Wat je over aantrekkingskracht tussen man en vrouw moet weten

over aantrekkingskracht tussen mannen en vrouwen

Als je meer zou weten over hoe aantrekkingskracht tussen man en vrouw ontstaat, dan zou dat je minstens een aantal onaangename verrassingen kunnen schelen. Zoals bijvoorbeeld dat een vrouw plots je tekstberichten of telefoontjes niet meer beantwoordt. Of dat een vrouw plotseling heel koeltjes reageert, terwijl alles zo goed leek te gaan.

Hoe aantrekkingskracht precies ontstaat, laat zich echter lastig in een paar woorden uitleggen. Heel erg is dat overigens niet. Want veel interessanter is: dat je als man zijnde aantrekkingskracht een handje kunt helpen, ofwel in zekere mate kunt beïnvloeden.

Ontstaat aantrekkingskracht vanzelf of toch niet helemaal?

Wat wel met zekerheid gesteld kan worden is: dat aantrekkingskracht ontstaat zodra de dynamiek tussen een man en een vrouw juist is.

En of die dynamiek juist gaat zijn, daar heb jij als man meer invloed op dan je denkt. En wel met de manier waarop je met vrouwen omgaat.

We kunnen dan ook tevens stellen dat: het uitblijven van aantrekkingskracht bijna altijd te wijten is aan het niet op de juiste manier omgaan met vrouwen.

Bijna altijd, omdat het soms ook gewoon wel eens niet kan klikken tussen jou en een vrouw. En dat geeft helemaal niets. Want je kunt het nu eenmaal niet iedereen naar de zin maken.

Maar als het wel klikt tussen jou en een vrouw, dan hangt het ontstaan van aantrekkingskracht in belangrijke mate af van hoe jij met haar omgaat.

Aantrekkingskracht tussen man en vrouw ontstaat dan ook absoluut niet vanzelf, zoals vooral in tijdschriften voor vrouwen nog wel eens beweerd wordt.

Natuurlijk kan het wel eens zo zijn dat tussen een man en een vrouw alles vanzelf lijkt te gaan. In een dergelijk geval echter, is het simpelweg zo dat vooral de man dan net min of meer per ongeluk de juiste dingen doet en zegt.

Maar als je nu nog niet zoveel ervaring hebt met vrouwen, en nog niet zo heel handig bent in het omgaan met vrouwen, dan zou je daarop je hoop eigenlijk niet moeten willen vestigen.

Zeker niet, omdat je kansen op succes zienderogen zullen toenemen, zodra je begrijpt hoe je aantrekkingskracht kunt beïnvloeden als man. Waardoor je in staat zult zijn direct het juiste te doen, zodra je een vrouw ontmoet die je leuk vindt.

Hoe je aantrekkingskracht op de juiste manier beïnvloedt

Bij mannen werkt aantrekkingkracht vrij simpel. Want zodra een vrouw er leuk en sexy uitziet, dan voelen wij ons al snel tot deze vrouw aangetrokken. Maar op zijn minst zal het ervoor zorgen dat we nieuwsgierig worden naar haar.

Bij vrouwen ligt het allemaal wat gecompliceerder. Omdat aantrekkingskracht bij vrouwen vooral ontstaat door de persoonlijkheid en de uitstraling van de man, en het op de juiste manier tonen van zijn mannelijkheid. Uiterlijk heeft dan ook veel minder invloed op de aantrekkingskracht bij een vrouw.

Als man ben je, vergeleken met een vrouw, dan ook behoorlijk in het voordeel. Want aan uiterlijk kun je veel minder doen, dan aan persoonlijkheid en uitstraling.

Omdat persoonlijkheid, maar vooral uitstraling in belangrijke mate bepaald worden door jouw eigen denkbeelden en overtuigingen. En daar kun je veel zelf aan doen en aan veranderen. Bijvoorbeeld door nieuwe dingen te leren en nieuwe ervaringen op te doen.

Daarmee is overigens niet gezegd dat het makkelijk is. Want iets veranderen aan denkbeelden en vastgeroeste overtuigingen, vraagt serieus wat wilskracht en doorzettingsvermogen.

