Uit een nieuwe relatie een duurzame relatie opbouwen

Een nieuwe relatie beginnen met een vrouw is niet iets dat je in je leven zo vaak doet, dat je er bedreven in raakt. Over het algemeen kun je je geluk niet op bij de start van een nieuwe relatie. Maar hoe zorg je er nu voor dat je uit deze nieuwe relatie een fijne duurzame relatie kunt opbouwen?

Er is veel geschreven over dating, jezelf aantrekkelijk presenteren en vrouwen versieren. Voor de meeste mannen is het versieren van een vrouw geen doel op zich. De meesten zien het toch als een noodzakelijk kwaad op weg naar een nieuwe relatie met de vrouw van hun dromen.

Vergeet in een nieuwe relatie jezelf niet

Wanneer een nieuwe relatie met een vrouw een feit is, wordt de relatie in de meeste gevallen gekoesterd tot en met. Om de relatie te behouden wringen mannen zich nog maar al te vaak in allerlei bochten om het de vrouw zo goed mogelijk naar de zin te maken.

Een gevolg hiervan is vaak dat de vrouw zich na enige tijd niet meer zo aangetrokken voelt tot de man als eerder. Ze slaat aan het twijfelen over haar gevoelens. Voordat beide geliefden het goed en wel in de gaten hebben, staat een nieuwe relatie op de helling en blijkt voorbij.

Het klinkt misschien hard, maar als een vrouw een nog prille relatie met je verbreekt, heb je het toch veelal aan jezelf te danken. Nog te vaak bestaat de neiging ons helemaal naar de vrouw te richten en teveel ons eigen leven op te geven. Natuurlijk, je wilt zoveel mogelijk bij elkaar zijn. Maar met het opgeven van je eigen leven voor haar, geef je op termijn ook haar op.

Zo kom je het eerste half jaar door

Het eerste half jaar van een nieuwe relatie is het spannendst. Je bent verliefd, maar je begint ook kennis te maken met elkaars minder leuke kanten. Het eerste half jaar van een nieuwe relatie is ook de periode waarin de verliefdheid ook zomaar over kan zijn.

Wat daarvoor een verklaring kan zijn? Als de verliefdheid van een vrouw over gaat in een nog prille relatie, komt dat meestal omdat je te lief en te aardig voor haar bent. Haar teveel op een voetstuk plaatst en haar teveel haar zin geeft. Wanneer je eens niet zo aardig tegen haar bent of ergens andere ideeën over hebt zal ze uiteraard wel eens op je mopperen.

Maar stiekem zal ze zich des te meer tot je aangetrokken voelen. Vrouwen voelen zich nu eenmaal meer aangetrokken tot mannen die een sterke eigen wil hebben, hun mening uiten en hun eigen weg gaan. En minder tot mannen die teveel het gedrag van een labrador vertonen. Mannen die teveel haar zin doen en te vaak toegeven aan haar wensen en nukken.

Geef een vrouw de kans je te missen

Een nieuwe relatie beginnen is één. Er een duurzame relatie uit opbouwen is twee. Waarbij het van belang is dat je naast het delen van je leven met haar een eigen leven blijft behouden. Een leven met je eigen vrienden en je eigen bezigheden. Geef haar eens de kans je een poosje te missen. Eens even niets van je te zien of te horen.

Denk er maar eens over na. Wanneer voel jij je het meest verliefd? Precies, op de momenten dat je haar niet ziet en niet precies weet wanneer je haar weer zult zien. Houd dit in gedachten en laat haar eens een poosje in het ongewisse over wanneer ze je weer ziet.

Zeker in het prille begin van een nieuwe relatie is het zeer belangrijk elkaar niet te overvoeren met aandacht. Dit geldt zeker ook voor het sturen van SMS-jes of even kort bellen. Van tijd tot tijd even een complete "radiostilte" zal je relatie alleen maar ten goede komen, waarmee de kans aanzienlijk toeneemt dat een nieuwe relatie beginnen uitmondt in een fijne duurzame relatie.