Wat ga je doen op een eerste date?

Een eerste date is een ontmoeting met iemand die je nog niet goed kent, maar die je wel graag beter zou willen leren kennen. Als je via internet date, dan ken je jouw date wellicht al een beetje, maar heb je haar nog niet gezien. En als je jouw date spontaan ergens ontmoet hebt, dan heb je haar al wel gezien maar wellicht nog niet echt lang gesproken.

Maar wat ga je doen op een eerste date? Belangrijk om in ieder geval te onthouden bij het verzinnen van een eerste date is: dat je iemand gaat ontmoeten die je op een één of andere manier nog niet goed kent. En dat je dan zeker ook geen dingen met een eerste date moet gaan doen, die je ook niet zou doen met ieder willekeurig ander persoon die je nog niet goed kent.

Bedenken wat je gaat doen

Menigeen vindt het lastig om te verzinnen wat te gaan doen op een eerste date. Maar zeker als je jouw date via internet hebt leren kennen, zou het eigenlijk niet zo heel lastig moeten zijn. Vaak heb je al wat langer via internet contact met elkaar, voordat je elkaar gaat ontmoeten. Doorgaans weet je dan al wel wat jullie zoal gemeen hebben met elkaar en wat jullie beiden leuk vinden.

Rond die wetenschap zou je dan vervolgens een leuke eerste date kunnen verzinnen. Maar het allerbelangrijkste is dat je wat gaat doen samen. En dat deze eerste date plaatsvindt in de omgeving waar jij woont, waar jij je thuis voelt en waar jij de weg weet.

Dit is zo belangrijk omdat vrouwen voor hun gevoel graag meegenomen worden op avontuur door een man. En graag willen kunnen ontdekken hoe het leven van de man met wie ze een date hebben eruit ziet en wat daarin te beleven valt.

Dus zelfs wanneer je nog niet goed weet wat jullie gemeen hebben en nog niet echt weet wat jullie beiden leuk vinden, dan hoeft dat geen probleem te zijn bij het verzinnen van een leuke date. Want dan kun je namelijk gewoon iets gaan doen wat jij ontzettend leuk vindt om te doen.

Dat kan zonder meer omdat een vrouw, behalve het ontdekken hoe jij leeft en hoe jouw leven eruit ziet, het tevens leuk vindt om wat van jou te leren.

En dat kan zo simpel zijn als een wandeling maken ergens. Waarbij je dingen laat zien en wat vertelt over wat jullie zien. Of je leert haar wat jouw hond leuk vindt als je 'm uitlaat. Waarbij je haar bijvoorbeeld zoiets zou kunnen leren als: hoe ze jouw hond zijn bal of stok kan laten terugbrengen naar haar.

Of als je dicht bij het strand woont en je hebt een stuntvlieger, ga dan absoluut vliegeren met je date en leer haar vliegeren met een stuntvlieger.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden, die makkelijk te organiseren zijn en die de kans op een succesvolle date zonder meer laten toenemen. Omdat je daadwerkelijk wat gaat doen en gaat ondernemen met je date en wellicht een hoop lol gaat hebben samen.

Waarom iets doen zo belangrijk is

Iets gaan doen met je date is belangrijk, omdat mannen nu eenmaal beter zijn in doen, dan in praten. Dus door daadwerkelijk iets te gaan doen met je date, verminder je in ieder geval al de kans op pijnlijke stiltes die zouden kunnen gaan vallen tijdens een gesprek.

Een ander voordeel van iets gaan doen samen met je date is, dat je jezelf waarschijnlijk sneller rustig en meer op je gemak zult gaan voelen. Iets wat tevens een gunstige invloed zal hebben op je date.

Bovendien deel je iets met elkaar als je samen iets doet. Dat schept een band en zorgt ervoor dat je wat hebt om over te praten en om over van gedachten te wisselen. Daarmee kan samen iets gaan doen tevens bijdragen aan het hebben van voldoende gespreksstof.

Door iets te gaan doen en het initiatief daarin te nemen, laat je een vrouw tevens wat van jouw mannelijkheid zien en voelen. En laat je haar meemaken dat je haar kan leiden door het avontuur dat jij voor haar verzonnen hebt. En laat je haar voelen en ervaren dat ze veilig is bij jou en dingen aan jou over kan laten.

Dat is zo belangrijk, omdat juist jouw mannelijkheid uitstralen en tonen aan een vrouw hetgeen is waar vrouwen zich instinctief het meest tot aangetrokken voelen. En door een vrouw uit te nodigen in jouw leefomgeving maak je het jezelf vooral makkelijker om dat te doen.

Kortom, wat je gaat doen op een eerste date is niet zo heel belangrijk. Wel belangrijk om de kans van slagen van een eerste date zo groot mogelijk te maken is: dat je daadwerkelijk wat gaat doen. En dat bij voorkeur gaat doen in de omgeving waar jij woont en waar jij de weg kent.