Welke vrouw past bij mij? Zo kom je erachter en krijg je haar

Wat je als man absoluut niet zou moeten doen is: maar gaan voor de vrouw die jou toevallig leuk vindt, omdat je onbewust bang bent dat dit voorlopig wel eens de laatste vrouw zou kunnen gaan zijn die jou leuk vindt.

Daarmee verzeker je jezelf er namelijk van dat je in een relatie terecht gaat komen waarin je elkaar tolereert, maar waarvan je niet echt gelukkig wordt.

Maar hoe vind je in vredesnaam een vrouw die bij jou past? Want om uit te vinden of iemand bij je past daar is toch tijd voor nodig? En precies dat krijg je als man juist vaak niet bij de huidige manier waarop we met elkaar daten. Dus hoe pak je dat dan aan?

Koester de relatie die je onmogelijk kunt verbreken

Om de vrouw te kunnen vinden die bij je past, is het allereerst belangrijk dat je de enige relatie in je leven die je onmogelijk kunt verbreken koestert. Namelijk de relatie met jezelf.

Menig man lijkt zich namelijk alleen maar steeds ongelukkiger te gaan voelen, wanneer hij zijn best doet om een relatie te krijgen, maar het maar niet voor elkaar krijgt zoals hij dat gehoopt had.

Ik weet zeker dat ook jij je ongetwijfeld wel eens hebt afgevraagd waarom het je niet lukt. En wellicht heb je voor jezelf ook een antwoord gevonden.

Van menig single man die ik persoonlijk spreek of coach, krijg ik echter de indruk dat het niet lukt omdat hij vooral niet erg gelukkig lijkt te zijn met zichzelf en met het leven dat hij leiden moet zonder vrouw.

Soms lijkt het er zelfs op dat hij zijn persoonlijke leven min of meer in de wacht gezet heeft, zodat hij alle aandacht kan richten op het krijgen van een vriendin. Waarbij hij er stellig van overtuigd is dat alles absoluut goed zal komen zodra een relatie met een leuke vrouw een feit is.

Iets wat deels verklaart waarom zoveel mannen steeds wanhopiger op zoek lijken te gaan naar een vrouw, naarmate het aantal afwijzingen toeneemt.

Wanneer jij jezelf ook maar enigszins herkent hierin, blijf dan vooral doorlezen. Want je staat op het punt om eindelijk te gaan begrijpen waarom juist dat een vrouw vinden in de weg staat. Laat staan een vrouw vinden die bij je past.

Laat me je eerst een paar vragen stellen.

Met welke mensen ga jij het liefst om?

  1. Met mensen die negatief zijn en die vaak zeuren en zaniken. Mensen die als het ware de energie uit je zuigen.
  2. Of met mensen die zichtbaar plezier hebben in het leven, en die altijd leuke verhalen hebben en met wie je kunt lachen en met wie er altijd wel wat leuks te beleven valt. Kortom, mensen waar je energie van krijgt.

Ik durf met zekerheid te stellen dat ook jij voor de 2de categorie mensen hebt gekozen.

Welke persoon zal jou het meest inspireren?

  1. Iemand die altijd maar afwacht, die onzeker is over zichzelf en bij wie nooit iets naar tevredenheid gelukt lijkt te zijn.
  2. Iemand die vol in het leven staat, die nieuwsgierig is, die dingen probeert, die onderneemt, die dingen voor zichzelf gedaan krijgt, die gelukkig lijkt met zijn leven en met zichzelf en van wie je wat kunt leren.

Wederom durf ik met zekerheid te stellen dat je ook hier voor de 2de categorie gekozen hebt.

En weet je, veruit de meeste mensen zullen dezelfde categorieën kiezen. Bovendien zal dit het eerste zijn wat een vrouw in een man zal proberen te ontdekken.

Want een man die positief in het leven staat, die weet wat hij wil en dat ook voor elkaar krijgt, en die op deze manier een prettig leven voor zichzelf heeft weten te creëren is zelfredzaam. Daarmee is hij een man bij wie een vrouw zich automatisch veilig en geborgen voelt.

