Hoe je interesse toont in een vrouw en krijgt wat je wilt

interesse tonen in een vrouw

Er is een goede manier van interesse tonen in een vrouw, en er is een ronduit foute manier.

Helaas gebruikt menigeen onbewust de foute manier van interesse tonen in een vrouw. De manier die je vroeg of laat niet meer oplevert dan slapeloze nachten en de volgende teleurstelling.

Dat terwijl de juiste manier van interesse tonen in een vrouw, je meer kan opleveren dan waarvan je ooit hebt durven dromen.

Maar wat is dan precies die goede manier, en wat is er dan zo fout aan de verkeerde manier?

Waarom juist interesse tonen in een vrouw je zoveel oplevert

Ieder mens is eigenlijk maar in een ding echt geïnteresseerd. En dat is in zichzelf. Ieder mens is dan ook voornamelijk bezig met hoe alles zoveel mogelijk in zijn voordeel te laten uitpakken. Of in ieder geval pijn ofwel teleurstelling te voorkomen.

Denk voor de grap maar eens terug aan de laatste keer dat je een vrouw serieus aantrekkelijk vond.

Je wilt dan zo veel en zo vaak mogelijk met haar praten. Je wilt haar zo veel mogelijk zien en van alles met haar doen.

En als je haar een berichtje stuurt, dan kan ze niet snel genoeg reageren. Want elke minuut die ze niet reageert, voel jij je niet prettig. Daarom wil je dat zij dit onprettige gevoel zo snel mogelijk bij je wegneemt.

Dus als haar reactie te lang op zich laat wachten, dan zou de paniek wel eens toe kunnen slaan. En de twijfel ook. Waardoor het besluit om nog maar een bericht te sturen al snel genomen is. Zelfs al weet je dondersgoed dat dit het domste is wat je in die situatie kunt doen.

Tegelijkertijd bestaat de mogelijkheid dat jij je al snel begint af te vragen: of zij nu echt wel zit te wachten op contact met jou en of ze je wel leuk genoeg vindt om bijvoorbeeld wat af te spreken met je.

Wat vervolgens de vraag zou kunnen oproepen of je wel weet wat je dan zou moeten gaan zeggen, of zou moeten doen. Of waar je met haar naartoe moet gaan doen als haar uitnodigt voor een date.

Nee, dit bedenk je jezelf allemaal niet omdat je zo vreselijk veel interesse hebt in haar.

Als je heel eerlijk tegen jezelf bent, dan vraag jij je dit vooral af om te voorkomen dat ze je pijn doet. Want tenslotte kan ze je nog altijd afwijzen. En dus moet je nu proberen er alles aan te doen om dat te voorkomen.

Zie je hoe ontzettend veel we aan onszelf denken, en hoe weinig eigenlijk echt aan de vrouw die we aantrekkelijk vinden?

Zo toon je op een manier interesse die je aantrekkelijk maakt

Als je interesse wilt tonen op een manier die je aantrekkelijk maakt, dan moet je juist oprecht zoveel mogelijk aan haar denken. En aan de wensen, de dromen en de verlangens die zij als vrouw heeft.

Op deze manier interesse tonen in een vrouw heeft ook nog een ander niet te onderschatten voordeel: namelijk dat je jezelf hiermee onderscheidt van al die andere mannen die ze reeds ontmoet heeft. Waardoor ze alleen nog maar nieuwsgieriger naar jou zal worden.

Nieuwsgierigheid aanwakkeren in een vrouw, betekent dat je haar in haar hoofd bezig gaat laten zijn met jou. En hoe meer jij ervoor weet te zorgen dat ze in haar hoofd met je bezig is, hoe sterker ze zich tot je aangetrokken zal gaan voelen.

Daten kun je voor het gemak gerust vergelijken met marketing, waarbij jij zelf het product bent dat vermarkt moet worden. En hoe vermarkt je iets het meest succesvol? Door consumenten te tonen op welke manier het product hun leven kan verbeteren en veraangenamen.

