Hoe toon je interesse en laat je zien dat je haar leuk vindt

interesse tonen in een vrouw

Er bestaat een goede manier van interesse tonen in een vrouw en er is een ronduit foute manier.

Helaas gebruikt menigeen onbewust de foute manier van interesse tonen in een vrouw. De manier die je vroeg of laat niet meer oplevert dan slapeloze nachten en de volgende teleurstelling.

Dat terwijl de juiste manier van interesse tonen in een vrouw je als snel meer kan opleveren dan je ooit hebt durven dromen.

Maar wat is dan precies die goede manier? En wat is er dan zo verkeert aan de foute manier?

Waarom bij interesse tonen in een vrouw maar één manier de juiste is

Ieder mens is eigenlijk maar in een ding echt geïnteresseerd. En dat is in zichzelf. Ieder mens is dan ook voornamelijk bezig met hoe alles zoveel mogelijk in zijn voordeel te laten uitpakken. Of in ieder geval pijn en teleurstelling te voorkomen.

Denk voor de grap maar eens terug aan de laatste keer dat je een vrouw serieus aantrekkelijk vond.

Je wilt dan zo veel en zo vaak mogelijk met haar praten. Je wilt haar zo veel mogelijk zien en van alles met haar doen.

En als je haar een berichtje stuurt, dan kan ze niet snel genoeg reageren. Want elke minuut die ze niet reageert, voel jij je niet prettig. Daarom wil je dat zij dit onprettige gevoel zo snel mogelijk bij je wegneemt.

Dus als haar reactie te lang op zich laat wachten, dan zou de twijfel wel eens toe kunnen slaan. Waardoor het besluit om nog maar een bericht te sturen al snel genomen is. Zelfs al weet je dondersgoed dat dit niet bepaald het slimste is wat je in die situatie kunt doen.

Want bijna niets straalt meer wanhoop uit dan meerdere berichten achter elkaar sturen zonder dat je een reactie van haar hebt gehad.

Tegelijkertijd bestaat de mogelijkheid dat jij je al snel begint af te vragen: of zij nu echt wel zit te wachten op contact met jou en of ze je wel leuk genoeg vindt om bijvoorbeeld wat af te spreken met je.

Wat vervolgens de vraag zou kunnen oproepen of je wel weet wat je dan zou moeten gaan zeggen, of zou moeten doen. Of waar je met haar naartoe moet gaan doen als haar uitnodigt voor een date.

Nee, dit bedenk je jezelf allemaal niet omdat je zo vreselijk veel interesse hebt in haar.

Je vraagt je dit doorgaans af om te voorkomen dat ze je pijn doet. Want tenslotte kan ze je nog altijd afwijzen. Dus probeer je er alles aan te doen om dat te voorkomen.

Zie je hoe ontzettend veel we aan onszelf denken, en hoe weinig eigenlijk echt aan de vrouw die we aantrekkelijk vinden?

Wat oprecht interesse tonen precies is en waarom het je aantrekkelijk maakt

Oprecht interesse tonen in iemand is belangstelling hebben voor wat iemand denkt, voelt en bezighoudt zonder dat je er iets voor terug verlangt. Oprecht interesse tonen zorgt dat iemand zich belangrijk voelt, gehoord voelt en zich misschien zelfs wel een beetje geliefd voelt.

Oprecht interesse tonen maakt je aantrekkelijk omdat je dan juist zoveel mogelijk aan haar denkt. Aan haar wensen, haar dromen en haar verlangens.

Op deze manier interesse tonen in een vrouw heeft een niet te onderschatten voordeel: namelijk dat je jezelf hiermee onderscheidt van al die andere mannen die ze reeds ontmoet heeft. Waardoor ze alleen nog maar nieuwsgieriger naar jou zal worden.

Nieuwsgierigheid aanwakkeren in een vrouw betekent dat je haar in haar hoofd bezig gaat laten zijn met jou. En hoe beter je dat voor elkaar weet te krijgen bij een vrouw, hoe groter de kans dat ze zich tot je aangetrokken zal gaan voelen.

