Hoe je een vrouw mee uit vragen het meest kansrijk aanpakt

hoe vraag je een vrouw mee uit

Je hebt een leuke dame ontmoet en het lijkt serieus te klikken. Althans, jij betrapt jezelf er steeds vaker op dat je ernaar uitkijkt om haar weer te zien en te spreken. Dat betekent dat het hoog tijd wordt om deze vrouw mee uit te vragen.

Menig man ziet daar echter als een berg tegenop. Want ja, de kans bestaat natuurlijk altijd dat ze nee zegt. En dat gaat zonder meer voelen als een afwijzing. Tenzij …

Hoe je in 7 simpele stappen een vrouw mee uit vraagt

Een vrouw mee uit vragen is voor de meeste van ons een serieus dingetje, waar in onze beleving veel van afhangt. Maar waarom eigenlijk? Waarom maken we zo’n enorm ding van een toevallig leuke vrouw wat beter leren kennen?

Dat komt vooral omdat wij doorgaans te lang wachten. We zien de leuke vrouw ergens een aantal keer en wellicht hebben we haar ook al een keer of wat gesproken. En telkens als je haar ziet en spreekt doet het meer met je.

Wanneer je dat maar lang genoeg volhoudt, dan zul je jezelf er op een goed moment op betrappen dat je gevoelens voor haar hebt.

En ja, zodra dat aan de hand is, dan begint een vrouw mee uit vragen inderdaad echt een serieus dingetje te worden.

Een dingetje dat vooral gedoemd is om te mislukken.

De belangrijkste tip die ik je kan geven is dan ook: wacht niet te lang met een vrouw mee uit vragen.

Het 7 stappen plan dat ik je nu ga geven, maakt het mee uit vragen van een vrouw zo makkelijk dat je geen reden meer hebt om het nog langer uit te stellen.

1) Vind uit of ze nog single is

Een afspraak maken met die leuke vrouw om samen wat te gaan doen, wordt lastig als ze al een relatie heeft. Je moet er dan ook op een slimme manier zo snel mogelijk achter zien te komen of ze een relatie heeft.

Je kunt een vrouw uiteraard rechtstreeks vragen of ze een partner heeft. Echter, wanneer je dat zomaar uit het niets vraagt, zonder dat er echt aanleiding voor is, dan zou een vrouw dat anders op kunnen vatten dan je bedoeling was.

Dit voorkom je simpel door te proberen er met een omweggetje achter te komen. Bijvoorbeeld door middel van een plagerijtje wanneer ze iets zegt of doet waar mensen wat van zouden kunnen vinden.

Je zou dan met een glimlach op je gezicht kunnen zeggen: “Wat vind je partner daar nou van als je dit zegt (doet)? “

De kans is dan groot dat ze je lacherig vertelt wat haar partner daarvan zou kunnen vinden of je vertellen dat ze geen partner heeft.

2) Wees een man met een plan

Vrouwen houden van een man met een plan. Dit betekent onder meer dat je al een plannetje klaar moet hebben voor een date met haar voordat je haar daadwerkelijk op date vraagt.

Een vrouw zal namelijk sneller ‘Ja’ zeggen tegen een date met jou wanneer ze:

De simpelste manier om te verzinnen wat je samen kunt gaan doen is tijdens een gesprek met haar onderzoeken wat jullie gemeen hebben en beiden leuk vinden om te doen.

3) Waarom WhatsApp geen optie is

Als je de vrouw die je leuk vindt al diverse malen persoonlijk gesproken hebt, bijvoorbeeld in de sportschool, dan is haar mee uit vragen via WhatsApp geen optie. Want een beetje man vraagt een vrouw uiteraard mee uit terwijl hij tegenover haar staat en haar recht in de ogen kijkt.

De enige reden om een vrouw die je leuk vindt in je WhatsApp te hebben, is om haar te kunnen bereiken als plannen of tijdstippen wijzigen of wanneer je een date moet afzeggen.

Het is vanzelfsprekend iets anders wanneer je haar online ontmoet hebt en haar voor het eerst in het echt gaat zien. Dan is het logisch dat je haar via WhatsApp, of andere online manier, mee uit vraagt.

Ook is WhatsApp een prima manier om een date met een vrouw af te spreken als je al vaker met haar op date bent geweest.

Kortom een eerste date met een vrouw met een vrouw spreek je bij voorkeur persoonlijk af.

4) Ga samen wat doen en ga niet op date

Het gevaar van ‘officieel’ op date gaan met een vrouw is dat het allemaal al snel veel te zwaar wordt gemaakt, zowel voor jou als voor je date. Uit eten gaan met een eerste date bijvoorbeeld of naar de bioscoop gaan zijn slechte ideeën. Want hierdoor zit je zomaar een aantal uren met elkaar opgescheept, ook als het niet blijkt te klikken.

Bovendien verzint negen van de tien mannen dit als date. Dat maakt de kans heel aannemelijk, als jij haar mee uit vraagt op een vergelijkbare date, dat ze vrijwel meteen zal gaan denken aan al die mislukte dates die ze al eerder heeft meegemaakt.

Een slimmer idee, op een eerste date, is om simpelweg samen ongedwongen wat te gaan doen wat niet al te veel tijd kost en wat je op ieder moment kan beëindigen.

