Hoe versier je een vrouw die je niet kent?

een vrouw versieren die je niet kent

Het overkomt ons allemaal. Plots zie je die prachtige vrouw. Een vrouw zo mooi, dat het enige wat je diep in je hart op dat moment het liefst wil is: haar versieren. Totdat een vraag zich opdringt zoals: "Hoe versier je eigenlijk een vrouw die je niet kent?"

Het soort vraag die voor velen het moment inluidt, dat besloten wordt om maar gewoon helemaal af te zien van het proberen deze vrouw te versieren. Omdat het waarschijnlijk toch wel weer niets zal worden.

Versieren is een vaardigheid

Als je nooit iets probeert, dan zal ook nooit iets wat worden. Bij geen enkele vrouw.

Een vrouw versieren, dat kan geen enkele man zomaar. En mannen die er redelijk goed in lijken te zijn, die doen meestal ook gewoon maar wat.

Maar doorgaans wel steeds ongeveer hetzelfde. Omdat ervaringen uit het verleden aantonen, dat dit werkt. Maar waarom het werkt, dat weten ze niet. Dat boeit ook niet. Want het belangrijkste is, dat het werkt.

Een kenmerk van vaardig zijn in iets is: dat je er beter in wordt naarmate je meer probeert en het vaker doet.

Iets wat een vaardigheid tevens kenmerkt is: dat alle begin moeilijk is, en dat je het voornamelijk leert door het gewoon te doen.

En ook een vrouw versieren is niets meer en niets minder dan een vaardigheid.

Dit verklaart voor een groot deel, waarom je er nu als een berg tegenop ziet, om op een vrouw die je leuk vindt af te stappen en haar aan te spreken.

Simpelweg omdat jij ook wel voelt dat je de vaardigheid mist in het aanspreken en versieren van vrouwen.

Iets wat nogmaals altijd zo blijven, als jij nooit iets probeert en jezelf die vaardigheid niet leert.

Want zoals gezegd, je leert alleen maar door het gewoonweg te doen. Door eenvoudig maar wat te proberen. En maar te gaan ervaren wat er gebeurt.

Waarbij het overigens juist een voordeel is, wanneer je een vrouw probeert te versieren die je nog niet kent.

Want bij een vrouw die je nog niet kent:

  1. Zal de teleurstelling niet zo heel groot zijn als iets niet lukt.
  2. En dus zul je onbewust meer durven te proberen, wat je kans op succes alleen maar zal laten toenemen.
  3. Zul je minder zenuwachtig zijn, omdat je verwachtingen minder hoog gespannen zijn.
  4. Is het makkelijker om zelfverzekerd over te komen. Iets wat tevens je kansen bij een vrouw zienderogen laat toenemen.

Kortom, een vrouw versieren die je nog niet kent, heeft een aantal niet te onderschatten voordelen. Voordelen waar je optimaal gebruik van zou moeten maken wanneer je nog niet zo heel handig bent in het versieren van vrouwen.

Hoe je een vrouw die je niet kent leert kennen

Echter, voordat je een poging kunt gaan wagen om een vrouw te versieren, moet je uiteraard wel eerst met haar in contact komen.

Gelukkig is ook dat niet zo heel moeilijk. Omdat je voor het succesvol aanspreken van een vrouw, echt niet hoeft te beschikken over een imposant arsenaal aan waanzinnig goede openingszinnen.

Wat lef en welgemeende interesse in de persoon die je aan gaat spreken is meer dan voldoende.

Een manier die je daarom altijd kunt gebruiken om een vrouw aan te spreken die je niet kent is dan ook:

  1. Bedenken wat je op dat moment met die vrouw, op wie je af wilt stappen, gemeen hebt. Dat kan muziek zijn die jullie beiden horen, een boek zijn waar jullie beiden naar kijken of een situatie zijn waar jullie je beiden in bevinden.
  2. Bedenk een leuke vraag die je daarover aan haar zou kunnen stellen, of een interessante mening die je met haar zou kunnen delen.
  3. Stap op haar af en introduceer jezelf.
  4. Stel je vraag of deel je interessante mening.