Dat klinkt bijna of je stiekem wel degelijk wat terug verlangt voor je oprechte interesse in een vrouw. Misschien is dat ook wel zo. Want tenslotte wil iedereen geliefd zijn bij zo veel mogelijk mensen. Jij zult daar zeker geen uitzondering op zijn.

Vanzelfsprekend wil je dat de vrouw waar jij bijzonder geïnteresseerd in bent ook geïnteresseerd raakt in jou.

De kans dat dit gebeurt is er echter alleen wanneer één van de twee het initiatief neemt en openlijk interesse toont in de ander. Dat zal jij moeten doen. Want initiatief nemen is mannelijk en dus voelen vrouwen zich ertoe aangetrokken.

Een vrouw voelt zich tevens aangetrokken tot mannen die zichzelf op een positieve manier onderscheiden van de rest. Met alleen al openlijk interesse tonen onderscheid je je meestal al voldoende tegenwoording. Omdat menig man dat al niet eens meer durft.

Kortom, door slechts te beginnen met openlijk en oprecht interesse tonen in een vrouw maak je jezelf al aantrekkelijk voor vrouwen.

Maar hoe pak je interesse tonen in een vrouw dan precies aan?

Het eigenlijke interesse tonen in een vrouw is eenvoudiger dan je denkt. Want het houdt eigenlijk niet veel meer in dan: op haar afstappen en heel eenvoudig een praatje maken over iets wat jullie op dat moment met elkaar gemeen hebben; of een vraag stellen over iets wat haar op dat moment lijkt bezig te houden.

Want dit is nog steeds een vorm van interesse tonen in een ander, die makkelijk uitmondt in een en leuk en boeiend gesprek. En dat is werkelijk alles wat je als man om te beginnen nodig hebt om een vrouw ook in jou geïnteresseerd te laten raken.

Hoe weet je of ze ook interesse in jou heeft?

Zelf zo snel mogelijk het initiatief nemen en een praatje gaan maken met een vrouw waar je interesse in hebt heeft één heel groot voordeel. Dat is dat je daarmee direct kunt ontdekken of ze ook interesse heeft in jou.

Door het initiatief te nemen en interesse te tonen in haar, wakker je zonder meer haar nieuwsgierigheid in jou aan. Want steeds minder mannen hebben tegenwoordig, zoals gezegd, het lef om een vrouw waar ze geïnteresseerd in zijn zomaar aan te spreken. En het aantal dat dit op een leuke interessante manier doet is nog veel kleiner.

Dat betekent dat simpelweg openlijk interesse tonen in een vrouw de kans heel groot maakt dat ze ook geïnteresseerd raakt in jou naarmate jullie langer met elkaar aan het praten zijn.

Wat is het verschil tussen interesse en nieuwsgierigheid?

Zodra je begint te praten met een vrouw, dan zal dat haar nieuwsgierigheid in eerste instantie aanwakkeren. En hoe nieuwsgieriger je haar weet te maken, hoe meer ze zelf zal gaan investeren om het gesprek tussen jullie gaande te houden. Bijvoorbeeld door uitgebreid te antwoorden op de vragen die je haar stelt.

Als het gesprek dat jullie hebben boeiend en leuk is, dan zal die nieuwsgierigheid vanzelf om gaan slaan in interesse. Er is sprake van interesse in jou zodra zij ook vragen begint te stellen aan jou over wat jou bezighoudt en beweegt in jou leven. Ook zou ze je vragen kunnen gaan stellen over hoe je over bepaalde dingen denkt. Om zo te ontdekken op welke vlakken je matcht met haar.

Openlijk interesse tonen in een vrouw die je leuk vindt, is een uitstekende manier om snel te ontdekken of de interesse wederzijds is. En omdat steeds minder mannen het lef hebben om openlijk interesse te tonen in een vrouw, onderscheid je jezelf direct en maak je jezelf aantrekkelijk. Wat op zijn beurt vanzelfsprekend de kans enorm laat toenemen dat een vrouw enthousiast zal reageren op een uitnodiging van jou om te gaan daten.