Hoe maak ik een vrouw verliefd?

hoe maak ik een vrouw verliefd

Als je verliefd bent op een vrouw, dan wil je uiteraard dat zij ook verliefd wordt op jou. Maar als je het gevoel hebt dat dit nu toch (nog) niet helemaal het geval is, dan zou je jezelf kunnen gaan afvragen: "Hoe maak ik een vrouw verliefd?"

Echter, op het moment dat jij jezelf dit moet gaan afvragen zou je al wel eens een probleem kunnen hebben. Omdat je met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid iets niet gedaan hebt wat je allang had moeten doen.

7 redenen waarom een vrouw (nog )niet verliefd op je is

De stellige overtuiging van menig man is dat juist aardig zijn je het verst brengt bij vrouwen. Waardoor hij meestal te weinig doet en teveel afwacht. Maar de bittere waarheid is, dat dit je doorgaans helemaal nergens brengt.

Sterker nog: vaak mag je slechts lijdzaam toezien hoe een vrouw zich langzaam maar zeker steeds verder van je verwijdert.

Maar meestal ontdek je pas dat je mogelijk wat verkeerd aan het doen bent wanneer het je meerdere malen overkomt. Echter, waar menig man juist mee te kampen heeft is: dat hij over het algemeen te weinig vrouwen ontmoet en te weinig met vrouwen omgaat om dat te kunnen ontdekken.

Heb jij de vrouw die je verliefd op je wil maken ook min of meer bij toeval ontmoet? En als je er over nadenkt, ben je in je hoofd dan eigenlijk niet een beetje teveel met haar bezig?

Teveel in je hoofd bezig zijn met een vrouw ben je al wanneer je meer met haar bezig bent dan dat je gemiddeld met iets bezig bent in je hoofd.

Is de reden dat je in je hoofd meer bezig bent met haar dan met want anders bij jou ook: dat het eigenlijk al best wel lang geleden is dat je het gevoel had dat je echt kansen had bij een vrouw?

1) Teveel focussen op een vrouw

Echter, je teveel focussen op een vrouw kan er onbedoeld voor zorgen dat je wanhopig op haar overkomt. Als iemand die zijn zinnen niet alleen op haar gezet heeft omdat hij haar zo leuk vindt, maar onbewust ook omdat hij ervan overtuigd is dat zijn kansen bij vrouwen beperkt zijn.

Maar precies dat geeft een vrouw een gevoel dat je haar allerminst zou willen geven.

Een vrouw wil namelijk voelen dat meer vrouwen deze man wel eens leuk zouden kunnen vinden en dat ze moeite voor hem zal moeten doen.

Terwijl je teveel focussen op een vrouw haar juist het gevoel geeft dat ze je zonder meer zal kunnen krijgen. En daarmee maak je een vrouw inderdaad niet verliefd op je.

2) Te aardig zijn

Als een man verliefd wordt op een vrouw, dan is hij al snel geneigd alles voor haar te willen doen. Ze hoeft bij wijze van spreken maar een kik te geven en hij staat voor haar klaar.

Ook maakt menig man zich nog wel eens schuldig aan op het slijmerige af aardig zijn en meegaand zijn. Op het slijmerige af, omdat hem er alles aan gelegen lijkt te zijn dat ze hem aardig gaat vinden en blijft vinden, om zo zijn kansen bij haar zeker te stellen en haar vaker te gaan zien.

Maar dat te aardig zijn zorgt er juist voor dat je geen tweede date krijgt met een vrouw. Of erger nog, dat ze je aan het lijntje houdt, omdat ze het rot voor je vindt om je teleur te moeten stellen.

3) Te afwachtend zijn

Alles eraan willen doen om aardig gevonden te worden door een vrouw, maakt menig man tevens zeer afwachtend. Afwachtend in de zin van: wachten op een soort van goedkeuring van een vrouw voordat een bepaalde actie tot uitvoer wordt gebracht.

Maar heb je er wel eens bij stilgestaan dat een vrouw je veelal niet eens goedkeuring kan geven al zou ze het willen. Simpelweg omdat een vrouw geen flauw idee heeft wat jij van haar wilt wanneer je op geen enkele manier het initiatief neemt.

Tevens zal een vrouw in het ongewisse laten over wat jij van haar wil er doorgaans toe leiden dat ze al snel niets meer van jou wil weten. Omdat een vrouw niet laten weten wat jij van haar wilt een vrouw het gevoel geeft dat je haar simpelweg niet leuk genoeg vindt.

Met andere woorden: te afwachtend zijn kan er zomaar toe leiden dat een vrouw zich afgewezen gaat voelen door je.

