hebben succesvolle mannen in ieder geval gemeen:

 1. Ze hadden, en hebben wellicht nog steeds, duidelijke doelen voor ogen.
 2. Ze maken plannen en voeren deze plannen nauwgezet en met passie en overgave uit.
 3. Ze doen wat nodig is om hun doelen te bereiken.
 4. Opgeven is geen optie.
 5. Ze maken hun keuzes weldoordacht en zonder zich af te vragen wat hun omgeving er mogelijk van zou kunnen gaan denken.

Het maakt een vrouw echt niet uit of je automonteur bent of accountant. Zolang je wat je doet maar met passie en overgave doet. En iedere dag weer probeert zo goed te zijn als je maar zijn kan.

Als een vrouw je vraagt wat voor een werk je doet, dan vraagt ze dat daarom niet zozeer om een idee te krijgen van wat je verdient. Maar ze vraagt dat vooral om te ontdekken wat jouw werk voor jou betekent.

Vind jij jouw baan leuk? Is het een baan die je met zorg hebt uitgekozen, of is het een baan die je maar hebt genomen omdat je die toevallig aangeboden kreeg? Is het een baan die past bij wat jij uiteindelijk graag wil bereiken, of heb je je keuze laten beïnvloeden door bijvoorbeeld de wensen van je ouders?

Inderdaad, de simpele vraag: "Wat voor werk doe je?" stelt een vrouw dus doorgaans met hele andere redenen dan je zou denken.

En wanneer in het antwoord dat je geeft doorschemert dat jij zo'n echte man bent die trots is op zijn man-zijn en op wat hij tot zover heeft bereikt, dan zal een vrouw niet snel nee tegen je zeggen.

Een vrouw wil namelijk niets liever dan deel uitmaken van het leven van een man die mannelijk leeft. Niet alleen omdat zo'n man haar dat gevoel van veiligheid en bescherming geeft waar een vrouw onbewust nog steeds heel sterk naar verlangt, maar ook omdat het haar andere dingen geeft die haar voldoening geven als vrouw.

Er is namelijk maar weinig wat een vrouw zoveel voldoening geeft en wat in zo'n belangrijke mate bijdraagt aan haar levensgeluk dan het gevoel hebben dat zij een belangrijke bijdrage levert aan het succes van de man van wie ze houdt.

Dat is tevens de reden waarom juist een man met een plan zo onweerstaanbaar is voor vrouwen.

Let maar eens op en ontdek dat een vrouw het meest geboeid luistert naar een man en hem de meeste vragen stelt wanneer een man haar vertelt over zijn dromen, zijn toekomstvisie, zijn passie en zijn plannen.

Zorg er als man dan ook altijd voor dat je ze hebt.

Wist jij trouwens hoe je een vrouw heel snel kan laten weten dat jij een man bent die op zijn minst probeert om zijn leven mannelijk te leven?

Door gewoon schijnbaar onverschrokken op haar af te lopen, haar aan te spreken en tijdens je gesprek met haar zonder omhaal kenbaar te maken wat je graag zou zien gebeuren. Bijvoorbeeld dat je graag zou zien gebeuren dat jullie op korte termijn meer tijd samen gaan doorbrengen.

Doe een vrouw dan ook altijd zo snel mogelijk een voorstel om samen wat te gaan doen als je haar leuk vindt.Je zult dan ongetwijfeld tot de ontdekking gaan komen dat vrouwen bijna altijd ja zeggen tegen een man die haar spontaan een leuk voorstel doet.