Samen ergens wat gaan drinken is een voorbeeld van een dergelijke date. Maar ook dat moet je niet gaan doen, omdat al veel te veel mannen datzelfde ook al doen op een eerste date.

Het slimste is om samen iets te gaan doen waar jullie allebei in een eerder gesprek erg enthousiast over waren. Onthouden wat ze daarover gezegd heeft, daar iets mee doen en haar vervolgens uitnodigen om dat samen te gaan doen, is perfect voor een eerste date.

Lukt dat niet, dan zijn er talloze andere date ideeën voorhanden waarmee je je kunt onderscheiden van de gemiddelde man.

Gebruik je creativiteit. Het is de moeite waard. Want mannen die zich durven onderscheiden, hebben een grote aantrekkingskracht op vrouwen.

5) Dit is de beste manier om haar mee uit te vragen

De beste manier om een vrouw mee uit te vragen is ergens midden in een leuk en boeiend gesprek waarin jullie beide volledig op aan het gaan zijn. Je hebt het over iets waar jullie beide geïnteresseerd in zijn en je bedenkt je dat je dit uitstekend samen zouden kunnen gaan doen.

En precies dat stel je aan haar voor. Bijvoorbeeld: ”Aankomend weekend is er [hetgeen er te doen is op basis van jullie gezamenlijke interesse]. Ik ga erheen en ik vind het leuk als je met me mee gaat”

Zo krijg je precies wat je wilt en wat de bedoeling is van iedere date: de gelegenheid om samen tijd door te brengen en elkaar beter leren kennen.

Nogmaals: belangrijk is om dat iets wat je samen met een vrouw wilt gaan doen zo simpel, zo makkelijk en zo laagdrempelig mogelijk te houden. Maar wat tegelijkertijd toch iets is, wat je niet iedere dag mee zult maken.

6) De afspraak definitief maken

Probeer je uitnodiging om samen wat te gaan doen zo concreet mogelijk te maken door tijdens je uitnodiging:

Tijdens een eerste date geef je er uiteraard de voorkeur aan om af te spreken op de plek waar jullie tijd samen gaan doorbrengen. Hiermee geef je haar de mogelijkheid te vertrekken wanneer ze dat wil.

Wanneer je uitnodiging voor date aan al deze voorwaarden voldoet, dan maak je het vooral makkelijk voor een vrouw om ‘Ja’ te zeggen.

Zodra de afspraak staat is het slim om haar telefoonnummer te vragen. Zodat je via WhatsApp makkelijk contact met elkaar kunt opnemen als plannen of tijdstippen wijzigen.

7) Je uitstapje met haar zorgvuldig plannen

Denk niet dat het al gedaan is wanneer een vrouw ‘Ja’ zegt op jouw uitnodiging om samen wat te gaan doen. De enige reden waarom een vrouw ‘Ja’ zegt op een uitnodiging voor een date is omdat ze je leuk genoeg lijkt om beter te leren kennen.

Dat is dan ook wat ze hoopt dat er gebeurt: dat ze jou op een leuke manier beter leert kennen en meer over je te weten komt.

Dat ze met jou wil daten betekent dus allerminst dat ze al iets voor je voelt of iets dergelijks.

Maar als je haar echt leuk vindt, dan is het uiteraard wel je bedoeling dat ze iets voor je gaat voelen en uiteindelijk verliefd op je wordt.

Aan jou de eervolle taak dus om een omgeving te creëren waarin je de kans daarop het grootst maakt.

Dat houdt in dat jij jouw date met haar zo goed als je kan organiseert, plant en uitvoert op een manier dat alles wat zij hoeft te doen is genieten van haar uitstapje met jou.

En echt genieten en ontspannen kan een vrouw pas wanneer ze zich nergens zorgen over hoeft te maken en volledig op jou kan vertrouwen waar het een goede afloop van de date betreft.

Wat als ze ‘Nee’ zegt?

Nu kan het altijd gebeuren dat een vrouw, zelfs al hebben jullie leuke gesprekken met elkaar, toch ‘Nee’ zegt als je haar mee uit vraagt.

Hoe langer je haar al leuk vindt, hoe pijnlijker dat is natuurlijk. Maar ga volwassen om met de teleurstelling en maak het niet groter dan dat het is.

Want een date zou nogmaals niet meer moeten zijn dan: elkaar de gelegenheid bieden om de ander wat beter te leren kennen en wat meer over elkaar te weten te komen.

En je moet maar zo denken: ook met een teleurstellend ‘Nee’ weet je tenminste waar je aan toe bent. En kun je verder met je leven en met andere vrouwen ontmoeten die misschien zelfs nog wel leuker blijken te zijn dan zij.

Een vrouw mee uit vragen is best spannend. Desondanks moet je er nooit te lang mee wachten als je een vrouw leuk vindt.

Want hoe spontaner en ongedwongener je je uitnodiging voor een date maakt, hoe groter de kans dat een vrouw ‘Ja’ zegt.

Maar spontaan en ongedwongen een vrouw mee uit vragen wordt vanzelfsprekend lastiger als je haar al erg leuk bent gaan vinden. Bovendien komt de teleurstelling harder aan als ze ‘Nee’ zegt.