Waarom een vrouw versieren je slecht lukt, en wat je daar nu aan doen kan

Waarom een vrouw versieren niet lukt

Waarom is het zo, dat sommige mannen iedere vrouw lijken te kunnen versieren? En waarom is het tevens zo, dat het heel veel mannen juist helemaal niet lukt om de vrouw te versieren die ze graag willen hebben?

Vaststaat dat veruit de meeste mannen geen idee hebben hoe ze een vrouw moeten versieren. Ze doen maar wat. Maar ondanks dat vaak toch met succes. Veelal omdat ze hoe dan ook iets doen. En zich niet laten tegenhouden door angsten of onzekerheden. Een vrouw versieren is namelijk geen kwestie van een arsenaal aan kunstjes en trucjes kennen, maar is simpelweg een vrouw het juiste laten voelen op het juiste moment.

De fatale fout die jij wellicht ook begaat

Een vrouw het juiste laten voelen is: een vrouw zich goed laten voelen over zichzelf, en zorgen dat ze zich veilig en beschermd voelt door je.

Dat heeft inderdaad helemaal niets te maken met uiterlijk. Maar daarentegen juist alles met mannelijkheid. Een goed voorbeeld van mannelijkheid kwam zojuist al aan de orde. Namelijk: ondanks dat je ergens angst voor hebt of onzeker over bent, het toch doen.

Iets wat juist zo ontzettend goed uit kan pakken bij een vrouw, omdat je haar op dat moment een enorm goed gevoel geeft over zichzelf. Je laat haar dan namelijk zien, dat jij in staat bent angsten en onzekerheden te overwinnen om te krijgen wat je hebben wilt.

Vrouwen beslissen bijna alles op basis van het gevoel dat ze erbij hebben. Wat voor jou als man betekent dat: wanneer je haar een goed gevoel weet te geven over jullie samenzijn, dan zal ze bij je willen zijn en bij je willen blijven.

Menig man geeft een vrouw echter onbedoeld alles behalve een goed gevoel. Onder andere omdat hij er te vaak naar neigt, plots een relatie krijgen met een vrouw tot het belangrijkste doel in zijn leven te bombarderen, zodra hij alleen al een vrouw leuk begint te vinden. Zeker wanneer vrouwen schaars zijn in zijn leven.

En laat nou juist dat ervoor zorgen dat je alles behalve mannelijk overkomt op een vrouw, en vooral ook heel wanhopig. Waardoor een vrouw een slecht gevoel over jou krijgt.

Want wanneer je een zekere mate van wanhoop uitstraalt, dan geef je een vrouw feitelijk het gevoel dat iedere vrouw die aandacht voor je heeft goed genoeg is voor je. Maar tevens dat jij van mening bent dat behalve zij, geen enkele vrouw je leuk vindt. En daar gaat een vrouw vanzelfsprekend geen goed gevoel over zichzelf van krijgen.

Een vrouw een slecht gevoel geven, begint vaak al bij de ontmoeting. Want als ze er leuk uitziet, dan wil menig man al snel teveel van haar. Waaronder alsmaar willen praten met haar, haar teveel willen zien en te snel van haar willen weten of ze ook voor hem voelt wat hij voor haar voelt.

Dat is ronduit jammer. Want als een vrouw instemt om samen tijd door te brengen, dan vindt ze je leuk. En daarmee kun je al genoeg voor elkaar krijgen bij een vrouw.

Echter, wanhopig gedrag vertonen is aantrekkingskrachtkiller nummer 1. Toch doen we dat als man onbewust al heel snel. Omdat het nu eenmaal in ons systeem ingebakken zit, om dingen die we willen zo snel mogelijk voor elkaar te krijgen. En daar dan ook al onze aandacht op te focussen.

Hoe mannelijk ook, vrouwen begrijpen helemaal niets van dit gedrag. Daarom voelt het voor een vrouw ook aan als wanhopig. Want een vrouw geniet juist van alle emoties en gevoelens die komen kijken bij het je tot elkaar aangetrokken voelen. Een vrouw wil dat dan ook het liefst zo lang mogelijk laten duren.

Hoe je die fatale fout nooit meer maakt

Voorkomen dat je deze fatale fout ooit nog maakt, begint bij je heel goed beseffen: dat jij een relatie met een vrouw initieert, interesse in haar toont, en haar vooral met acties, gedrag en de manier van omgaan met haar, duidelijk maakt wat je van haar wilt. En dus bij voorkeur niet met woorden. Omdat een vrouw nu eenmaal alleen waarde hecht aan wat een man zegt, als wat hij doet daarmee overeenstemt.