En tot een man die een vrouw dat gevoel weet te geven voelt een vrouw zich vrijwel direct aangetrokken.

Echter, wanneer jij je niet erg gelukkig voelt, je ogenschijnlijk afhankelijk opstelt van anderen en tevens bar weinig lijkt te ondernemen om daar wat aan te veranderen, dan val je voor velen onbedoeld in de eerste categorie mensen en zul je zeker door vrouwen niet snel als aantrekkelijk bestempeld worden.

Inderdaad, om aantrekkelijk te zijn voor een vrouw is het vooral van belang wat je uitstraalt, en niet eens zozeer je uiterlijk.

Je uitstraling verbeteren kan inderdaad inhouden dat het hard werken zal gaan zijn aan jezelf. Want hoe jij over jezelf denkt, dat straal je helaas ook op allerlei gebieden in volle glorie uit. Iets wat met name door vrouwen feilloos opgepikt en geïnterpreteerd wordt.

Nogmaals, de vrouw vinden die bij je past begint bij het verbeteren van de relatie met jezelf als dat nodig is. Want daar word je niet alleen gelukkiger van, maar tevens aantrekkelijker. Naast dat het 't makkelijker maakt om de vrouw te vinden die bij je past.

Stippel eigenhandig de reis door jouw leven uit

Veel mannen veronderstellen volledig onterecht dat om een vrouw te kunnen krijgen zij zich zullen moeten aanpassen aan haar wensen en verlangens.

Niets is echter minder waar. Want vrouwen voelen zich juist het sterkst aangetrokken tot mannen die precies weten wat ze willen in het leven, en die er iedere dag weer hard aan werken om wat ze willen ook daadwerkelijk te krijgen. En die haar onderdeel willen laten uitmaken van dat leven.

Wellicht klinkt dit jou ontzettend krom in de oren. Want vrouwen willen vandaag de dag toch het liefst voor zichzelf kunnen zorgen, en zich niet aan moeten passen aan een man, en van een man afhankelijk moeten zijn?

Dit is inderdaad wel wat onze maatschappij en de media ons wil doen geloven.

Maar het klopt niet. Voor het bewijs dat het niet klopt hoef je alleen maar om je heen te kijken. Want wie zijn de mannen die met de mooiste vrouwen aan hun arm lopen?

Juist, dat zijn de mannen die vol overgave en passie hun dromen najagen en die elke dag weer het beste van zichzelf geven om zo goed te zijn als ze mogelijkerwijs kunnen zijn. Bovendien zijn het mannen die hun eigen pad kiezen en die zich van niemand afhankelijk maken.

Het vinden van de vrouw van je dromen begint dan ook met het leren kennen van jezelf en het uitstippelen van je eigen reis door het leven.

Vragen die je daarbij kunnen helpen zijn:

En zo zijn er vast nog een heel aantal vragen die jij jezelf zou kunnen stellen, en waar je als man serieus over na zou moeten denken en een antwoord op moet vinden.

Want pas wanneer je antwoorden hebt, kun je het pad voor jezelf gaan uitstippelen wat jij wilt gaan bewandelen en de doelen bereiken die jij graag wilt bereiken in je leven.

Antwoorden vinden en zo jezelf beter leren kennen maakt je tevens als vanzelf onafhankelijker van anderen en van je omgeving. Omdat het nu makkelijker is geworden om zelf doordachte besluiten te nemen waarvan jij vindt dat ze goed voor jou zijn. Samen met de verantwoording nemen voor je besluiten en dingen voor elkaar krijgen is dat de basis van het man-zijn, en tevens wat je aantrekkelijk maakt voor vrouwen.

Maar wat is dan precies die basis van het man-zijn?

Dingen voor elkaar krijgen voor jezelf die jij belangrijk vindt.

En heel simpel is het zo dat hoe meer je naar tevredenheid voor elkaar krijgt voor jezelf, hoe waardevoller jij jezelf zult gaan vinden, hoe gelukkiger jij je voelt en hoe trotser jij op jezelf bent.