4) Niet in het moment zijn

Niet in het moment met iemand zijn betekent dat je wel lijfelijk aanwezig bent, maar met je gedachten ergens anders bent.

Een vervelend probleem waar menig man last van heeft is: dat hij niet goed weet wat hij tegen een vrouw moet zeggen, of niet goed weet waar hij met een vrouw over moet praten.

Een veelgehoorde klacht van vrouwen is: dat mannen vaak niet lijken te luisteren naar wat ze vertellen.

En dat komt omdat mannen een vrouw uit het niets soms vragen weten te stellen die echt niets maar dan ook helemaal niets met het onderwerp van gesprek op dat moment te maken hebben.

Een heel simpel voorbeeld kan zijn dat je zojuist gevraagd hebt wat voor werk ze doet. Uiteraard geeft ze daar netjes antwoord op. Een vraag die aangeeft dat je tenminste geluisterd hebt naar wat ze zegt zou kunnen zijn: "Wat vind je het leukste aan je werk?"

Echter, menig man zal een vrouw vervolgens in plaats daarvan bijvoorbeeld vragen of ze broers of zussen heeft.

Een vraag stellen die totaal niet past bij het onderwerp van gesprek op dat moment geeft een vrouw op zijn minst het gevoel dat je absoluut niet luistert naar wat ze je vertelt of dat het je simpelweg niet lijkt te interesseren.

Vaak heeft ze daarin absoluut gelijk. Want in plaats van te luisteren is menig man in zijn hoofd vooral bezig met zich afvragen wat zij van hem aan het vinden is, wat hij zo direct moet gaan zeggen, en wat het beste zou zijn om te vertellen om een nog betere indruk op haar te maken.

Precies dat is wat bedoeld wordt met: niet in het moment zijn met een vrouw. Ofwel niet bewust meemaken wat zij zegt en hoe ze reageert op wat jij zegt, doet en vraagt.

En juist dat is veel vaker dan je zou denken er de oorzaak van dat:

5) Te beschikbaar zijn

Zodra we een vrouw leuk vinden en verliefd worden, dan willen we het liefst elke minuut vrije tijd aan -en met deze leuke vrouw besteden. Menig man neigt er dan ook naar beschikbaar te zijn op elk moment dat deze leuke vrouw dat van hem lijkt te verlangen.

Iets wat meer dan eens resulteert in het schrijven en verzenden van talloze volstrekt nutteloze berichten en sms'jes die meer kapot maken, dan dat ze ergens toe leiden.

Te beschikbaar zijn voor een vrouw laat de aantrekkingkracht die je hebt op haar namelijk sneller verdwijnen dan je ooit voor mogelijk had kunnen houden.

Dat komt enerzijds omdat het een vrouw het gevoel geeft dat een man die in deze mate beschikbaar is vrijwel onmogelijk mannelijk in het leven kan staan. En een dergelijk gevoel maakt je er vanzelfsprekend niet aantrekkelijker op voor een vrouw.

Anderzijds heeft een vrouw het nodig om iemand waar ze zich toe aangetrokken voelt te missen. Jouw aantrekkingkracht op haar zal dan ook snel verdwijnen wanneer je haar te weinig de gelegenheid geeft om jou te missen.

6) Te snel te veel willen

Ook te snel te veel willen van een vrouw laat de kans zienderogen afnemen dat een vrouw verliefd op je wordt. Als we praten over "te snel te veel willen" dan hebben we het overigens absoluut niet over te snel seks met een vrouw willen.

Want het geeft een vrouw juist een goed gevoel over zichzelf als jij kenbaar maakt dat je haar wilt en naar haar verlangt en probeert van haar te krijgen wat je van haar verlangt.

Echter, te snel een relatie met haar willen en te snel proberen om haar aan je te binden zal er toe leiden dat ze juist zal proberen afstand van je te nemen.

Als je een vrouw verliefd op je wil maken dan moet je er samenvattend voor zorgen dat uit de initiatieven die je neemt duidelijk blijkt dat je haar wilt en naar haar verlangt, terwijl je haar tegelijkertijd de ruimte en de gelegenheid geeft om te bedenken of ze je dat ook wil geven.

7) Onvoldoende uiten wat je echt wilt

Menig man denkt dat seks met een vrouw verdient moet worden. Dat vrouwen niet van seks houden, maar bereid zijn een man seks te geven als hij dat verdient.

Met die gedachte in het achterhoofd proberen diezelfde mannen hun seksuele verlangens, en wat ze werkelijk willen van een vrouw, zo goed mogelijk verborgen te houden zodra ze met een vrouw gaan daten.

