Vrouwen versieren tijdens het uitgaan, in kroeg en discotheek

De kroeg en de discotheek. Je zou toch zeggen dat ze de perfecte omgeving vormen om vrouwen te ontmoeten en te versieren tijdens het uitgaan. Want tenslotte lopen daar de vrouwen vrij rond, hebben ze alle tijd en kunnen dus in groten getale aangesproken en versierd worden, toch? Dat ligt er maar precies aan hoe je het aanpakt.

Pak je het verkeerd aan, dan ben je de zoveelste die op deze bewuste avond wordt afgewezen. Pak je het versieren van vrouwen tijdens het uitgaan, in bijvoorbeeld kroeg en discotheek, goed aan, dan zou je wel eens een geweldige indruk kunnen maken.

Waarom gaan mensen eigenlijk uit?

De meeste mensen, en zeker vrouwen, gaan uit om hun gedachten te verzetten, zich te ontspannen en een gezellige tijd te hebben met vrienden en vriendinnen. De meeste vrouwen gaan dan ook allerminst uit met de gedachte om een man te ontmoeten.

Met succes vrouwen ontmoeten en versieren tijdens het uitgaan begint dan ook met, op een zelfde soort golflengte te gaan zitten als de gemiddelde vrouw wanneer ze uit is.

Dat betekent dat je dus niet als een soort roofdier op jacht moet gaan naar een lekker hertje. Maar juist als man die er zin in heeft om zichzelf en degenen om hem heen een leuke avond te bezorgen.

Waarbij degenen om je heen je vrienden kunnen zijn, maar net zo goed anderen die je tegen gaat komen tijdens je avond uit. Waaronder uiteraard leuke vrouwen.

Ga je op pad als een roofdier, dan is de kans groot dat je ook als dusdanig gespot wordt door het vrouwelijk schoon. En wat doet een hertje als het zich niet op haar gemak voelt? Die vlucht en neemt de andere hertjes met zich mee. Iets dergelijks gebeurt je ook met vrouwen, als ze voelen dat je op jacht bent wanneer je naar ze kijkt en ze aanspreekt.

Want als je dacht dat vrouwen niet op elkaar letten in een kroeg of discotheek, dan heb je het mis. Dus dat jij al afgewezen bent door andere vrouwen of dat vrouwen met een smoesje al bij je weggelopen zijn, dat hebben vrouwen precies van elkaar door.

En dus zal een andere vrouw ook niet meer op een gesprek met jou zitten te wachten.

Anders wordt dat wanneer jouw hoofddoel van het uitgaan is: om jezelf en anderen een leuke tijd te bezorgen. Want op zo'n moment interesseert het je onder andere namelijk niet wat er uit de interacties die je met andere mensen hebt voortkomt. Jij hebt een fijne en gezellige tijd en je maakt anderen daar deelgenoot van. Of ze ingaan op jouw 'uitnodiging' is jou om het even. In die zin: dat je het er niet minder door naar je zin zult hebben.

Met andere woorden: deze gezelligheid en spontaniteit komt uit jezelf en geef je als het ware aan anderen om je heen. Of jij een leuke tijd hebt, is daarmee niet afhankelijk van anderen.

Wanneer jij met zo'n mindset op pad bent, dan word je ineens de man bij wie vrouwen zich afvragen wie je bent. Want een man die anderen laat meegenieten met hem, positieve energie uitstraalt en daarmee een lach op iemands gezicht kan toveren, wordt door vrouwen gezien als een man van de aantrekkelijke soort. En met zo'n man willen vrouwen graag in contact komen. Zeker tijdens het uitgaan.

Bovendien vorm je in tegenstelling tot vele andere mannen in dezelfde kroeg of discotheek geen bedreiging voor een vrouw. Geen bedreiging in die zin: dat de hoofdreden waarom je haar aanspreekt niet is, dat je perse iets van haar wilt. Bijvoorbeeld haar telefoonnummer.

Succesvol contact leggen is vooral een ander iets geven

Je zou zeggen dat het op een plek waar veel mensen bij elkaar zijn, makkelijk is om contact te leggen met anderen. Maar niets lijkt in de praktijk minder waar. En dat is gek. Want iedereen probeert er tijdens het uitgaan op zijn of haar best uit te zien. Klaar om te versieren en klaar om versiert te worden, zou je zeggen.

