9 tips waarmee je het beste uit Tinder en online daten haalt

Tips voor Tinder en online daten

Of je wel of geen succes gaat hebben met online daten, ligt voor een belangrijk deel aan hoe goed jij jezelf online en op je profiel presenteert.

Online daten, en ook het gebruiken van apps zoals Tinder om in contact te komen met vrouwen, is feitelijk niets anders dan marketing met jezelf als product. Wat eigenlijk niets anders betekent dan:

Jezelf online op de juiste manier onder de aandacht brengen van jouw doelgroep, ofwel het type vrouw dat jij leuk vindt.

Hier volgen dan ook 9 tips die je helpen dat goed voor elkaar te krijgen. Uiteraard kan iedere tip voor online daten, ook voor Tinder gebruikt worden.

1) Laat je avontuurlijke kant zien

Je profielfoto is zonder meer het meest opvallende onderdeel van je date profiel. En is daarmee het eerste ding waarmee je bij een vrouw een goede indruk kan maken.

Vrouwen houden van avontuurlijke en ondernemende mannen. Daarom alleen al is het een uitstekend idee om de profielfoto die vrouwen als eerste te zien krijgen, buiten te nemen.

Waarbij je op zijn minst de indruk wekt, dat je lekker actief bezig bent buiten. Beter is uiteraard om daadwerkelijk actief te zijn.

2) Vrouwen willen kennismaken met jou

Als vrouwen de moeite nemen om jouw profiel te bekijken, dan willen ze kennismaken met jou. Dus is het belangrijk dat ze jou direct duidelijk te zien krijgen, en alleen jou. Dus geen dieren, vrienden en voertuigen.

Althans, niet op de eerste foto die vrouwen van jou te zien krijgen als je jouw profiel bezoeken. Tevens moet deze eerste foto een foto zijn, waarop vooral je gezicht en ook je ogen goed zichtbaar zijn.

3) Gebruik geen selfies

Hoewel menigeen dol is op het maken van selfies, blijkt een selfie het op date profielen toch niet zo best te doen. Waarbij het badkamer selfie met afstand het beroerdst presteert. Ten minste, voor de man.

Foto's die voor mannen het best presteren, zijn foto's die gemaakt zijn door anderen. Een foto die daarbij niet mag ontbreken, is er één waar jij van top tot teen op afgebeeld staat.

Een foto waar jij helemaal op staat, laat een vrouw namelijk zien dat jij helemaal niets te verbergen hebt, en niet bang bent om jezelf te laten zien.

4) Kleed je alledaags

Als single man doe je er goed aan om te proberen er iedere dag weer op je best uit zien. Waarbij je kleren draagt waar jij je lekker in voelt, en waarvan jij vindt dat het je goed staat.

Kortom, het is authenticiteit waar het om draait als je qua uiterlijk en uitstraling goed voor de dag wilt komen bij vrouwen.

Dus advies vragen mag, maar kies zelf. En laat je niet beïnvloeden door moeder, mode en andere vrouwelijke onzin. Waar je alleen maar op hoeft te letten is: een goede pasvorm en dat de kleding bij jou past.

De kunst is dan vervolgens om dit ook tot uitdrukking te brengen op de foto's die je publiceert op je date profiel. Waarbij je er tevens voor zorgen moet dat je op deze foto's kleding draagt die je ook zou kunnen dragen als je een vrouw gaat ontmoeten.

5) Glimlach tactisch

Onderzoek heeft aangetoond dat een man op een profielfoto het aantrekkelijkst overkomt, wanneer hij een neutrale uitdrukking op zijn gezicht heeft, en niet recht in de camera kijkt.

Dit gegeven zou je dan ook absoluut moeten gebruiken, bij de allereerste foto die vrouwen van jou te zien gaan krijgen.

Echter, een glimlach staat uitnodigend en straalt energie levensvreugde uit. Zorg er dan ook zeker voor dat een stralende glimlach op één van jouw andere foto's wel zichtbaar is.

6) Vertel de waarheid

Menig man schijnt het niet te kunnen laten om te liegen over leeftijd, en over lengte. Echter, het enige wat je met liegen bereikt is, dat je op een vrouw overkomt als onbetrouwbaar en onzeker. En laten dat nou net de grootste afknappers zijn voor vrouwen.

Waar vrouwen tevens veelvuldig op afknappen is: besluiteloosheid, een niet weten wat je wilt.

Wees in je profieltekst dan ook altijd heel duidelijk over waarom jij online date, en wat voor een vrouw je hoopt te ontmoeten.

7) Zeg het niet, maar laat het zien

In heel veel profielen staat te lezen dat men spontaan is, open is en gevoel voor humor heeft.

Dit zijn zonder meer prettige eigenschappen om over te beschikken. Echter, slechts de woorden zeggen een vrouw niet zoveel. Als man vertel je een vrouw vele malen meer met daden.

Dus laat zien dat je spontaan bent, open bent en over gevoel voor humor beschikt, met je foto's en door de manier waarop je over jezelf schrijft in je profiel.

8) Wees goed voor jezelf

Laat zien dat je goed bent voor jezelf. Eet gezond en leef gezond. Waarbij gezond leven vooral wil zeggen, dat jij niet alleen lichamelijk goed voor jezelf zorgt, door buiten te zijn en voldoende te bewegen, maar ook geestelijk, door te zorgen voor voldoende ontspanning en je leven te leven zoals jij dat wilt.

Want hoe beter jij bent voor jezelf en hoe beter jij jouw leven voor jezelf voor elkaar hebt, hoe liever een vrouw onderdeel uit zal willen maken van dat leven wat jij eigenhandig en voor jezelf gecreëerd hebt. Simpelweg, omdat een man die goed is voor zichzelf, ook goed zal zijn voor haar.

Hoe je in je date profiel verwoorden kan dat jij goed bent voor jezelf? Doe geen moeite. Vrouwen kunnen uitstekend tussen de regels lezen, en interpreteren wat jij op jouw profielfoto's uitstraalt.

9) Maak gebruik van het beste moment om vrouwen te ontmoeten

Er zijn momenten op een dag dat vrouwen de berichten die ze krijgen alleen maar lezen. En er zijn momenten waarop vrouwen berichten niet alleen lezen, maar ook beantwoorden.

En precies op die momenten wil je uiteraard dat een vrouw jouw bericht ontvangt. Zodat je niet ergens onderop de stapel belandt, tussen de andere berichten die ze nooit zal beantwoorden.

De goede momenten om een vrouw te benaderen zijn die momenten, waarop de kans groot is dat ze even niets te doen heeft, een vooral ook geen telefoontjes en berichten meer verwacht.

Dit maakt zondagochtend, en 's avonds naar 10 uur onder andere perfecte momenten om vrouwen een bericht te sturen. Tenminste, als ze online is op dat moment.

Nogmaals, elke tip in dit artikel is toepasbaar op zowel online daten als op Tinder. En je zult zien, dat hoe beter je ze toepast, hoe meer vrouwen je online zult gaan ontmoeten. En meer dates, maar ook vooral leukere dates, in het verschiet zult gaan krijgen.