Een vrouw veroveren, hoe doe je dat eigenlijk?

De vaardigheid om een vrouw te veroveren, daar wil iedere man wel over beschikken. Het mooie is, dat je jezelf die vaardigheid redelijk eenvoudig eigen kunt maken. Het enige wat je er eigenlijk voor nodig hebt is tijd en lef.

Lef heb je nodig om te proberen vrouwen te veroveren. Tijd heb je nodig om te leren van de fouten die je maakt en om nog een aantal malen te proberen een vrouw te veroveren. Een vaardigheid leer je namelijk alleen maar in de praktijk. En zolang je nog aan het leren bent, is de kans op het maken van fouten zeer wel aanwezig.

Toon de beste versie van jezelf

Succesvol een vrouw veroveren begint met het leren tonen van de beste versie van jezelf. Niemand zit namelijk te wachten op een negatieve saaie vermoeiende zeurpiet die het leven maar moeilijk en vervelend vindt. Mensen willen juist graag de interessante, positieve, energieke, passievolle medemens met gevoel voor humor ontmoeten. Vrouwen vormen daar geen uitzondering op.

Kortom, om vrouwen te kunnen veroveren moet je eerst zorgen dat je zelf lekker in je vel zit. Zorgen dat je vertrouwen hebt in jezelf en oprecht vindt dat je best wel een lekker leventje hebt zo op jezelf. En dat je dat lekkere leventje best wel met iemand zou willen delen, mits deze persoon daadwerkelijk iets toevoegt aan je leven.

Wat je oprecht denkt en vindt over jezelf, dat straal je ook uit. En zeker vrouwen beschikken over een speciaal radartje dat ze heel snel kan vertellen of die vent die tegenover haar zit, of staat, lekker in zijn vel zit of niet.

Uiteraard voelt niemand zich elke dag even lekker in zijn vel zitten. Iedereen loopt in zijn leven tegen minder leuke dingen aan of heeft ergens zorgen over. Dus je bent al goed genoeg bezig wanneer je kunt zeggen dat je door de bank genomen lekker in je vel zit en dit ook meestentijds uitstraalt.

Verover haar gedachten en ze schenkt je haar lichaam

Ervoor zorgen dat een vrouw haar gedachten aan jou niet van zich af kan zetten en dus veel aan je denkt, is hetgeen er hoofdzakelijk toe leidt dat ze je weer wil zien, verliefd op je wordt en seks met je wil. Maar hoe krijg je als man dat nu voor elkaar?

De manier om de gedachten van een vrouw te veroveren is ervoor zorgen dat je jouw mannelijkheid naar haar communiceert. Je mannelijkheid naar een vrouw communiceren doe je door middel van de delicate mix van houding, gedrag, gesproken woord en niet te vergeten, lichaamstaal. De delicate mix die ook wel flirten wordt genoemd.

Flirten is spelen met woorden en lichaamstaal, waarbij je een vrouw laat merken en voelen dat je haar leuk vindt, maar je spreekt het niet uit. Een perfecte manier om een vrouw te laten merken en voelen dat je haar leuk vindt, is door haar te plagen.

Vrouwen vinden het heerlijk om door een man geplaagd te worden. Hoe jonger, mooier en zelfverzekerder een vrouw is, hoe groter het effect van plagen is. Plagen wordt namelijk alleen maar gedaan door mannen die, net als haar grote broer, niet onder de indruk zijn van haar schoonheid en die het bovendien niet boeit of zij hem leuk vindt.

En daarmee onderscheid je jezelf dan ook direct van de doorsnee man die ze in haar leven tegenkomt. De man die haar op een voetstuk plaatst, haar onderdompelt in complimenten, haar goedkeuring zoekt en haar probeert te overtuigen van het feit dat hij een perfecte partner voor haar zou zijn. Zorgzaam, lief en altijd voor haar klaarstaand.

Maar deze plagende man is anders. Dus werkt hij haar nieuwsgierigheid op en wil ze absoluut meer van deze man weten. Wie is die man die zo brutaal en zeker van zichzelf is, dat hij haar zonder pardon op haar zwakheden wijst door haar ermee te plagen? Voilà, je hebt bezit genomen van haar gedachten en ze zal alles doen wat in haar mogelijkheden ligt om erachter te komen wie jij bent.

Had jij ooit gedacht dat een vrouw veroveren zo eenvoudig zou zijn? Zo eenvoudig is het uiteraard niet. Er komt nog wel wat meer kijken om vrouwen succesvol te veroveren. Maar je hebt een vrouw al voor de helft veroverd als je haar durft te plagen en haar met je plagerijtjes steeds weer aan het lachen weet te maken.