Maar als we dan in kroeg of discotheek komen, dan blijven we maar al te vaak een beetje bij onze vrienden plakken. Of dicht bij een groep andere mannen, maar slechts zelden bij een groep vrouwen.

Iets wat vooral voortkomt uit een soort angst en onzekerheid, onder andere veroorzaakt door het niet weten wat te moeten zeggen als een vrouw iets zou zeggen. Want we willen indruk maken op vrouwen.

En we weten heel goed, dat je alles behalve een goede indruk maakt als je niet weet wat je moet zeggen.

Vervolgens kijken we vol afgunst, dan wel met bewondering of soms zelfs met verlangen naar die ene vent die mooie vrouw na mooie vrouw om zijn nek heeft hangen. En die schik lijkt te hebben met iedereen. En waarvan het wel lijkt of die kroeg of discotheek waar je bent van hem is.

Echter, wanneer je goed kijkt naar wat er werkelijk gebeurt, dan zul je ontdekken dat alles wat deze ogenschijnlijk woest aantrekkelijke man doet: is anderen wat van zijn aandacht geven. Je zult hem met name zien luisteren naar anderen en anderen zien aanmoedigen meer over zichzelf met hem te delen. En daarmee doet deze woest aantrekkelijke man eigenlijk niets anders dan: mensen precies geven wat ze het liefste willen als ze uitgaan.

Mensen proberen er altijd zo goed mogelijk uit te zien als ze uitgaan. Waarom? Omdat ze graag opgemerkt willen worden en aandacht willen van anderen. Ze willen dat er naar ze geluisterd wordt. Geluisterd wordt naar wat ze bezighoudt.

En dat geldt zeker ook voor vrouwen. Daarom doet een brutale maar tevens speelse openingszin als 'Jij bent zonder twijfel de mooiste vrouw die ik gezien heb....in de laatste drie minuten', het nog altijd uitstekend tijdens het uitgaan.

Waarbij je jouw ogen zichtbaar en zonder schroom over haar lichaam laat dwalen voordat je haar aankijkt en het eerste deel van de zin uitspreekt. Vervolgens pauzeert en haar diep in de ogen kijkt voordat je zegt met een beginnende glimlach op je gezicht '...in de laatste drie minuten'.

Dat plagerijtje op het einde zal het ijs breken en ook een lach op haar gezicht toveren. En omdat vrouwen er erg van kunnen genieten om door mannen geplaagd te worden en uitgedaagd te worden met woorden, geef je haar precies die aandacht waar vrouwen zo naar verlangen in een man, maar die de meeste vrouwen maar zo bar weinig krijgen.

Juist het haar op een mannelijke manier jouw oprechte aandacht geven, zal ervoor zorgen dat ze zich tot jou aangetrokken gaat voelen en ook meer van jou zal willen weten.

Aan anderen geven in de vorm van aandacht, is de manier om in iedere situatie makkelijk met andere mensen in contact te komen. En is dan ook de beste manier om vrouwen te versieren tijdens het uitgaan. Zowel in de kroeg als in de disco. En eigenlijk overal buitenshuis.

En aan iemand waar je zojuist leuk contact mee gehad hebt, die jou aandacht gaf en waar je blij van werd, die geef je uiteraard zonder nadenken je telefoonnummer. En je zal ernaar uitkijken om weer van diegene te horen.

Schroom dan ook niet om tijdens het uitgaan een vrouw haar telefoonnummer te vragen. Want ook zij zal met iemand anders zijn die avond. En dus reden te meer om niet meer van haar tijd te nemen dan strikt noodzakelijk. Beloof haar dat je haar snel zult bellen voor een afspraak, om jullie gesprek voort te zetten. En kom die belofte uiteraard na.

Daarmee heb je dan de eerste en belangrijkste stap in het versieren van een vrouw gezet. Namelijk, haar aanspreken en een eerste indruk bij haar achterlaten die jou zo aantrekkelijk maakt dat ze je graag nog eens zou zien. En een betere start dan dat is er voor het succesvol versieren van vrouwen tijdens het uitgaan eigenlijk niet.