De vrouw, aan de andere kant, bepaalt het tempo waarin de relatie zich ontwikkelt, en het moment waarop ze bereid is jou te geven wat je van haar wilt en verlangt.

Dat betekent overigens allerminst, dat jij als man dan maar een beetje af moet gaan zitten wachten. Want juist door mannelijk in het leven te staan, op een mannelijke manier met een vrouw om te gaan, en je mannelijkheid te tonen in alles wat je doet en zegt wanneer je samen bent met haar, stuur je de relatie precies die kant op die jij wilt, en krijg je van haar wat je verlangt.

Mannelijk in het leven staan betekent dat jij:

Helaas echter vergelijkt menig man zichzelf te veel met anderen. En hecht hij teveel waarde aan de mening van zijn omgeving. En veelal trekt hij zich bovendien teveel aan van wat anderen mogelijk van hem zouden kunnen vinden.

Inderdaad, mogelijk zouden kunnen vinden. Want geen man zal zijn omgeving daadwerkelijk gaan vragen wat ze van hem vinden. Dus worden veel besluiten genomen op basis van aannames, veronderstellingen en valse overtuigingen.

Je zult begrijpen dat er bijna geen slechtere basis bestaat om belangrijke besluiten in je leven op te nemen.

Want besluiten die op basis hiervan genomen zijn:

De natuurlijke rol van de man is het leven van een vrouw is onder andere die van beschermer, en die van iemand die voor haar zorgt. Maar hoe kun je nou iemand beschermen en verzorgen, wanneer je eigenlijk niet eens de regie hebt over je eigen leven.

Want dat heb je niet, wanneer jij je teveel aantrekt van jouw omgeving. Omdat je dan eigenlijk je omgeving laat bepalen wat jij besluit. En je kunt alleen maar spreken van jezelf goed beschermen en verzorgen als je er onder meer een leven creëert voor jezelf, waarin jij je lekker en gelukkig voelt. En dat kan alleen door dingen te doen op jouw manier en zoals jij het hebben wilt.

Uiteraard zul je naast het creëren van echt je eigen leven, er tevens voor moeten zorgen dat je onder de mensen bent. Zodat je jezelf in de gelegenheid stelt om vrouwen te ontmoeten.

Vrouwen die tijd met jou doorbrengen en die jou leren kennen, zullen snel genoeg in de gaten krijgen of jij jouw leven mannelijk leeft of niet. En zullen zich bijna als vanzelf aangetrokken tot je gaan voelen, wanneer blijkt dat jij jouw leven inderdaad op een mannelijke manier leeft. Waardoor je helemaal niet zoveel moeite meer zal hoeven te doen om een vrouw te versieren.

Zeker niet wanneer je daarnaast tevens de richting die jij op wilt, al duidelijk voor jezelf bepaald hebt. En dat de richting jij op gaat, niet afhangt van het wel of niet hebben van een vriendin. Waardoor jij haar, tijdens de gesprekken die jullie hebben, deelgenoot kan maken van jouw dromen, jouw passies en van wat jij bereiken wilt in jouw leven.

Want ook al zijn we nog zo geëmancipeerd met zijn allen, vrouwen vervullen van nature nog steeds het liefst een ondersteunende rol. En een vrouw voelt zich eigenlijk nog altijd het meest gelukkig en ook het meest vrouwelijk, wanneer ze in staat is de man van wie ze houdt te ondersteunen bij het bereiken van zijn doelen.

Wat als je op dit moment minder mannelijk leeft dan je zou wensen?

Wanneer jij nu jouw leven eigenlijk nog helemaal niet zo heel mannelijk leeft, dan is dat helaas ook niet zomaar even aangepast. Want iets blijvend veranderen aan jezelf en aan je leven, dat kost tijd en doorzettingsvermogen, en vraagt vasthoudendheid. Omdat wij mensen nu eenmaal niet staan te trappelen om dingen te veranderen in ons leven. Verandering is namelijk eng en maakt ons onzeker.

Durf, doorzettingsvermogen en vasthoudendheid ontwikkelen zal zich echter dubbel en dwars terugbetalen. Omdat ook dit weer van die typisch mannelijke eigenschappen zijn waar vrouwen zich tot aangetrokken voelen.

Maar wat je nu direct kunt gebruiken, en wat tevens jouw aantrekkingskracht vergroot als vrouwen jou ontmoeten is:

Want het is absoluut raadzaam om gewoon vrouwen te gaan ontmoeten. Niet met het doel om een relatie met ze te krijgen, maar simpelweg om je vaardigheden in het ontmoeten van vrouwen te ontwikkelen.

