3 uitingen van mannelijkheid waar vrouwen naar verlangen

Heb jij enig idee waar vrouwen echt naar verlangen? Nee, niet perse naar een knappe man. En ook niet naar een rijke man en zelfs niet naar die flink geschapen man.

Met andere woorden: vrouwen verlangen eigenlijk helemaal niet echt naar dingen die met uiterlijk en uiterlijk vertoon te maken hebben. En dat is gunstig. Want dat betekent dat je de dingen waar een vrouw naar verlangt in een man, zou kunnen ontwikkelen of zou kunnen verbeteren aan jezelf.

Wat vrouwen echt verlangen van mannen en waardoor je vrouwen echt naar je gaat laten verlangen zijn samen te vatten in slechts 3 uitingen van mannelijkheid.

1) Straal voldoende eigenwaarde uit

Voldoende eigenwaarde hebben betekent kortweg dat je vindt dat je goed bent zoals je bent en goed genoeg bent in wat je doet. Natuurlijk kan het altijd beter. Maar je kunt tevreden zijn met zoals het nu op dit moment is.

Iets wat je bijvoorbeeld al uitstaalt naar een vrouw wanneer je geen bos bloemen, geen doos chocolade of wat dan ook voor een presentje meeneemt voor een vrouw waarmee je gaat daten.

Want hoe aardig ook bedoeld, op vrouwen komt het onbewust toch vaak over alsof je jezelf niet goed genoeg voor haar vindt. En dit door middel van een presentje probeert af te kopen.

Iets vergelijkbaars straal je overigens ook uit, wanneer je een vrouw op een eerste date meeneemt naar een net iets te duur restaurant. Ofwel een restaurant waar je normaal gesproken ook niet naartoe zou gaan.

Voldoende eigenwaarde straal je uit naar een vrouw, wanneer je haar uitnodigt om samen wat te gaan doen. En tijdens het samenzijn soms ook best kritisch bent op wat ze zegt en vindt en op hoe ze zich gedraagt.

En tevens zal een vrouw merken, wanneer ze samen met je is en met je praat, dat je weet wat je wilt. Ook in een vrouw. En dat je zeker geen genoegen neemt met iedere vrouw die zich toevallig aanbiedt.

2) Weet wat je wilt en maak een vrouw duidelijk wat je van haar wilt

Een recent onderzoek, gedaan onder 1000 vrouwen, heeft uitgewezen dat 70% van hen al opgewonden kan raken van een man die weet wat hij wil en vooral ook wat hij van haar wil en daar geen onduidelijkheid over laat bestaan.

Want zo gaven deze vrouwen aan: er is niets zo puur en sexy en niets dat meer kracht uitstraalt dan een man die de ballen heeft om zichzelf te zijn en te blijven in iedere omstandigheid. Een man ook die vasthoudt aan zijn waarden en wensen.

En niets laat een vrouw zo goed voelen over zichzelf, dan weten dat deze echte man haar wil en naar haar verlangt.

Sexy zijn in de ogen van een vrouw en een vrouw naar je laten verlangen heeft dan ook vooral te maken met weten wat je wil, kiezen en vasthouden aan deze keuze. In de ogen van een vrouw is dat het echte verschil tussen een echte man zijn of slechts een nog onvolwassen jongetje zijn.

3) Communiceer mannelijk

Belangrijk bij het communiceren met vrouwen is het uitstralen van zelfverzekerdheid.

Waarbij het uitstralen van zelfverzekerdheid alles te maken heeft met jouw houding, bewegingen, gedrag, het volume van je stem en hoe zelfverzekerd de dingen die je zegt klinken tijdens jouw gesprekken met vrouwen.

Maar tevens hoe zelfverzekerd jouw acties zijn. Bijvoorbeeld bij het uitnodigen van een vrouw voor een date.

Dit betekent simpelweg dat: hoe meer zelfverzekerdheid jij uit weet te stralen in je omgang met vrouwen, hoe aantrekkelijker je gevonden wordt en hoe meer succes je ook zult hebben met vrouwen.

Temeer wanneer je tijdens je gesprekken met een vrouw oprechte interesse toont in haar als persoon en haar vooral ook laat beleven dat jij een man bent die luistert naar wat een vrouw hem vertelt.

Een uitstekende manier om een vrouw te tonen dat je luistert naar wat ze vertelt, en waardoor je ook echt niet meer stuk kunt bij de meeste vrouwen is, wanneer je haar verrast met iets wat ze jou ooit eens heeft vertelt.

Stel dat een vrouw je ooit eens heeft verteld dat ze ontzettend graag eens een concert zou willen bijwonen van een bepaalde artiest of groep. Dan is het vooral de kunst daar op dat moment niet al teveel over te zeggen, maar het vooral te onthouden. Om vervolgens, zodra de gelegenheid zich voordoet, kaarten te kopen voor een concert en haar ermee naartoe te nemen zonder precies te vertellen waar je haar mee naartoe neemt.

Vrouwen houden ervan om verrast te worden. En dan vooral met iets waaruit duidelijk blijkt dat je naar haar luistert en dat het je oprecht interesseert wat ze je vertelt. Omdat dit onder andere iets is waardoor een vrouw zich goed voelt over zichzelf. En omdat jij degene bent die haar dat goede gevoel bezorgt, kun jij voorlopig niet meer stuk bij haar.

Je ziet dat je vrouwen gewoon enorm mag verwennen en in de watten mag leggen. Het verschil zit 'm vooral in de omstandigheid waarin je een vrouw verwent en in de watten legt.

Doe je het omdat vrouwen het van je verlangen, dan maakt het je onaantrekkelijk voor het gevoel van een vrouw. Doe je het echter op een tijdstip dat jou goeddunkt en doet omdat jij vindt dat zij het verdient, dan verwen je een vrouw voor haar gevoel op een mannelijke manier en maak je jezelf er ineens aantrekkelijker mee.

Wat vrouwen werkelijk verlangen van mannen is mannelijkheid. Mannelijkheid in hun doen en laten en mannelijkheid in de omgang met ze. Meer heb je eigenlijk niet nodig om vrouwen blijvend naar je te laten verlangen.