Waarom bij een vrouw versieren de eerste date allesbepalend is

Wanneer moet je beginnen met een vrouw versieren? Direct tijdens de eerste date, of is het beter om nog even af te wachten? Mening man vraagt zich iets dergelijks af, als hij een date heeft met een leuke vrouw.

Maar waarom vraag je jezelf dit eigenlijk af? Want zorgt het jezelf stellen van die vragen er eigenlijk niet altijd voor dat je af gaat zitten wachten en weinig onderneemt?

2 dingen waardoor een eerste date slaagt en jij een vrouw versiert

Ook jij kent ongetwijfeld het al oude gezegde: Je krijgt maar één kans om een eerste indruk te maken.

Echter, bij een vrouw maak je alleen die perfecte eerste indruk juist niet door te proberen indruk te maken. Want indruk proberen te maken is een vrouw vooral laten zien dat jij jezelf bij voorbaat al niet goed genoeg voor haar vindt.

Maar laat nu juist dat proberen indruk te maken de grootste valkuil zijn voor menig man tijdens de eerste date.

Dat dit zulke desastreuze gevolgen kan hebben, komt met name omdat vrouwen een eerste date net iets anders beleven dan mannen.

Wij mannen hebben namelijk al, voordat we een vrouw uitnodigen voor een date, bepaald dat we die vrouw willen hebben. De vrouw daarentegen heeft daar nog helemaal geen idee van. Je lijkt haar wel een geschikte kerel. En alles wat ze tijdens die eerste date wil, is uitvinden of je dat werkelijk bent.

Tevens weet een vrouw, als je haar uitnodigt voor een date, onbewust heel goed de reden waarom je haar uitnodigt. Namelijk dat je haar leuk vindt en dat je haar wilt.

Met ingaan op jouw uitnodiging om te gaan daten, gaat een vrouw dan ook eigenlijk al akkoord met het feit dat jij haar gaat versieren.

Maar dan moet je dat tijdens die eerste date uiteraard wel gaan doen. Doe je dat namelijk niet, en wacht je maar een beetje af, dan geef je een vrouw het gevoel dat je haar bij nader inzien eigenlijk helemaal niet zo leuk vindt.

Niets is vaak echter minder waar. En daarmee is de verwarring eigenlijk al compleet. Zowel bij jou als bij die vrouw.

Want jij vraagt je af waarom een vrouw geen tweede date met je wil. En zij vraagt zich hoogstwaarschijnlijk af waarom jij haar uitnodigt voor een tweede date, terwijl je haar blijkbaar niet leuk genoeg vindt om te versieren.

Afwachten wat er gebeurt, is dan ook niet echt de oplossing.

Actie en initiatief is daarentegen wel precies wat je moet doen. Een vrouw laten merken dat je in ieder geval iets probeert, ook al gieren de zenuwen door je keel, geeft een vrouw op z'n minst het gevoel dat je haar aantrekkelijk vindt en haar wilt. Iets dat je kansen bij haar direct zal laten toenemen.

Met actie en initiatief versier je een vrouw en geef je haar een goed gevoel over haarzelf. Maar het geeft je tevens duidelijk en onomwonden antwoord op iedere vraag die je jezelf zou kunnen gaan stellen, met betrekking tot deze vrouw.

Welke actie en welk initiatief moet je nemen

Het verschil tussen vriendschap met een vrouw en een relatie met een vrouw is de mate van intimiteit die jullie met elkaar hebben. Maar wist jij dat jij als man ook vandaag de dag nog de mate van intimiteit grotendeels bepaalt?

Als jij gaat daten met een vrouw of op een andere manier omgaat met een vrouw, maar haar tijdens jullie samenzijn nooit aanraakt en probeert te kussen, dan zal je doorgaans niet meer met haar opbouwen dan een vriendschappelijke relatie.

Vandaar ook dat een vrouw vaak heel anders reageert dan je verwacht wanneer je een vrouw, waar je een vriendschappelijke relatie mee hebt opgebouwd, jou gevoelens voor haar gaat vertellen.

Enerzijds omdat daar voor haar gevoel helemaal niets van klopt en anderzijds omdat het zo totaal niet mannelijk is. Hierdoor verliest een vrouw dan ook als het ware in één klap al haar vertrouwen in jou als man.

En dus zal een vrouw je doorgaans vertellen dat ze je een hele aardige en lieve jongen vindt, maar niet hetzelfde voelt voor jou.

Dus nogmaals, door geen actie te ondernemen en geen initiatieven te ontwikkelen sluit je hooguit vriendschappen met vrouwen. Ook met vrouwen met wie je veel meer zou willen dan alleen vriendschap.

Vind je een vrouw leuk, en weet je zeker dat je veel meer wilt dan alleen vriendschap met haar, dan zul je haar dat direct vanaf de eerste date duidelijk moeten laten merken. De enige manier om dat te doen is, haar vanaf het begin van de eerste date geregeld sociaal geaccepteerd aanraken.

Waarna vanuit het sociaal geaccepteerd aanraken, de eerste zoen kan volgen, daarna de eerste vrijpartij en vervolgens de eerste keer seks.

Hoe lang je daar precies over doet, is niet zo heel belangrijk. Zolang je er maar voor zorgt dat telkens wanneer je haar ontmoet, je door middel van actie en initiatief een stap verder zet in het versierproces. Het proces dat jou uiteindelijk met haar in bed zal doen belanden.

Ingewikkelder is een vrouw versieren echt niet. En ingewikkelder moet je het jezelf ook niet maken.

Want zo is het al lastig genoeg. Je zult immers voor jezelf wellicht al genoeg drempeltjes moeten nemen en overwinninkjes op jezelf moeten boeken, om een volgende kleine stap in het versierproces te maken.

En dat is echt niet erg. Zolang je er maar voor zorgt dat je die stappen in het versierproces ook daadwerkelijk maakt, en direct vanaf het allereerste begin tijdens de eerste date. Omdat je alleen zo een vrouw kunt versieren. Andere opties zijn er niet.