Wat elke man over een nummer vragen aan een vrouw moet weten

We gaan er met z'n allen vanuit dat: als je een vrouw leuk vindt, dan moet je absoluut om haar nummer vragen. Anders kun je het wel vergeten dat je haar ooit nog gaat zien.

Maar is dat wel zo? Heb je echt altijd het telefoonnummer nodig van een vrouw als je haar vaker wilt gaan zien?

Een telefoonnummer hebben van een vrouw kan inderdaad soms handig zijn. Maar net zo goed kan het hebben van een nummer van een vrouw, resulteren in iets wat je nooit voor mogelijk had gehouden.

Waarom vraag je een telefoonnummer ?

Je kunt je afvragen of een vrouw om een nummer vragen op Tinder of Facebook wel zoveel nut heeft. Want tenslotte heb je al contact met haar via een communicatiemiddel waarmee je het voor elkaar kunt krijgen om haar te gaan ontmoeten.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is het haar simpelweg voorstellen.

Ook subtiel of op een originele manier een vrouw om haar nummer vragen is niet echt raadzaam. Omdat je juist daarmee duidelijk laat blijken dat een telefoonnummer krijgen van een vrouw voor jou toch echt wel iets heel bijzonders is.

En natuurlijk is het dat, wanneer je zoiets nog nooit eerder gedaan hebt.

Het geheim van succesvol een vrouw om haar nummer vragen is alleen, dat je haar dit niet moet laten merken.

Dus moet het vragen om haar nummer overkomen op een vrouw, alsof het voor jou absoluut niets bijzonders is om iemand om een telefoonnummer te vragen. Zelfs al is ze de leukste, liefste, mooiste en meest aantrekkelijke vrouw van de hele wereld.

Wat je hierbij zal helpen is: jezelf altijd heel goed bedenken dat dit wel zo kan voelen als je haar net ontmoet hebt, maar dat je dit nooit met zekerheid kan zeggen voordat je minimaal 10 dates met haar hebt gehad, seks met haar hebt gehad en het liefst ook met haar op vakantie bent geweest.

Pas dan kun je namelijk met enige zekerheid zeggen dat ze geen trekjes heeft, waar jij je zeer binnenkort al aan zal gaan ergeren.

Want tenslotte is zelfs die aller-leukste, allerliefste, allermooiste en aller-aantrekkelijkste vrouw van de hele wereld ook maar gewoon een mens. Een mens die gewoon wel eens helemaal niet bij jou zou kunnen passen.

Goed, terug naar het vragen van een telefoonnummer. Waarom vraag je een vrouw om haar nummer? En minstens net zo belangrijk is: wanneer vraag je een vrouw om haar telefoonnummer?

Je vraagt een vrouw om haar telefoonnummer omdat je haar graag vaker zou willen zien en spreken.

Want haar telefoonnummer geeft jou in dat geval een communicatiemiddel in handen waarmee je dat voor elkaar kunt krijgen.

Maar als je reeds beschikt over een communicatiemiddel, zoals Tinder, Facebook, msn, e-mail of een datingsite, dan wordt vragen om een nummer ineens vragen om een tweede communicatiemiddel waarmee je contact met haar kunt houden.

In dat geval zou een vrouw zich terecht af kunnen vragen waarom jij haar nummer wilt hebben.

Vervelend hierbij is alleen dat een vrouw je dat zelden op de man af zal vragen. Maar in plaats daarvan jou haar telefoonnummer zal geven, om er vervolgens voor jou niet bereikbaar op te zijn.

Hetzelfde zou je kunnen gebeuren, wanneer het voor een vrouw gewoon niet helemaal duidelijk is waarom jij, gezien de situatie waarin jullie je bevinden, haar telefoonnummer wilt hebben.

Bijvoorbeeld: je bent in een club of in andere uitgaansgelegenheid, je bent in een leuk gesprek met een vrouw verwikkelt en niets wijst erop dat jullie snel afscheid van elkaar zullen moeten gaan nemen. Dan zal een vrouw er weinig van begrijpen wanneer jij haar op zo'n moment om haar telefoonnummer zou vragen.

Samengevat zouden we dan ook kunnen stellen dat je een vrouw alleen succesvol om haar nummer kunt vragen, wanneer de aanleiding daarvoor duidelijk is.

Hoe vraag je een vrouw om haar nummer?

Een prima aanleiding om een vrouw om haar telefoonnummer te vragen zou kunnen zijn: dat er zonder meer sprake is van een klik, maar dat jullie nu op dit moment echt niet langer tijd met elkaar door kunnen brengen.

Want alleen wanneer een vrouw duidelijk een connectie voelt met jou, zal ze je onthouden en op een ander tijdstip graag nog eens willen ontmoeten. En zal ze reageren als je haar een bericht stuurt of haar belt.

Je vergroot de kans om haar weer te gaan zien aanzienlijk, wanneer je niet alleen vraagt om haar nummer, maar haar tevens vertelt waarom jij haar nummer zo graag wilt hebben.

Iets wat zo simpel en eerlijk kan zijn als: "Ik heb het gevoel dat we het wel eens heel goed samen zouden kunnen gaan vinden. Ik wil een dezer dagen dan ook graag samen ergens wat gaan drinken met je. Geef me je nummer, dan sms ik je om precies af te spreken wanneer."

Op deze manier laat je een vrouw onomwonden en op een mannelijke daadkrachtige manier weten wat je van haar wilt en waarom je haar telefoonnummer daarvoor nodig hebt.

Wanneer je een vrouw op deze manier haar nummer vraagt, zal ze ook echt graag wat met je af willen spreken als ze jou haar nummer geeft. En dus vlot reageren op het sms'je dat je haar stuurt om wat af te spreken met haar.

Voor iets anders dan afspreken met een vrouw om elkaar weer te gaan zien, moet je een telefoonnummer dat je krijgt van een vrouw ook niet gebruiken.

Omdat doelloos sms'en of bellen met een vrouw er doorgaans alleen maar toe leidt dat het verlangen om elkaar weer te gaan zien weg wordt ge-sms't. Waardoor je er al snel vrijwel zeker van kunt zijn, dat je deze vrouw nooit meer gaat zien. Iets wat nooit de reden kan zijn geweest, dat je een vrouw om haar nummer hebt gevraagd.