Omdat je nu eenmaal niet van jezelf mag verwachten om goed te zijn in het ontmoeten van vrouwen, wanneer je dat nu zelden tot nooit doet.

En toch verwachten hele volkstammen dat onbewust van zichzelf. Mannen die zelden tot nooit een vrouw zomaar aanspreken die ze niet kennen. Totdat ze een vrouw tegenkomen die ze zo aantrekkelijk vinden, dat ze haar wel moeten aanspreken. Maar wat ga je dan zeggen? En hoe maak je de juiste indruk?

Het is inderdaad heel goed voor te stellen dat je op dat moment echt geen idee hebt wat je moet zeggen en moet doen. De oplossing is echter simpel: ga in het dagelijks leven simpelweg vaker een gesprek aan met vrouwen die je niet kent.

Dan zul je onder andere namelijk snel ontdekken dat je over heel veel zaken zonder problemen een gesprek met iemand kunt beginnen. En dat de wijze waarop je een willekeurig iemand aanspreekt, ook goed genoeg is voor de vrouw van je dromen.

Want zelfs de vrouw van je dromen is ook maar gewoon een mens. En iemand die helemaal niet door jou als speciaal behandeld wil worden. Want juist dat maakt dat ze zich onzeker gaat voelen en ongemakkelijk. Je kunt je voorstellen dat dit het laatste is wat ze wil voelen bij een man.

Bovendien zul je, naarmate je meer vrouwen ontmoet, gaan ontdekken dat meer vrouwen je leuk vinden dan je dacht. Dat sterkt uiteraard je zelfvertrouwen. Maar het voorkomt tevens dat je krampachtig gaat vastklampen aan een vrouw die jou toevallig ook leuk blijkt te vinden.

Kortom, jezelf verplichten vrouwen te ontmoeten en gesprekken met ze aan te gaan, helpt tevens voorkomen dat je dingen doet die je nou juist zo vreselijk onaantrekkelijk maken voor vrouwen.

Gesprekken aangaan met vrouwen, ze leren kennen, ze daten en ook vriendschappen sluiten met vrouwen zal je vervolgens leren: wat je nou eigenlijk echt het aller-leukst vindt in een vrouw en wat voor een vrouw het best bij je zou passen.

Nu zul je misschien iets willen zeggen in de trant van:"Het maakt me niet zoveel uit. Als ze maar lief is, en spontaan". Weet je dat wel zeker? Want wellicht hecht je nu best veel waarde aan:

En dan zou het jou niet echt uitmaken wat voor een vrouw jouw levenspartner wordt?

Wist jij dat een vrouw die uitstekend bij jou past, er veelal juist aan bijdraagt dat jij:

Omdat het nu eenmaal onze mannelijke natuur is, die ons aanspoort zo goed mogelijk te zorgen voor de vrouw in ons leven waar we zielgelukkig van worden. En echt gelukkig worden met een vrouw, dat lukt alleen met een vrouw die bij je past.

En ja, om de vrouw te vinden die bij je past, zul je moeten gaan ontdekken wat je leuk vindt aan een vrouw, maar ook waar je echt niet tegen zou kunnen. Daarvoor is het kort door de bocht belangrijk dat je voldoende met vrouwen praat, date en sekst.

Alleen al door Tinder, en internetdaten heb je in wezen mogelijkheden te over om vrouwen te ontmoeten. Naast de vrouwen die je in het dagelijks leven kunt ontmoeten tijdens: de boodschappen, een uitje, een beurs, een bijeenkomst, een evenement, een sportclub, een workshop, enzovoort.

Met andere woorden: als je single bent, moet je vooral ook iets gaan doen met je vrije tijd. En tevens niet te hoog gespannen verwachtingen hebben van ontmoetingen. Geniet daarentegen wel van wat er gebeurt, sta open, en probeer vooral ook gewoon eens wat.

En nogmaals, vrouwen versier je niet door het toepassen van kunstjes en trucjes, maar door het gevoel wat jij haar als man geeft als ze bij je is. Een vrouw een goed gevoel geven over haar samenzijn met jou, lukt alleen als jij mannelijk leeft en de moeite neemt om aan jouw vaardigheden in het omgaan met vrouwen te werken. Waarbij je altijd zou moeten proberen te onthouden dat: als je grootvader het niet nodig heeft gehad om je grootmoeder te versieren, dan heb jij het nu ook niet nodig.