Een bijkomend voordeel van dingen voor jezelf voor elkaar krijgen is, dat je dat dan ook vanzelf steeds meer gaat uitstralen. En zoals je inmiddels weet, pikken vrouwen dat feilloos op en voelen zich hier sterk toe aangetrokken.

Maar voordat je iets voor elkaar kunt gaan krijgen, moet je uiteraard wel eerst weten wat je precies allemaal voor elkaar wilt krijgen. En precies daarvoor is het belangrijk dat jij jezelf het type vragen gaat stellen zoals zojuist als voorbeeld gegeven zijn.

Want daarmee kun je precies bepalen wat jij belangrijk vindt, en de kant uitgaan die jij wilt in het leven. Waarmee je als het ware de reis door jouw leven van start laat gaan. Ongetwijfeld zullen tijdens jouw reis door jouw leven vrouwen je pad kruisen die jouw interesse wekken.

Minimaal één van deze vrouwen zal degene zijn die perfect bij je zal blijken te passen.

Zo zou jij je leven als man op deze aardkloot ongeveer moeten gaan zien, om duidelijk te krijgen voor jezelf hoe een vrouw daarin past, en op welke manier een vrouw zich tot je aangetrokken gaat voelen.

Hierbij zou je gerust kunnen stellen dat:

Vrouwen houden van een man met een plan.

Zoek een vrouw die past bij wat jij belangrijk vindt

En hoe beter jij jezelf leert kennen, hoe beter het je zal gaan lukken om een vrouw te vinden die bij je past en die past bij wat jij belangrijk vindt.

Ook vandaag de dag nog voelt een vrouw zich doorgaans het prettigst in een relatie waarin een man haar het gevoel geeft dat niemand hem beter verzorgt en ondersteunt dan zij, en hij haar dat ook regelmatig toont.

Daarbij voelt een vrouw zich het meest vrouwelijk en relaxed in een relatie waarin ze uiteraard alle inspraak heeft die ze wenst, maar waarin de man de besluiten neemt, en de verantwoordelijkheid voor de besluiten op zich neemt. En voelt ze zich het veiligst bij een man die zegt wat hij doet en doet wat hij zegt.

Maar om jou optimaal te kunnen ondersteunen en verzorgen moet een vrouw wel eerst weten wat je precies van haar wilt en van haar verlangt. Je begrijpt dat dit heel moeilijk zal zijn wanneer jij zelf eigenlijk niet precies weet wat jij werkelijk wilt.

Maar weet je dat wel en heb je de ballen een vrouw te vertellen wat je wilt en verlangt van een vrouw in je leven, dan zal ze uiteraard eerst voor zichzelf bepalen of je dat wil en ook kan geven. Als ze ervan overtuigd is dat ze dat kan, dan zal ze je vol overgave alles geven wat je van haar wilt en verlangt. En alles wat een vrouw daarvoor terug verlangt is:

Ja, zo doodsimpel kan het zijn om een relatie te hebben met een vrouw waarin jullie dolgelukkig met elkaar zijn.

Hoe je een vrouw vindt die bij je past

Ik ga het nu gewoon maar even heel oneerbiedig zeggen. De vrouw vinden die bij je past verschilt echt niet zo heel veel van het vinden van je droombaan of het vinden van je droomauto.

Want zowel het vinden van een droombaan als het vinden van een droomauto begint ook met het doen van voorwerk en ontdekken wat je leuk vindt, mooi vindt, prettig vindt en belangrijk vindt.

En een vrouw vinden die bij je past zou je op precies dezelfde manier moeten doen. En de tijd waar we nu in leven bied je ook iedere mogelijkheid daartoe. Zelfs tot over onze landsgrenzen als je dat zou willen.

Want die mogelijkheid biedt internetdaten je. Terwijl Tinder je kan helpen bij het ontmoeten van vrouwen die dichterbij je in de buurt wonen.