Echter, dit leidt er doorgaans alleen maar toe dat je een vrouw het gevoel geeft dat je haar niet aantrekkelijk genoeg vindt. Waardoor een vrouw je niet langer wil zien, of je slechts gaat zien als een vriend.

Onvoldoende uiten wat je echt wilt van een vrouw is dan ook zeker niet de manier om een vrouw verliefd op je te maken.

Hierdoor wordt een vrouw WEL verliefd op je

Alle hiervoor beschreven dingen doe je doorgaans weliswaar min of meer per ongeluk, maar laten de kansen dat een vrouw verliefd op je wordt wel zonder meer afnemen.

Bovendien hebben al deze dingen iets met elkaar gemeen. Namelijk: dat de kans groter wordt dat je deze fouten gaat maken naar mate je minder goed weet wat je echt wilt in jouw leven.

Want als jij een droom hebt en echt weet wat jij wilt doen en wilt bereiken in jouw leven, dan is de kans aanzienlijk kleiner dat jij je zal gaan focussen op een vrouw die jij toevallig hebt ontmoet. Je te veel laten afleiden door een vrouw overkomt je alleen wanneer ze interessanter is dan al het andere wat zich in jouw dagelijkse leven afspeelt.

En nu mag jij dat best helemaal niet erg vinden, dat jij je makkelijk laat afleiden door een vrouw. De consequentie van dit alles zal alleen zijn dat er niet snel een vrouw zal zijn die verliefd op je wordt.

Maar dat is nou juist wat je niet wilt. Want je wilde er juist achterkomen hoe je een vrouw verliefd op je maakt.

Als je op dit moment maar wat doet, maar een beetje raak leeft en eigenlijk niet zo goed weet wat je wilt in je leven, of niet durft om iets te gaan doen of een richting op te gaan die je echt wilt, dan heb je mogelijkerwijs nu al een probleem.

Want vrouwen voelen dat. Vrouwen voelen het wanneer een man eigenlijk maar een beetje een stuurloos schip is dat met alle winden meewaait.

En eigenlijk is het helemaal niet gek dat een vrouw dat vrijwel direct doorheeft wanneer jij als man volledig op haar gefocust lijkt te zijn. Want zo interessant vindt de gemiddelde vrouw zichzelf helemaal niet. En al helemaal niet dermate interessant dat zij zich voor kan stellen dat er iemand is die zijn hele leven aan haar lijkt te kunnen wijden.

Want die indruk wek je namelijk wel als jij ongeduldig op een reactie van haar zit te wachten bij elk bericht dat je haar stuurt, en vrijwel direct buitengewoon enthousiast reageert telkens als ze wat van zich laat horen.

En die indruk wek je ook wanneer je met alles instemt wat zij zegt en voorstelt. Zelfs wanneer het iets is wat je normaal gesproken nooit uit jezelf zou gaan doen. Simpelweg omdat je het bijvoorbeeld niet leuk of niet interessant genoeg vindt.

Dingen doen voor een vrouw omdat je weet dat zij daar blij van wordt dat doe je voor een vrouw waar je al langere tijd een vaste relatie mee hebt, en die ook dingen doet voor jou omdat ze weet dat jij daar blij van wordt.

Maar dit doe je niet voor iemand die je net kent, en met wie je nog maar net date. Voor een date doe je namelijk al teveel wanneer je iets doet wat je voor je beste vriend niet eens zou doen.

Dat is niet om lullig te doen, of omdat een vrouw het niet verdient. Het is bedoelt om te voorkomen dat je te snel te veel doet voor een vrouw, waardoor ze zou kunnen gaan denken dat je niets beters te doen hebt in je leven dan het haar naar de zin maken.

Want nogmaals: daar wordt een vrouw niet verliefd van.

Maar waar wordt een vrouw dan wel verliefd van, en hoe maak je een vrouw dan wel verliefd op jou?

Het antwoord hierop is simpel en ingewikkeld tegelijk.

Omdat een vrouw verliefd op je maken doodsimpel is wanneer je jouw leven leeft op een manier zoals een man zijn leven zou moeten leven. Namelijk, een leven dat bestaat uit dingen voor elkaar krijgen waar hij gelukkig van wordt, en dingen organiseren en voor elkaar krijgen die zijn leven verrijken.

Een man die zijn leven leeft als een man heeft dus eigenlijk altijd wel dromen die hij waar wil maken en plannen waarmee hij denkt zijn dromen te kunnen verwezenlijken.

Als je erop let dan zul je namelijk ontdekken dat een vrouw het meest geïnteresseerd luistert naar een man, het meest geboeid is door een man en hem de meeste vragen zal stellen wanneer hij gepassioneerd vertelt over de dromen die hij heeft en de plannen die hij heeft.

