Hoe krijg ik een vrouw in bed?

Hoe krijg ik een vrouw in bed?

Als je jezelf aangetrokken voelt tot een vrouw, dan wil je het liefst gewoon zo snel mogelijk met haar naar bed. "Maar ja, hoe krijg ik een vrouw in bed?" zul je je wellicht afvragen.

Een vraag die je jezelf doorgaans zal stellen wanneer je: voor het eerst gaat proberen om een vrouw in bed te krijgen, of wanneer eerdere pogingen om een vrouw tussen je lakens te krijgen jammerlijk mislukte.

Situaties die vaak leiden tot teveel nadenken. Met twijfel, onzekerheid en vooral ook passiviteit als gevolg. Dingen die de kans dat je met deze vrouw in bed belandt rap kleiner maken.

Dit maakt dat een vrouw met je naar bed wil

In theorie zou een vrouw in bed krijgen niet zo heel moeilijk moeten zijn. Want er wordt heel wat afgesekst in dit land. Ook door mensen die elkaar nog maar net hebben leren kennen. En als je deze mensen, nadat ze seks hebben gehad, zou kunnen interviewen, dan zou je ontdekken dat ze allemaal een ding gemeen hebben. Namelijk, dat het ze voor hun gevoel gewoon overkwam.

Als iets je overkomt, dan heb niet veel tijd gehad om na te denken. En heb je gewoon gedaan wat je gevoel je ingaf.

Wellicht is dit dan ook wel deels het geheim van succesvol een vrouw in bed krijgen. Dat je niet teveel moet nadenken, maar meer moet luisteren naar je gevoel, en gewoon moet doen wat je gevoel je ingeeft.

Want we kunnen voor het gemak gerust stellen dat bij alles wat met vrouwen te maken heeft:

nadenken en afwachten kansen verkleint, en gewoon doen en wat proberen kansen juist laat toenemen
.

Maar kun je dan zomaar zonder toestemming van een vrouw iets proberen?

Een hele begrijpelijke vraag. In onze moderne maatschappij wordt ons namelijk wijsgemaakt dat wij omzichtig, voorzichtig en vooral ook respectvol met vrouwen moeten omgaan. En er alles aan moeten doen om te voorkomen dat we een vrouw op wat voor een manier dan ook kwetsen.

Vanzelfsprekend is dat we een vrouw respectvol behandelen en haar niet kwetsen. Echter omzichtiger en voorzichtiger met een vrouw omgaan dan dat je met je eigen moeder, zus of andere vrouwen in je omgeving doet is nergens voor nodig. Het zorgt er zelfs alleen maar voor dat een vrouw je niet mannelijk genoeg zal gaan vinden, en dus niet aantrekkelijk.

Aantrekkelijk voor een vrouw word je juist, als je laat zien:

Precies dit zorgt er namelijk voor dat haar vertrouwen in jou snel toeneemt, en dat ze zich zeer op haar gemak gaat voelen bij je. Twee dingen die cruciaal zijn wanneer je een vrouw in je bed wilt krijgen.

De 6 stappen waarmee je een vrouw in bed krijgt

Om een vrouw je bed in te krijgen, hoef je maar 6 stappen te doorlopen. Maar je moet deze 6 stappen wel in de juiste volgorde doorlopen, en zeker geen stappen overslaan.

Want de manier waarop jij dingen doet, zal een vrouw bepaalde gevoelens en verwachtingen geven. Aan de hand waarvan ze gevoelsmatig bepaalt of ze iets wel of niet wil. Je zult begrijpen, dat wanneer je een vrouw onbedoeld de verkeerde gevoelens geeft en valse verwachtingen wekt, dit leidt tot onplezierige situaties.

1) Aanspreken

Met een vrouw gaan praten is de enige manier om iets voor elkaar te krijgen haar. Dus moet je haar aanspreken. Dat hoeft absoluut niet op een spectaculaire manier. Een Hoi, of Hallo, gevolgd door een opmerking over iets wat jullie in je directe omgeving met elkaar gemeen hebben, is meestal al voldoende om een leuk gesprek te hebben met iemand die je niet kent. En dus ook om een gesprek te beginnen met iedere willekeurige leuke vrouw.

2) Praten, flirten en aanraken

Maar dat is dan ook direct de enige stap die een willekeurig iemand en die leuke aantrekkelijke vrouw met elkaar gemeen hebben. Want je spreekt haar niet aan met de bedoeling om haar beste vriend te worden, maar met de bedoeling om haar aantrekkelijke vriend te worden met wie ze graag het bed deelt.

Dit bereik je door vrijwel direct vanaf het begin met haar te flirten. Kort samengevat is flirten: naar iemand kijken of iets tegen iemand zeggen op een manier zoals je dat nooit zou doen als je jezelf niet tot diegene aangetrokken zou voelen.

Kortom, flirten is een uitstekende manier om een vrouw te laten weten dat je haar leuk en aantrekkelijk vindt, zonder dat met woorden te zeggen.

En dat is precies de bedoeling. Want niets versterkt de aantrekkingskracht op een vrouw meer dan: haar wel te laten merken dat je haar leuk vindt, maar het haar niet expliciet te vertellen.

Wat jouw aantrekkingskracht op een vrouw tevens versterkt is samen lachen. Dat kan zijn om de humor die jullie gemeen hebben, of door samen iets grappigs te doen. Maar ook door haar te plagen.

Een man die een vrouw plaagt, heeft een bijzondere aantrekkingkracht op haar. Omdat hij door haar te plagen laat zien dat hij zelfverzekerd is. En haar het gevoel geeft niet door haar en haar verschijning geïntimideerd te zijn en absoluut niet bang is om haar te verliezen.

