Hierdoor gaat aantrekkingkracht creëren bij vrouwen als vanzelf

Een vrouw die zich niet tot je aangetrokken voelt, zul je onmogelijk kunnen versieren. Dat vrouwen zich niet tot je aangetrokken voelen, ligt overigens bijna nooit aan je uiterlijk.

Aantrekkingskracht creëren bij vrouwen draait namelijk vooral om uitstraling en persoonlijkheid. En dan vooral om de mannelijke kanten van jouw persoonlijkheid.

Wees een man met een plan

Een van de eenvoudigste manieren om een vrouw kennis te laten maken met de mannelijke kanten van jouw persoonlijkheid, is door middel van het hebben van een plan. Een duidelijk plan waarmee je de vrouw die je zo leuk vindt wilt gaan veroveren. En waarbij je geen geheim maakt van jouw intenties.

Vrouwen vinden mannen die daadwerkelijk durven gaan voor wat ze willen namelijk erg sexy en aantrekkelijk. Gewoonweg omdat het een pure en overduidelijke uiting is van mannelijkheid.

Durven gaan voor wat je wilt, is in dit verband: een plan hebben en dit plan ook daadwerkelijk ten uitvoer brengen.

Dat betekent dat je bij een vrouw die je leuk vindt grofweg het volgende plan ten uitvoer brengt:

  1. Je stapt op deze vrouw af en je spreekt haar aan.
  2. Je voert een gesprek met haar, waarbij je gedurende het gesprek probeert uit te vinden of ze leuk genoeg is, en of jullie voldoende gemeen hebben, voor een date.
  3. En wanneer dit het geval is, nodig je haar uit voor een date.
  4. Je verzint een leuke date op basis van iets wat jullie beiden leuk vinden. En waarbij jullie vooral samen wat gaan doen en elkaar ondertussen beter kunnen leren kennen.
  5. Je creëert een gelegenheid om haar te kunnen kussen, zodra je merkt dat je haar echt serieus leuk vindt.
  6. Je belooft haar te bellen of te sms'en om een tweede date af te spreken.

Door een plan te verzinnen en het plan vervolgens gewoon uit te voeren, zul je wellicht tot je verbazing gaan constateren dat vrouwen eigenlijk enorm makkelijk zijn en heel veel goedvinden. Zolang jij maar duidelijk de leiding blijft nemen.

Waardoor aantrekkingskracht creëren als vanzelf kan gaan

Dit komt omdat, wanneer je als man een plan hebt, je een vrouw daarmee direct een enorm gevoel van veiligheid, bescherming en geborgenheid geeft. Waardoor een vrouw zich al snel fijn en ontspannen zal voelen in jouw nabijheid.

Bovendien toon je, zoals gezegd, met het hebben van een duidelijk plan en het recht op je doel afgaan onomstotelijk je mannelijkheid aan.

Omdat jouw mannelijkheid, jouw mannelijke uitstraling en het gevoel van veiligheid, bescherming en geborgenheid dat je opwerkt, bij een vrouw intuïtief tot gevolg heeft dat ze bij je wil blijven, ben je eigenlijk al bezig met aantrekkingskracht creëren.

Wanneer je daarnaast, door je gedrag en acties, een vrouw tevens een goed gevoel geeft over zichzelf, dan zal een vrouw doorgaans eigenlijk al niet graag meer van je zijde willen wijken.

Met andere woorden: aantrekkingskracht bij een vrouw creëer je voornamelijk door jezelf als man te gedragen in haar nabijheid, waarbij je geen geheim maakt van je intenties.

Want precies dit gedrag en deze manier van doen versterkt het vertrouwen in jou met rasse schreden. En vertrouwen is minimaal wat een vrouw nodig heeft om met je te willen kussen, seks met je te willen hebben en verliefd op je te kunnen worden.

Een vrouw besluit, zeker in de liefde, alles op basis van haar gevoel erover. En een vrouw ergens een gevoel over geven, kan alleen door middel van de acties die je onderneemt.

Dit betekent onder andere: dat een vrouw kussen zodra je haar serieus leuk vindt, de aantrekkingskracht die je hebt op deze vrouw voedt, terwijl haar vertellen hoe leuk je haar vindt, de aantrekkingskracht juist zal laten afnemen.

Onze menselijke natuur maakt namelijk instinctief nog steeds een heel duidelijk een onderscheid tussen wat vrouwelijk is en wat mannelijk. Waarbij actie wordt aangeduid als mannelijk en praten en gevoelens delen wordt aangeduid als vrouwelijk.

Vanzelfsprekend voelt een vrouw zich juist aangetrokken tot alles wat mannelijk is. Om deze reden versterkt kussen dan ook de aantrekkingskracht omdat het een actie is en dus mannelijk. Gevoelens delen is daarentegen vrouwelijk, en zal vanzelfsprekend dan ook leiden tot vermindering van de aantrekkingskracht.

Let wel. Dit betekent niet dat je nooit je gevoelens met een vrouw zult kunnen delen. Voor het creëren en vooral ook het behouden van aantrekkingskracht bij vrouwen, is het alleen verstandig hier bij voorkeur mee te wachten, totdat een vrouw haar gevoelens voor jou met je gedeeld heeft.

De ongeschreven wet van onze menselijke natuur hierbij is: dat een man vrijwel direct klaar is om een relatie aan te gaan met een vrouw waar hij zich sterk tot aangetrokken voelt. Een vrouw daarentegen heeft een stuk langer de tijd nodig, voordat ze klaar is om een relatie aan te gaan met een man. En zodra een vrouw haar gevoelens voor jou met je gaat delen, betekent dat eigenlijk dat ze er klaar voor is om een relatie met je aan te gaan.

Totdat een vrouw klaar is om een relatie met je aan te gaan, is het jou taak als man dan ook, om ervoor te zorgen dat je met regelmaat tijd doorbrengt met deze vrouw. Maar waarbij je haar tevens genoeg tijd en gelegenheid biedt om je te missen. Want ook jou missen versterkt de aantrekkingkracht die je hebt op een vrouw enorm.

Kortom, aantrekkingkracht creëren bij vrouwen vergt niet alleen de juiste actie op gezette tijden, maar tevens een portie geduld.