Hiermee vergroot je jouw aantrekkingskracht op vrouwen direct

Een vrouw voelt zich niet aangetrokken tot een man die haar leuk vindt, maar tot een man waarvan ze vermoedt dat hij haar wel eens leuk zou kunnen vinden.

Waarmee gesteld kan worden dat jouw aantrekkingskracht op een vrouw dus afhangt van de mate waarin zij in haar gedachten met jou bezig is.

Maar hoe ga je dat nu voor elkaar krijgen. Hoe ga je voor elkaar krijgen dat een vrouw in haar hoofd veelvuldig bezig is met de vraag: "Hoe leuk vindt hij mij nu werkelijk?"

Hoe je op een aantrekkelijke manier overkomt op vrouwen

Vrouwen houden van soap series zoals 'Goede Tijden Slechte Tijden' en van liefdesromans. Waarom? Omdat dit een aaneenschakeling is van drama en intrige. Ofwel, emoties en gevoel spelen een grote rol. Precies daarom voelen vrouwen zich er massaal tot aangetrokken, en loopt de soap GTST inmiddels al bijna 25 jaar.

Je hoeft als man niet te begrijpen waarom vrouwen zich ertoe aangetrokken voelen. Je hoeft alleen maar vast te stellen dat het zo is, en het te accepteren. Om het vervolgens in je voordeel te gebruiken.

Dit gegeven gebruik je bijvoorbeeld in je voordeel, wanneer je een vrouw die jij leuk vindt enigszins in het ongewisse laat over wat je werkelijk van haar vindt. Iets wat je redelijk eenvoudig voor elkaar kunt krijgen door met acties te tonen dat je haar leuk vindt, maar het niet met woorden te zeggen. En door soms zelfs een beetje kritisch te zijn over wat ze draagt, wat ze vindt en hoe ze zich gedraagt.

En juist dat doen de meeste mannen niet. Omdat ze ervan overtuigd zijn dat een vrouw ze direct een stuk minder aardig zal gaan vinden wanneer ze kritisch zijn.

Maar wat voor een persoon vertrouw jij het meest? Iemand die je zegt waar het op staat, of iemand van wie je het gevoel krijgt dat hij of zij met je meepraat, maar dit duidelijk alleen maar doet om aardig gevonden te worden of om wat van je gedaan te krijgen?

Het gevoel hebben dat je te vertrouwen bent, is voor vrouwen het allerbelangrijkste. Zonder dat kom je helemaal nergens en zijn je kansen nihil.

Vertrouwen wekken bij een vrouw doe je door:

Hiermee win je het vertrouwen van een vrouw zo snel, omdat dit van nature puur mannelijk gedrag is waar geen twijfel over bestaat. En waar mannen elkaar onderling tot op de dag van vandaag nog steeds ongenadig op afrekenen. Want een man die geen woord houdt, is een slappe zak en krijgt onder mannen maar weinig respect.

Aantrekkelijk overkomen op vrouwen komt dan ook vooral neer op mannelijk overkomen op vrouwen.

Dus kritisch zijn mag. Daar gaat een vrouw je over het algemeen echt niet minder leuk van vinden. Temeer wanneer je met jouw acties duidelijk laat blijken dat je haar wel degelijk leuk vindt.

Waardoor een vrouw zich tot je aangetrokken gaat voelen

Diverse onderzoeken hebben aangetoond dat, wanneer iemand veel en vaak denkt aan iets of iemand, het verlangen naar dit iets of die persoon dan steeds groter wordt. Vooral wanneer het onduidelijk is of je het wel zal kunnen bemachtigen.

Dat betekent eveneens dat een vrouw zich tot je aangetrokken zal gaan voelen, zodra je haar in het ongewisse laat of ze je krijgen kan of niet.

Wanneer ze niet weet of ze je krijgen kan, dan zal ze daar achter willen komen. En dus zal ze juist meer bij je willen zijn. Want een vrouw weet dat ze er alleen door je te zien en met je om te gaan achter kan komen wat je werkelijk van haar vindt.

Door haar in de gelegenheid te stellen om bij je te zijn, laat je haar merken dat je haar leuk vindt. Maar door het, nogmaals, niet met woorden te zeggen, creëer je intrige en mysterie.

Iets dus, waar ze over na moet denken en met vriendinnen over moet praten. En dus tevens iets wat zich in haar gedachten zal blijven herhalen en waardoor ze er dan ook steeds meer naar zal gaan verlangen om bij je te zijn.

Betekent dit dan dat je een vrouw nooit zal kunnen vertellen hoe leuk je haar werkelijk vindt?

Uiteraard kun je dat. Wij mannen doen het alleen vaak veel te snel. Dat komt omdat mannen een hekel hebben aan onzekerheid en emoties. Daarom willen we dingen die emoties oproepen en onzekerheid veroorzaken doorgaans dan ook zo snel mogelijk opgelost en geregeld hebben.

Hierdoor is het instituut huwelijk onstaan, waarbij de man de vrouw ten huwelijk vraagt en een ring om haar vinger schuift. Vanaf dat moment is die vrouw echt zijn vrouw en is ze niet langer beschikbaar voor andere mannen.

Vrouwen daarentegen kunnen werkelijk genieten van de roller coaster van emoties, mysterie en onzekerheid. Vrouwen hebben dit dan ook zonder meer nodig om zich aangetrokken te gaan voelen en zich aangetrokken te blijven voelen tot een man.

Bij de ontwikkeling van een relatie tussen man en vrouw is het dan ook zo, dat de man bepaalt wat voor een relatie het wordt, maar dat de vrouw het tempo aangeeft waarin de relatie zich ontwikkelt.

Met andere woorden: je kunt een vrouw laten merken dat je haar leuk vindt en dat je graag een relatie met haar zou willen door tijd met haar door te brengen, haar aan te raken, haar te kussen en zelfs seks met haar te hebben.

Met jouw acties geef jij dan als het ware aan wat voor een relatie je graag met die vrouw zou willen hebben. Namelijk, een liefdesrelatie.

Een vrouw zal dan vervolgens vanzelf wel laten weten wanneer ze klaar is voor een liefdesrelatie met jou. Want zodra een vrouw echt klaar is voor een liefdesrelatie, dan zal ze jou namelijk vanzelf gaan vertellen wat zij werkelijk voor jou voelt.

En pas dan is ook voor jou het moment daar om een vrouw te vertellen wat je voor haar voelt.

Tot die tijd heb je als man alleen tot taak jouw aantrekkingskracht op een vrouw te behouden en te vergroten, door met acties te laten blijken hoe leuk je een vrouw vindt en wat je van haar wenst.