Op een vergelijkbare manier kun je er overigens ook voor kiezen om op haar af te stappen en een vraag te stellen over iets wat je aan haar opvalt. Iets wat zo simpel kan zijn als een vraag over het soort koffie dat ze op dat moment aan het drinken is.

De reden waarom iemand op zo'n manier benaderen een grote kans van slagen heeft is: omdat ieder mens het prettig vindt wanneer iemand oprecht interesse toont in hem of haar als persoon.

En door het stellen van een open vraag, waarop het antwoord meer is dan een 'Ja' of een 'Nee', krijg je doorgaans iets aangereikt waarover je meer vragen kunt stellen, of anderszins op kunt reageren.

Waardoor niet alleen al snel een gesprek ontstaat, maar waardoor je er ook vlot achter zult kunnen komen of je met deze persoon voldoende gemeen hebt, wat het waard maakt om meer en vaker tijd met elkaar door te gaan brengen.

Als je dit zo leest, dan zal de procedure je wellicht min of meer bekend voorkomen. Want dit is inderdaad de manier waarop je met iedereen die je in je leven ontmoet een gesprek begint.

Bij velen die je ontmoet blijft het bij dat ene gesprek. Maar een aantal worden kennissen van je. En sommigen zelfs vrienden. Maar bij elk contact dat voortgezet wordt, is er sprake van een relatie opbouwen met die andere persoon.

Echter neigen wij mannen er nogal eens naar, om van een leuke vrouw ineens een heel bijzonder persoon te maken. En haar anders te behandelen, dan we normaal gesproken iemand zouden behandelen.

Maar zelfs een leuke vrouw is ook maar gewoon een mens. En iemand die het liefst behandeld wil worden op een manier zoals je ieder ander in jouw leven behandelt.

Want zo bijzonder voelt zij zich namelijk helemaal niet. Een vrouw zal zich dan ook al snel minder op haar gemak gaan voelen bij je, wanneer jij van haar wel een bijzonder iemand probeert te maken.

Wat een relatie een liefdesrelatie maakt

Het verschil tussen een vriendschappelijke relatie en een liefdesrelatie is, dat er bij een liefdesrelatie sprake is van intimiteit. En uiteraard wil jij met een vrouw die je wilt versieren iets krijgen wat minimaal iets weg heeft van een liefdesrelatie.

Want met een leuke vrouw wil je zoenen, wil je vrijen en wil je seks. Dat is in eerste instantie de belangrijkste reden waarom je haar versieren wilt. In een later stadium zou daar inderdaad best een liefdesrelaties uit voort kunnen komen. Wanneer ze echt ontzettend leuk is, en jullie goed bij elkaar blijken te passen.

Om iets te krijgen met een vrouw wat iets weg heeft van een liefdesrelatie, moet jij als man vanaf het moment dat jij haar ontmoet al beginnen met het toevoegen van intimiteit aan de relatie.

Dit klinkt wellicht als een ongelofelijk ingewikkeld iets, maar is in werkelijkheid niets anders dan een vrouw langzaam maar zeker laten wennen aan jouw aanrakingen.

Daarnaast moet je een vrouw met name laten ervaren en laten voelen dat je haar leuk vindt, maar er tegelijkertijd vooral ook niet teveel over zeggen. De beste en meest doeltreffende manier om dit te doen is door te flirten met een vrouw.

Het versieren van een vrouw is feitelijk dan ook niets anders dan een creatieve mix van praten met een vrouw, tijd doorbrengen met een vrouw, flirten met een vrouw en het aanraken van een vrouw.

Waarbij jij als man een vrouw, door met haar te flirten, haar aan te raken en haar te kussen, laat weten wat jij wilt van haar. De vrouw bepaalt vervolgens of en wanneer zij gaat toegeven aan jou avances, en jou gaat geven wat jij wilt.