Als man kun je het leven van een vrouw verbeteren en veraangenamen door te zorgen voor:

 1. Een veilige omgeving.
 2. Een beschermde omgeving.
 3. Ontspanning.
 4. Een leuk, gezellig, inspirerend en interessant leven voor jezelf.
 5. Een omgeving waarin zij even geen beslissingen hoeft te nemen en nergens verantwoordelijk voor is.
 6. Avontuur.
 7. Nieuwe ervaringen en verhalen.
 8. Een uitlaatklep voor haar zorgen en overdenkingen.
 9. Intellectuele een emotionele uitdagingen.
 10. Passie en genot.
 11. Dat zij zich vrouw voelt in jouw nabijheid en zich goed voelt over zichzelf.
 12. Dat zij zich gewild en gewaardeerd voelt.

Kortom er zijn voor jou als man voldoende mogelijkheden om het leven van een vrouw te verbeteren en te veraangenamen.

Maar op welke manier kun je een vrouw nu het best tonen dat je interesse in haar hebt, en tegelijkertijd dat jij een man bent die haar leven op vele vlakken zal kunnen verbeteren?

Een product succesvol vermarkten gaat zogezegd pas goed als het product het leven van iemand op wat voor een manier dan ook verbetert, veraangenaamt of iets aan het leven van deze persoon bijdraagt. En hoe beter het ertoe in staat is, hoe hoger de waarde is die eraan gegeven wordt. Helemaal wanneer als snel blijkt dat het product schaars is, en de vraag hoog.

We hebben reeds gezien dat zelfs wanneer wij mannen een vrouw aantrekkelijk vinden, we ernaar neigen ook dan nog steeds vooral aan onszelf te denken.

Jezelf een schaars goed maken is dan ook vrij eenvoudig. Want wat je daarvoor alleen maar hoeft te doen is nogmaals: meer aan haar denken en minder aan jezelf.

De algemene gedachte over de grootte iemands waarde, ofwel status, is dat dit sterk afhangt van:

Heb jij je echter wel eens afgevraagd wat al deze, in de ogen van onze samenleving, succesvolle mensen met elkaar gemeen hebben?

Dat is dat zij om te beginnen zichzelf waardevol vinden. En vinden dat zij het beste verdienen. Zij hebben zogezegd een hoog gevoel van eigenwaarde.

Om ook daadwerkelijk te krijgen wat ze vinden dat ze verdienen, zijn ze bereid om hard te werken en alles te doen wat ervoor nodig is.

Met andere woorden: Hoeveel jij waard bent, hangt in vooral af van hoe waardevol jij jezelf vindt.

Daarmee heb je al 2 van de 3 onderdelen op zak die nodig zijn voor het op de juiste manier interesse tonen in een vrouw.

Het derde onderdeel is dat jij een man bent die het leven van een vrouw verbetert en iets aan haar leven toevoegt, zoals zojuist in 12 punten besproken is.

Wellicht heb je vooralsnog geen idee hoe je dat voor elkaar zou moeten krijgen. Maar ook dat is relatief eenvoudig. Want alles wat je daar werkelijk voor nodig hebt is snappen wat het betekent om een man te zijn voor de vrouw(en) in je leven.

En wanneer je als een echte man interesse toont in een vrouw, en haar kan geven waar zij als vrouw naar verlangt, dan zal een vrouw jou met liefde alles geven wat jij als man van haar verlangt.

Het eigenlijke interesse tonen in een vrouw is overigens eenvoudiger dan je denkt. Het verschilt namelijk nauwelijks van interesse tonen in willekeurig ieder ander persoon die je zou willen leren kennen.

Interesse tonen in een vrouw houdt dan ook eigenlijk niet veel meer in dan: op haar afstappen en heel eenvoudig een praatje maken over iets wat jullie op dat moment met elkaar gemeen hebben, of een vraag stellen over iets wat haar op dat moment lijkt bezig te houden.

Want dit is nog steeds een vorm van interesse tonen in een ander, die makkelijk uitmondt in een en leuk en boeiend gesprek. En dat is werkelijk alles wat je als man echt nodig hebt om een vrouw ook in jou geïnteresseerd te laten raken.