Je hebt een leuke vrouw ontmoet, en nu?

vrouw ontmoet en hoe nu verder

Als je een leuke vrouw ontmoet hebt, en je zou haar nog wel eens willen ontmoeten, hoe pak je dat dan aan? Moet je proberen niet te opdringerig en te gretig over te komen? Of moet je juist snel actie ondernemen als je een vrouw vaker wilt ontmoeten?

De voorkeur van menig man is: afwachten. Want zo voorkom je in ieder geval dat je opdringerig overkomt, toch? Dat misschien wel. Maar of het je met afwachten gaat lukken om een vrouw nog eens te ontmoeten, dat valt te betwijfelen.

Maak jij deze catastrofale fout ook bij vrouwen?

Want denk hier eens over na. Je hebt deze leuke vrouw ontmoet. En omdat je leuk met elkaar gesproken hebt, kijk je ernaar uit om haar weer te ontmoeten.

Maar zou het dan ook niet zomaar kunnen zijn dat ook zij genoten heeft van jullie gesprek en zij er daarom ook naar uitkijkt om jou weer te zien?

En als jij dan maar af zit te wachten, en niet voorstelt om elkaar weer eens te ontmoeten, zou ze daar dan vooral niet enorm teleurgesteld door raken?

Is het jou overigens wel eens opgevallen, dat juist wanneer je afwacht, vrouwen afstandelijker worden en al redelijk snel niets meer van zich laten horen?

Zou het dan inderdaad niet zo geweest kunnen zijn, dat jouw afwachtende houding haar daadwerkelijk enorm teleurgesteld heeft. En dat ze denkt dat jij haar waarschijnlijk niet leuk genoeg vindt om haar nog eens te zien?

Kun jij je nu dan ook voorstellen, dat ze niet zo goed begrijpt waarom je nog contact met haar wilt houden als je haar toch niet leuk genoeg vindt, en daarom dan maar liever het contact met jou verbreekt.

Kortom, een vrouw bepaalt in hoge mate wat jij mogelijk van haar zou kunnen vinden, aan de hand van hoe jij je gedraagt tegen haar.

Dat betekent, dat jij voor een heel groot deel, alleen al met jouw gedrag duidelijk kunt maken aan een vrouw dat jij haar leuk vindt. En eigenlijk zou deze manier van haar dat duidelijk maken, altijd jouw voorkeur moeten hebben. Omdat een vrouw een sterker geloof heeft in wat een man doet, dan in wat een man zegt.

Dus als jij een vrouw zegt dat je haar leuk vindt, maar je gedrag vertelt haar niet hetzelfde, dan zal ze niet echt geloven wat je zegt. En dat is ook precies wat er gebeurt wanneer jij maar af blijft wachten, in plaats van actie te ondernemen.

Doe dit absoluut als je een vrouw vaker wilt zien

Afwachten is dan ook wat je zeker niet moet doen als je een vrouw graag vaker wilt zien. En helemaal af te raden is: afwachten totdat een vrouw het initiatief neemt. Ja, er zijn vrouwen die de ballen hebben om het initiatief te nemen. En ja, het levert je misschien zelfs een date op. Maar de kans is echter nihil dat deze vrouwen zich tot je aangetrokken gaan voelen.

Want vrouwen voelen zich aangetrokken tot mannelijk gedrag. En een kenmerk van mannelijk gedrag is onder andere: de leidende rol op je nemen. En die leidende rol neem je overduidelijk niet op je, wanneer een vrouw het initiatief neemt en jou uitnodigt voor een date.

Voor jou als man zit er dan ook niets anders op, dan zelf actie te ondernemen wanneer jij een vrouw vaker wilt zien en wilt dat ze zich tot je aangetrokken gaat voelen.

Want door zelf actie te ondernemen:

  1. Maak je een vrouw duidelijk dat je haar leuk vindt.
  2. Toon je een vrouw het mannelijke gedrag waar vrouwen zich toe aangetrokken voelen.

En de enige actie die je hoeft te ondernemen is: de actie die ertoe leidt dat jij die ene leuke vrouw weer gaat zien.

Maar voor menig man schuilt nou juist het probleem in het daadwerkelijk ondernemen van actie.

Wat menig man tegenhoudt is:

Bij menig man lijkt het alsof: hoe leuker de vrouw is, hoe beroerder hij over zichzelf gaat denken.

Is het jou overigens al wel eens opgevallen dat hoe langer je afwacht, hoe leuker je die vrouw gaat vinden, en hoe beroerder je over jezelf gaat denken?

Zou het daarom alleen al dan ook gewoon niet veel slimmer zijn om een vrouw direct uit te nodigen om samen iets leuks te gaan doen, zodra je ook maar het flauwste vermoeden hebt dat je haar wel eens ontzettend leuk zou kunnen gaan vinden?

Want zo voorkom je namelijk dat je onterecht allerlei dingen gaat bedenken en aannemen. En als klap op de vuurpijl weet je direct of een vrouw je vaker wil zien of niet. Want een vrouw die 'Ja' zegt tegen je voorstel om samen wat te gaan doen, wil jou absoluut vaker zien.

Een goed idee voor een date met een vrouw is om te beginnen: stoppen met het een date te noemen. Want helaas zorgt het etiket 'Date' te vaak voor onnodige druk op de ontmoeting. Nodig een vrouw dan ook bij voorkeur uit om: 'Samen iets te gaan doen'.

Dit verlaagt de druk op de ontmoeting. En maakt de ontmoeting voor jou als man tevens een stuk eenvoudiger. Want wij mannen zijn nu eenmaal beter in doen dan in praten. Maak van dit gegeven dan ook gebruik. En je zult zien dat een vrouw een ontmoeting op deze manier echt leuk zal gaan vinden. Al was het alleen maar omdat je iets anders hebt verzonnen dan de meeste mannen verzinnen.

Want een andere kenmerk van mannelijk gedrag is: je durven onderscheiden van anderen. Waardoor jezelf onderscheiden van andere mannen je al direct weer een stukje aantrekkelijker maakt. En dat zonder dat je er wat voor hoeft te doen.