Hoe je elke vrouw versieren kunt zonder echt te daten met haar

Elke vrouw versieren en zelfs de eerste date daarbij simpelweg overslaan. Het klinkt bijna als een sprookje. Maar toch kan dit sprookje ook voor jou werkelijkheid worden.

Wat je ervoor moet doen? Gewoon ophouden met daten, zoals onze samenleving en de media het ons voorschrijft.

Waarom traditioneel daten vaak zo faliekant mislukt

Dat zal overigens alvast niet voor iedereen een even makkelijk te nemen obstakel zijn. Niemand voelt zich namelijk in eerste instantie echt prettig, als hij iets anders doet dan anderen. En iets op een andere manier doet dan algemeen geaccepteerd is en wat onze samenleving ons voorschrijft.

Wat onze samenleving ons eigenlijk voorschrijft is namelijk: dat we een vrouw als het ware overal toestemming voor moeten vragen. Dat mag dan allemaal wel heel vriendelijk en aardig zijn, maar is helaas niet waar vrouwen zich tot aangetrokken voelen.

Vrouwen voelen zich juist aangetrokken tot mannen die hun verlangens en wensen kenbaar durven maken. En wist je dat vrouwen de wensen en verlangens van een man waar ze zich tot aangetrokken voelen maar al te graag vervullen?

Onbewust voelen vrouwen zich hier namelijk ontzettend prettig, ontspannen en vrij bij. Omdat niets haar verantwoordelijkheid is. En niets van dit alles zal haar schuld kunnen zijn.

Want tenslotte deed ze alleen maar wat jij, als aantrekkelijke man zijnde, van haar verlangde. En uiteraard vervul je als vrouw de verlangens van een aantrekkelijke man. Iedere vriendin en iedere andere vrouw in haar sociale omgeving zal dat begrijpen.

En precies dat is het allerbelangrijkste voor een vrouw. Dat haar omgeving haar begrijpt, en haar niet als slet zal gaan bestempelen.

Want een slet zijn, verlaagt haar aanzien in haar sociale groep enorm. En zal ervoor zorgen dat de kans dat ze een goede man krijgt serieus afneemt. Althans, dat zal de intuïtie van een vrouw haar vertellen.

Je zult dan ook begrijpen dat een vrouw uit alle macht zal willen voorkomen dat ze iets doet waardoor ze voor slet uitgemaakt zou kunnen gaan worden.

En alles wat jij alleen maar hoeft te doen om haar daarbij te helpen is: je in haar gezelschap te gedragen als een man.

Maar waar neigen wij mannen juist naar tijdens het daten?

Naar een vrouw alles te laten bepalen, en daarmee de verantwoordelijkheid juist op haar af te schuiven. En dit alles onder het mom van: het een vrouw zo goed mogelijk naar de zin proberen te maken.

Als je er zo naar kijkt, dan zal het je niet langer echt verbazen waarom een eerste date zo vaak op niets uitdraait.

Ga iets doen en nodig een vrouw uit

Als we als man tijd door gaan brengen met vrienden, dan gaan we juist vaak iets doen samen. We gaan fietsen, vissen, gamen, naar een beurs of gewoon uit en biertje drinken. Maar wat we vooral niet doen is ergens gaan zitten en een goed gesprek hebben.

Maar waarom lijken we dat nou juist altijd wel te willen gaan doen met een vrouw? Om het haar zo goed mogelijk naar de zin te maken?

Maar wat is het resultaat vaak?

Juist, dat wij als man ons van tevoren vaak al druk gaan maken over eventuele ongemakkelijke stiltes die zouden kunnen gaan vallen tijdens het gesprek met onze date.

En dus googelen hele volksstammen naarstig naar informatie over goede gespreksonderwerpen voor tijdens een date.

Heb jij je echter wel eens gerealiseerd hoeveel en hoe vaak er stiltes vallen als je samen met je vrienden iets aan doen bent? En voel jij je daar dan ook ongemakkelijk bij?

Begin je nu door te krijgen dat een vrouw uitnodigen voor een traditionele date, eigenlijk het minst slimme is, wat je als man maar kunt verzinnen als je een vrouw wilt versieren?

Maar wat ga je dan doen?

Je maakt voor jezelf de kans op het succesvol versieren van een vrouw het grootst, wanneer je een vrouw uitnodigt samen met jou iets te gaan doen. Waarbij jullie samen iets gaan doen, wat jij leuk vindt.

Maar vindt een vrouw dat dan ook wel leuk?

Ik zal je een geheim verklappen. Over het algemeen boeit het een vrouw vrij weinig waar je haar mee naartoe neemt en wat jullie samen gaan doen. Zolang ze zich maar prettig, ontspannen en veilig bij je voelt.

Want wat een vrouw werkelijk wil is: jou bij voorkeur leren kennen in een omgeving waar jij je prettig voelt. Zodat ze voor zichzelf kan uitmaken of zij zich daar ook prettig in zou kunnen voelen.

Daarnaast wil een vrouw graag weten wat je van haar wilt en van haar verlangt. Zodat ze wederom voor zichzelf kan uitmaken of ze je dat wil geven.

Er is dan ook helemaal niets mis mee om tegen een vrouw die je leuk vindt te zeggen:

Aanstaande zaterdag ga ik …….. . Ga met me mee. Ik weet zeker dat je het leuk gaat vinden.

Door dit zo recht voor zijn raap te zeggen tegen een vrouw, maak je op een pure mannelijke manier duidelijk wat je wilt en wat je daarbij van haar verlangt. Namelijk: dat ze met je meegaat.

Je zult nog verbaasd gaan staan over het aantal vrouwen dat blij verrast zal reageren op zoveel eerlijkheid en openheid van een man, en die enthousiast zullen instemmen met jouw voorstel.

Met andere woorden: vergeet het traditionele daten en ga gewoon iets doen met een vrouw, wat jij alvast helemaal te gek vindt.

Want alleen al door jouw enthousiasme, je passie en je ontspannenheid, zal een vrouw zich alleen nog maar meer bij je op haar gemak voelen. Wat de kans dat je haar succesvol zult kunnen versieren alleen maar zal laten toenemen.

Maar zal zoiets je dan bij elke vrouw lukken?

Ja, dat zal je bij elke vrouw lukken met wie je interesses deelt, dingen gemeenschappelijk hebt en die dezelfde dingen leuk vindt als jij.

En iets anders zou je eigenlijk ook niet moeten willen. Tenminste niet als op termijn een relatie krijgen met deze vrouw je bedoeling is.