Dat hoeven overigens geeneens hele hoogdravende plannen te zijn. Het hoeven slechts plannen te zijn die duidelijk kenbaar maken aan een vrouw dat jij daar ontzettend gelukkig van gaat worden.

"Interessante informatie", zul je nu wellicht denken, "Maar wat heb ik daar op dit moment aan?"

Want op dit moment ben jij verliefd op een vrouw, en wil je gewoon graag weten hoe je haar ook op jou verliefd maakt.

En wat je dan op dit moment waarschijnlijk veel minder interesseert is: nadenken over je toekomst en plannen maken om je dromen te gaan verwezenlijken.

Daarmee komen we bij het ingewikkelde deel van het antwoord. Want nogmaals, als jij jouw leven leeft op een mannelijke manier, dan maak je de eerder in dit artikel beschreven fouten niet.

Dan heb je namelijk een doel in je leven en wil je dingen voor elkaar krijgen. En dan ben je niet bezig met aardig gevonden willen worden door anderen. Het merendeel van de fouten die mannen maken, en waardoor vrouwen niet verliefd worden, komt namelijk voort uit aardig gevonden willen worden.

Vrouwen worden niet verliefd op aardige mannen, maar worden verliefd op aantrekkelijke mannen.

Aantrekkelijk word je voor een vrouw overigens al heel snel wanneer je simpelweg de eerder besproken 7 fouten niet maakt.

Omdat deze fouten een vrouw met name het gevoel geven dat je haar interessanter vindt dan wat dan ook in je leven. En inmiddels mag duidelijk zijn dat je het dan wel kan vergeten dat een vrouw verliefd op je gaat worden.

Maar wat je zou kunnen helpen wanneer je dreigt één of meerdere van die 7 fouten toch te maken is: doen alsof.

Doen alsof je wel degelijk mannelijk in het leven staat. Er is alleen één heel groot nadeel aan "doen alsof". En dat is dat het maar een zeer beperkte houdbaarheid heeft.

Dat betekent dat je met doen alsof een gerede kans hebt om een vrouw verliefd op je te maken. Maar dat de kans dat een vrouw vervolgens verliefd op je blijft vanzelfsprekend nihil is.

Tenzij je als de gesmeerde bliksem probeert om zo snel mogelijk echt als een man in het leven te gaan staan.

Om een vrouw verliefd op je te maken zul je dus moeten gaan doen alsof de plannen die je hebt voor jezelf belangrijker zijn dan zij. Dat betekent in de praktijk:

Daten betekent voor jou dan ook vooral: zo snel mogelijk ontdekken of een vrouw er niet alleen leuk uitziet, maar ook leuk is voor jou en goed bij jou past.

En als dat zo blijkt te zijn dan is het vervolgens jouw taak als man om een vrouw kenbaar te maken dat je haar leuk vindt en meer van haar wilt. Dit kenbaar maken doe je door kordaat die handelingen te verrichten die leiden tot wat jij van deze vrouw wilt.

Dat betekent dat als je wilt dat deze vrouw je vriendin wordt, je haar aanraakt en kust als je met haar samen bent, en met haar vrijt en seks met haar gaat hebben als jullie alleen zijn.

Dit zijn overigens geen date-regels die ik of andere date coaches verzonnen hebben. Het is simpelweg mannelijk gedrag waar vrouwen zich toe aangetrokken voelen omdat dit nu eenmaal ingebakken zit in het vrouwelijke systeem.

De vraag:"Hoe maak ik een vrouw verliefd?", is dan ook eenvoudig als vogt samen te vatten: Als jij je simpelweg authentiek mannelijk gedraagt, mannelijk in het leven staat en oprecht interesse toont in een vrouw, dan zal een vrouw zich tot je aangetrokken gaan voelen. En verliefd op je worden naarmate ze meer tijd samen met jou doorbrengt. Ingewikkelder dan dat is het echt niet.

Dit betekent inderdaad dat er geen trucjes bestaan om een vrouw verliefd op je te maken en een vrouw verliefd op je te laten blijven. En dat alles wat je werkelijk tot je beschikking hebt om een vrouw verliefd op je te maken is: jezelf, de manier waarop jij in het leven staat en de manier waarop jij met vrouwen en mensen in het algemeen omgaat.

En als dat voor elkaar is en een vrouw voelt zich veilig en op haar gemak bij jou, en gewild en geliefd door jou, dan heb je alle ingrediënten al die nodig zijn om een vrouw verliefd op je te laten worden.