Maar als je het echt wilt, dan is alles mogelijk. En je zelfverzekerdheid zal er zeker wel bij varen, wanneer je voor elkaar krijgt wat je wilt, en moeilijkheden met jezelf hebt weten te overwinnen. En met het toenemen van je zelfverzekerdheid neemt, zoals je wellicht weet, automatisch ook je aantrekkingskracht op vrouwen toe.

Kortom, aan jezelf werken betaalt zichzelf altijd dubbel en dwars terug.

Maar waar moet je dan precies aan werken?

Wat mannen die niet zo goed zijn met vrouwen veelal gemeen hebben is: dat ze het te belangrijk vinden om aardig gevonden te worden.

Deze mannen doen dan ook vooral te veel dingen om anderen te plezieren, of om goedkeuring te krijgen. Iets wat veelal tot gevolg heeft, dat ze tevens te veel belang hechten aan wat mensen in hun omgeving ergens van vinden of van zouden kunnen vinden. Wat vervolgens dan weer vaak leidt tot twijfel, dingen uitstellen en moeilijk beslissingen kunnen nemen.

Mannen die op deze manier in het leven staan en die te veel en te vaak rekening houden met anderen, zullen door veel mensen inderdaad heel aardig gevonden worden. Het probleem is alleen dat aardige mannen slechts zelden aantrekkelijk gevonden worden door vrouwen.

Simpelweg omdat veel belang hechten aan aardig gevonden worden, een van nature vrouwelijke eigenschap is.

Je zult begrijpen dat vrouwen zich juist aangetrokken voelen tot mannelijke eigenschappen in een man, en niet tot vrouwelijke. Vrouwelijke eigenschappen zullen je dan ook zeker niet gaan helpen om aantrekkelijk gevonden te worden door vrouwen.

Jouw aantrekkingskracht op vrouwen vergroten, bestaat in beginsel dan ook vooral uit mannelijk in het leven staan. Wat in de praktijk vooral neer zal komen op:

  1. Je eigen weg gaan, en je minder aantrekken van wat je omgeving ergens van vindt.
  2. Het lef ontwikkelen om te gaan voor wat je echt wilt.
  3. Doelen stellen die jij graag wilt bereiken voor jezelf, en niet stiekem voor anderen.
  4. De doelen in je leven met passie nastreven.
  5. Laten zien, en ook durven uitspreken, wat je van een vrouw wilt en verlangt.

Lees met deze wetenschap in het achterhoofd eens 20 à 30 profielen van vrouwen op een datingsite. Dan zul je namelijk gaan ontdekken dat vrouwen in basis allemaal hetzelfde zoeken in een man. Ze verwoorden het alleen allemaal anders.

Tevens zul je dan ontdekken dat zelfverzekerdheid ofwel zelfvertrouwen veelvuldig terugkomt in date profielen van vrouwen. En dat over uiterlijk doorgaans vrijwel niets gezegd wordt.

Dingen zelf voor elkaar krijgen en overwinningen op jezelf boeken laten zoals gezegd je zelfverzekerdheid toenemen. Een goede manier van overwinningen op jezelf boeken en tegelijkertijd iets voor elkaar krijgen is: iets waar je vreselijk tegenop ziet toch doen, gewoon omdat je het graag wilt.

En misschien is dat wel de reden waarom vrouwen zelfverzekerdheid onbewust zo woest aantrekkelijk vinden bij een man. Omdat precies dit de mannen van de jongens onderscheidt.

Als single man je aantrekkingskracht op vrouwen positief beïnvloeden, komt in beginsel dan ook vooral neer op: jouw leven zo mannelijk mogelijk leven. Waarbij je jouw eigen plan trekt, besluiten neemt en doet wat je vooral jezelf belooft.

Maar dit krijg je alleen maar allemaal goed voor elkaar, wanneer je eerst voor jezelf volstrekt duidelijk hebt wat je echt graag wilt met je leven. (Waarbij je vrouwen en relaties nog even buiten beschouwing laat.)

Dat is dan ook precies het punt waar je als man moet beginnen, als je jouw aantrekkingskracht op vrouwen positief wilt beïnvloeden. Want aantrekkingskracht tussen man en vrouw kan alleen ontstaan en blijven bestaan wanneer jij als man daadwerkelijk mannelijk in het leven staat en jezelf als man gedraagt.