Vrouwen zullen overigens zelden bot zijn in hun gedrag. Tenminste, zolang jij je als een gentleman gedraagt.

In eerste instantie zal een vrouw je dan ook op slechts een subtiele manier laten weten wanneer ze iets niet wil. Wat in de praktijk betekent dat een vrouw haar lichaam zal wegdraaien van jouw aanraking als ze niet wil dat je haar aanraakt. En haar lippen zal wegdraaien van de jouwe als ze niet door je gekust wil worden.

Als man respecteer jij de wensen van een vrouw uiteraard te allen tijde. En dus stop je direct met waar je mee bezig bent als een vrouw iets niet wil. Uiteraard zonder dat je zichtbaar van de wijs raakt door deze kleine afwijzing.

Want nogmaals: alles wat jij, door middel van acties, tracht te doen is, een vrouw laten weten hoe leuk je haar vindt en wat jij van haar wil. Dat is niets meer dan het uitvoeren van jouw natuurlijke taak als man.

Vervolgens zal een vrouw, tevens door middel van een actie, jou laten weten of zij hetzelfde wil van jou.

Probeert een vrouw op geen enkele manier jouw aanraking of kus te ontwijken, dan betekent dit dat ze jouw aanraking accepteert. En geeft ze je tevens toestemming om een stapje verder te gaan.

Dit zijn de ongeschreven regels van onze menselijke natuur, waar jij als man strikt naar te handelen hebt. Tenminste, wanneer jij succes wilt hebben met vrouwen, in plaats van aangeklaagd te worden vanwege ongewenste intimiteiten.

Soms lijkt het er echter op, dat wij mannen daar toch een beetje bang voor geworden zijn. Bang geworden zijn om een vrouw aan te raken en te kussen, die we nog maar net hebben leren kennen en die we nog maar net aan het daten zijn.

Want vaak besluiten we eerst maar eens te proberen om een band op te bouwen met een vrouw. Om van daaruit voorzichtig maar eens verder te kijken. Met de nadruk op voorzichtig.

Helaas leidt een dergelijke benadering er doorgaans toe, dat een vrouw alleen maar een vriendschappelijke relatie met je wil. Omdat ze niet hetzelfde voelt voor jou als dat jij voelt voor haar.

Met andere woorden: ze vindt je een aardige en lieve man, maar ze voelt zich niet tot je aangetrokken.

Dit alles komt voort uit de angst om een vrouw aan te raken en te kussen. Het enige waar een vrouw namelijk echt op vertrouwt is haar gevoel. En de enige manier waarop jij als man kan communiceren met het gevoel van een vrouw, is door middel van haar laat ervaren, voelen en meemaken wat je voor haar voelt en wat je van haar wilt.

Met andere woorden: communiceren met de gevoelens van een vrouw, kan alleen maar door middel van acties.

Dit betekent dat, wanneer jij geen actie onderneemt en niets probeert maar haar in plaats daarvan wel vertelt wat je voor haar voelt, jij niets anders aan het doen bent dan: verwarring zaaien in haar hoofd en in haar gevoel.

Iets wat altijd zal leiden tot een negatief resultaat voor jou.

Kortom, hoe versier je een vrouw die je niet kent? Simpel. Als jij een vrouw zo leuk vindt dat jij een liefdesrelatie met haar wil, dan zul je haar dat duidelijk moeten maken door haar te versieren.

Ofwel, het voortouw moeten nemen bij het toevoegen van intimiteit aan de relatie. Waarbij de vrouw bepaalt of ze jou dat wil gaan geven en wanneer.

Hetgeen voor jou als man soms zal betekenen: dat geduld een schone zaak is en ook teleurstelling jouw deel kan zijn.

Maar ook daarmee omgaan, hoort overigens gewoon bij het man-zijn.