Maar natuurlijk kun je ook gewoon ouderwets via je eigen sociale netwerk vrouwen ontmoeten, en tijdens het uitgaan en tijdens je dagelijkse bezigheden. Want zelfs de vrouw van je dromen zal nooit van jou worden als je niet eerst een praatje met haar maakt.

Bovendien is de beste manier om de vrouw te vinden die bij je past zoveel mogelijk vrouwen ontmoeten waarvan je het gevoel hebt dat ze bij je zouden kunnen passen. Alleen op deze manier ontdek je namelijk daadwerkelijk wat je leuk vindt aan een vrouw, en aan wat je je al redelijk snel begint te irriteren.

Soms weet je dat al naar één date. Maar soms heb je er gewoon langer voor nodig om erachter te komen wat je werkelijk van een vrouw vindt. Daar zou je vooral niet mee moeten zitten. En je zou ook vooral zoveel mogelijk moeten genieten van je ontmoetingen met vrouwen.

Hoe je dat doet?

Door simpelweg altijd volkomen eerlijk te zijn over je bedoelingen. Wat onder andere betekent dat je nooit begint te praten over een eventuele relatie voordat je absoluut zeker weet dat je een relatie met die vrouw wilt.

En dat weet je niet al na 2 dates. Na 2 dates weet je slechts dat je ontzettend graag met haar naar bed zou willen. En dat moet je ook zeker niet laten. Maar pas na een date of 10 kun je enigszins eerlijk zeggen of je haar alleen maar lekker vindt, of ook leuk en passend bij jou als persoon.

Over het algemeen vindt een vrouw wat langer in onzekerheid verkeren over of ze wel of geen relatie met je gaat krijgen helemaal niet zo erg. Sterker nog, als je een vrouw te vroeg kenbaar maakt dat je al compleet voor haar gevallen bent, dan zal ze zich al snel minder tot je aangetrokken gaan voelen. En voor dat je het weet weer uit je leven verdwenen zijn.

Wachten vindt een vrouw dan ook absoluut niet erg. En het zou de aantrekkingskracht die ze voor je voelt zelfs kunnen versterken. Wel vindt een vrouw het erg wanneer je niet eerlijk bent over je bedoelingen.

Dat betekent simpelweg dat jij best een tijd met een vrouw kan daten, tijd met elkaar door kunt brengen en seks met haar kunt hebben, voordat je het met haar gaat hebben over het voortzetten van jullie relatie op een serieuzere voet.

Waarbij je zelfs meerdere vrouwen tegelijk zou kunnen daten. Zolang je er maar eerlijk over bent als ze ernaar vragen. Uit jezelf vertellen hoeft niet. Want als een vrouw ergens niet naar vraagt, dan mag je ervan uitgaan dat ze het liever niet weet.

Ook hoef je geen woorden vuil te maken aan: of je een serieuze relatie met een vrouw wilt of niet. Die conclusie kan een vrouw zelf wel trekken als je haar voorstelt aan je vrienden als jouw vriendin, en je haar gaat voorstellen en je ouders en je familie.

Bovendien is het zo dat hoe meer je ervoor zorgt dat je een vrouw een beetje in het ongewisse laat, hoe meer ze in haar hoofd met jou bezig zal zijn, en hoe sterker ze zich ongemerkt tot je aangetrokken zal gaan voelen.

Precies hetzelfde bereik je wanneer ze met enige regelmaat even een dag of twee dagen helemaal niets van je hoort of ziet. Wat inderdaad tevens betekent: ook GEEN sms'jes of WhatsAppjes.

Met andere woorden: doe het vooral rustig aan, overhaast helemaal niets en wees vooral eerlijk tegen jezelf en tegen de vrouwen die je date. En zeg het een vrouw eerlijk als je niet verder met haar wilt en doe ook vooral je uiterste best geen valse verwachtingen te scheppen.

Want alleen op deze manier gun jij jezelf de tijd om de vrouw te vinden die het best bij je past. Beleef je er lol aan en zorg je er tevens voor dat je iedere vrouw die jij gedate hebt, in iedere geval een leuke tijd hebt bezorgd waar ze met plezier aan terugdenkt.