Als je met vrouwen praat of vrouwen met elkaar ziet praten, dan moet je maar eens op het volgende letten: vrouwen raken de ander aan tijdens het praten als ze diegene leuk vinden en zich bij hem of haar op hun gemak voelen.

Mannen onderling doen dat van nature niet zoveel. En dus zou het in het begin een beetje ongemakkelijk kunnen voelen als je nu tijdens het praten een vrouw wel af en toe moet aanraken.

Maar het is belangrijk dat je het jezelf leert om te doen. Omdat een vrouw sociaal geaccepteerd aanraken ook een manier is om haar te laten merken dat je haar niet zomaar leuk vindt, maar bijzonder leuk. Tevens is het een manier om haar te tonen dat je meer van haar wilt, en dat je niet bang bent haar dit te tonen.

Een bijkomend voordeel van een vrouw aanraken is, dat het een uitstekende manier is om er direct achter te komen of ze jou ook leuk en aantrekkelijk vindt. Want als ze dat vindt, dan zal ze het toelaten dat je haar aanraakt, en wellicht zelfs dichterbij je komen, omdat ze graag nog meer door je aangeraakt wil worden.

3) Kussen

Als je door samen te zijn met haar, haar alleen maar leuker gaat vinden, dan wordt het hoog tijd voor de volgende stap. Namelijk: de eerste kus.

Met een eerste kus laat je, behalve dat je haar leuk vindt, een vrouw tevens weten dat je naar haar verlangt en dat je haar wilt. Tenminste, als je voldoende passie in jouw eerste kus legt.

Door een vrouw te kussen, wordt ook voor jou direct duidelijk wat ze van jou vindt. Kust ze je gepassioneerd terug, dan zit het goed, en kun je geleidelijk door naar de volgende stap.

Kust ze je daarentegen nauwelijks terug of ontwijkt ze zelfs je kus, dan voelt ze zich (nog) onvoldoende tot je aangetrokken. De kunst is dan om vooral rustig te blijven, en gewoon lekker verder te gaan waar jullie mee bezig waren. Omdat juist een dergelijke reactie de kans groot maakt dat je haar op een later tijdstip nog eens kan proberen te kussen.

4) Neem haar mee naar huis

Als je single bent en actief aan het daten bent, dan is het een goede gewoonte om je huis in ieder geval 'strategisch' schoon te houden.

Vrouwen vinden het namelijk geen punt als jouw huis geen schoonheidsprijs verdient. Vrouwen houden er over het algemeen namelijk rekening mee, dat het huis van de gemiddelde single man vaak meer weg heeft van een grot dan van een huis.

Daarom zullen vrouwen doorgaans al helemaal gelukkig zijn wanneer ze in jouw huis tenminste een schoon toilet, een schone badkamer en een schoon bed aantreffen. Daarmee laat je namelijk zien, dat hun welzijn belangrijk voor je is.

Je kunt een vrouw meenemen naar huis tijdens een date met haar. Maar je kunt haar uiteraard ook thuis uitnodigen voor een date. Bijvoorbeeld om samen wat te gaan koken en te eten.

5) Kussen en intiemer aanraken, ofwel met haar vrijen.

Wanneer een vrouw ingaat op jouw uitnodiging om bij jou thuis te komen, dan staat ze er doorgaans voor open dat je wat probeert bij haar. Tenminste, als je de voorgaande stappen doorlopen hebt.

Want het zal met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid niet zo zijn dat, wanneer je haar zelfs nog niet hebt aangeraakt en gekust, je dat dan wel zomaar kan doen als je haar thuis uitnodigt. Simpelweg omdat als je haar niet eerder aangeraakt en gekust hebt, zij met hele andere verwachtingen en gevoelens bij jou thuis zal komen.

Echter, wanneer je de voorgaande stappen wel allemaal doorlopen hebt, dan verwacht een vrouw min of meer dat je dit bij je thuis zult gaan voortzetten. Dus dat je haar meer zal gaan kussen, en intiemer met haar zal proberen te worden.

Doe dat dan ook. En ga gewoon verder waar je eerder of tijdens een vorige date gebleven was. Want doe je dat niet, dan zal een vrouw al snel gaan denken dat je haar niet langer leuk en aantrekkelijk vindt.

Blijf dus altijd rustig maar gestaag doorgaan met wat je van plan bent, en let goed op haar reacties. Want wanneer je een vrouw gewoon het tempo laat bepalen waarin jij jouw plan uitvoert, dan kun je zowat onmogelijk de mist ingaan.

6) Haar naar jouw slaapkamer leiden en in jouw bed

Het goede moment om een vrouw mee naar je slaapkamer te nemen, is het moment dat je merkt dat ze het goed zal gaan vinden dat je haar kleren uittrekt.

Belangrijk ook hierbij is dat je weinig zegt en vooral doet. En haar naar je slaapkamer leidt terwijl je haar blijft kussen en strelen. Je hoeft namelijk niets te zeggen. Want een vrouw weet heel goed wat je van haar wilt, vanaf het moment dat je haar bij jou thuis kust.

Als we het antwoord op de vraag: "Hoe krijg ik een vrouw in bed?" kort samenvatten, dan kunnen we zeggen dat een vrouw in bed krijgen vooral een kwestie is van doen, en een vrouw rustig maar gestaag leiden naar wat jij wilt met haar. Volgt een vrouw je, dan kun je rustig doorgaan met wat je van plan bent.

Volgt ze je niet, en wil ze iets niet, blijf een vrouw ook dan altijd het vertrouwen geven dat alles wat ze kiest oké is. Maar dat jij jouw plan niet zal aanpassen aan de hare. Zelfs niet als het betekent dat ze dan niet in jouw bed zal belanden.

Probeer het, en ontdek hoe alleen al simpel mannelijk leiderschap een vrouw waanzinnig kan opwinden.