Waarom jij je niet teveel moet aantrekken van wat vrouwen willen van een man

Vrouwen weten eigenlijk niet echt wat ze willen van een man. Maar ze herkennen gevoelsmatig daarentegen wel direct wat ze nodig hebben van een man, zodra een man het ze geeft.

Precies daarom kunnen vrouwen dan ook zo vreselijk vallen voor foute mannen.

Maar zolang een vrouw dat nog niet echt ervaren heeft, zal ze vaak vast blijven houden aan allerlei, voornamelijk in vrouwenbladen gepubliceerde, onzin eisenlijstjes waar de man van tegenwoordig maar aan moet zien te voldoen.

Waaraan een man echt moet voldoen om aantrekkelijk te zijn

En dan is het eisenlijstje op zich nog niet eens het grootste probleem. Het grootste probleem is dat dergelijke lijstjes steeds veranderen. Omdat vrouwen nu eenmaal in luttele seconden van mening kunnen veranderen. ( ik weet bijna zeker dat vrouwen die dit ook stiekem lezen, nu zitten te gniffelen en instemmend knikken.)

Doe voor de gein zelf maar eens een klein onderzoek op internet naar: waaraan mannen volgens vrouwen moeten voldoen. De kans is groot dat je uiteindelijk met zo'n enorme lijst aan eisen eindigt, dat je daar als normale man zijnde onmogelijk nog aan zal kunnen voldoen.

Het verontrustende is, dat menig man dit al reeds vindt. Door de ervaring die hij in zijn leven met vrouwen heeft opgedaan, is hij gaan vinden dat vrouwen tegenwoordig zulke belachelijk hoge eisen stellen aan de man in hun leven, dat hij er op z'n minst serieus over nadenkt om de moed maar gewoon op te geven. Omdat hij nooit aan al deze eisen zal kunnen voldoen.

Echter, het zit 'm juist allerminst in dat eisenlijstje, waardoor menig man het niet voor elkaar krijgt om de vrouw te krijgen die hij graag hebben wil. Het zit 'm juist in het uit alle macht willen voldoen aan het eisenlijstje, waardoor de man zich steeds onaantrekkelijker maakt voor vrouwen.

Want vrouwen willen juist helemaal niet dat een man ze in alles hun zin geeft. Ze willen juist een man die ze duidelijk zijn grenzen durft aan te geven. En die het lef heeft ze af en toe even op hun plek te zetten.

Je zou het eisenlijstje van vrouwen, waaraan mannen zouden moeten voldoen, vanaf nu dan ook gerust mogen gaan beschouwen als een soort van test. Een test om de kijken of:

  1. Jij als man de aardige, lieve, volgzame, naar aandacht hunkerende Labrador gaat zijn.
  2. Jij schijt hebt aan die lijstjes en gewoon lekker je mannelijke zelf bent. En de vrouwen ontmoet en date die jij graag wilt ontmoeten en daten.

Reken jij jezelf tot de eerste groep mannen, dan zul je veelal boos een gefrustreerd achterblijven. Omdat je er helemaal niets van zal blijven begrijpen, hoe het toch kan dat ondanks dat je zo je best doet voor vrouwen, je alsnog met lege handen achterblijft.

Behoor je tot de tweede groep mannen, dan zul je weinig gebrek hebben aan aandacht van vrouwen. Omdat wanneer je op deze manier in het leven staat en met vrouwen omgaat, jij vrouwen laat zien dat ze waardevol voor je zijn, maar dat jij jezelf minstens net zo waardevol vindt. En vindt dat jij de leukste vrouw in je leven verdient die je maar vinden kan.

En wanneer je dan juist haar verkiest boven al die andere vrouwen die je had kunnen ontmoeten, dan geef je een vrouw daarmee op zo'n moment een enorm goed gevoel over zichzelf. Een gevoel dat alleen een mannelijke man haar geven kan.

Want wat vrouwen werkelijk willen van een man is: dat hij haar, naast een goed gevoel over zichzelf, een gevoel geeft van veiligheid, geborgenheid en vertrouwen.

Iets wat je alleen zal kunnen bereiken, wanneer jij jezelf mannelijk gedraagt in je omgang met vrouwen.

Waarom kunnen vrouwen dat dan niet gewoon op hun eisenlijstje zetten?

Vrouwen reageren op hun gevoel

Wellicht heb je al wel eens mogen ondervinden, hoe lastig het kan zijn, om een gevoel dat je hebt onder woorden te brengen. En dat op een manier, zodat je het niet alleen zelf begrijpt, maar andere mensen het ook begrijpen.

Om dat te kunnen, zul je jezelf in de gelegenheid moeten stellen om er op een juiste manier over na te denken, en dat gevoel leren begrijpen. Zodat je ook daadwerkelijk iets gaat kunnen met dat gevoel.

Soms echter, vind je dat je een gevoel helemaal niet onder woorden hoeft te kunnen brengen en het helemaal niet eerst hoeft te begrijpen. Omdat je gewoon ineens heel sterk voelt dat het goed zit. Of dat hetgeen je voelt precies is wat je op dat moment echt nodig hebt. En vaak reageer je er dan ook maar gewoon op, zonder er verder over na te denken.

Omdat je intuïtief weet dat als iets goed voelt, het dan ook meestal echt goed is.

Van nature hebben vrouwen dit vele malen sterker dan mannen. Ze reageren dan ook veel sterker en veel impulsiever op hun gevoel. Ook beslissen vrouwen veel vaker iets, puur op basis van wat hun gevoel ze ingeeft.

Vandaar ook dat vrouwen veelal niet kunnen verklaren waarom ze nu juist op foute mannen vallen. Ze kunnen alleen beamen en concluderen dat ze het doen. Om het vervolgens een volgende keer gewoon weer te laten gebeuren.

Want alle foute mannen hebben iets met elkaar gemeen. Namelijk: dat ze precies doen waar ze zin in hebben, volkomen hun eigen weg gaan, volgens hun eigen regels leven, zich nergens door laten tegenhouden en zich totaal niets aantrekken van wat anderen van ze vinden.

Iets wat voor vrouwen aanvoelt als: pure mannelijkheid en daarom woest aantrekkelijk. Woest aantrekkelijk omdat, hoe mannelijker een man zich gedraagt, hoe vrouwelijker een vrouw zich zal gaan voelen. En ook hoe fijner en hoe gelukkiger en hoe vrijer ze zich er door zal gaan voelen.

En wanneer jij de man bent die haar dat gevoel bezorgt, dan zal een vrouw niet meer van jouw zijde willen wijken.

En dan weet een vrouw ineens precies wat ze echt wil van een man. Namelijk: een mannelijke man die gewoon zijn authentieke mannelijke zelf is in iedere situatie. Een man ook die altijd eerlijk zal blijven tegen haar, ook wanneer het moeilijk is. Een man ook die van haar houdt om wie ze is, en niet om hoe ze eruit ziet.

Maar nogmaals: een vrouw weet pas echt wat ze wil van een man, zodra jij het als man aan haar geeft. Tot die tijd is de kans redelijk aanwezig dat ze blijft geloven in die onzin eisenlijstjes.

Aan jou als man dan ook de twijfelachtige eer om te laten zien dat jij niet van plan bent je ook maar iets van die onzinlijstjes aan te trekken en een vrouw daadwerkelijk te laten ervaren waarom niet.