De 11 dingen die je een echte man maken voor vrouwen

dit maakt je een echte man (c) Can Stock Photo / gstockstudio

Vrouwen vallen op mannen, echte mannen. Maar wanneer ben je in de ogen van een vrouw nou een echte man? Deze vraag zal menig man doen laten denken aan frequenter sportschoolbezoek, een dikkere portemonnee en een beter uiterlijk.

Precies dat maakt je niet zozeer een echte man voor een vrouw. Wat je daadwerkelijk een echte man maakt zijn de dingen die een dikkere portemonnee, een fit voorkomen en een aantrekkelijker uiterlijk tot gevolg kunnen hebben.

1) Maak het beste van wat je hebt

Niet iedereen is gezegend met een goddelijk lichaam een puddingbuks van indrukwekkende grootte. Mannen die het zonder moeten stellen, raken er nogal eens van overtuigd dat het gebrek hieraan absoluut de reden moet zijn dat zij geen vrouw in hun leven kunnen krijgen.

Als jij hier ook van overtuigd bent, ga dan eens een middagje een stad in. Kijk voor de verandering eens goed om je heen in plaats van op je telefoon. Dan zal het je ongetwijfeld gaan opvallen dat er meer dan voldoende mannen rondlopen die aanzienlijk lelijker zijn dan jij en die toch geen onaardige vrouw naast zich hebben lopen.

Dat betekent dat jou overtuiging op zijn minst een wankele is.

Een echte man maalt niet om zijn uiterlijk en doet gewoon wat hij kan om het beste te maken van wat hij heeft.

Je bent voor veruit de meeste vrouwen qua uiterlijk dan ook al aantrekkelijk genoeg wanneer:

Nagels en schoenen worden onbewust direct aan een inspectie onderworpen door een vrouw zodra ze je voor het eerst ziet. De theorie achter deze onbewuste inspectie is: dat schoenen en nagels nu juist dingen zijn waar mannen nog wel eens vergeten aandacht aan te besteden. Dus als dat in orde en schoon is, dan zal het met de rest ook wel goed zitten.

Neem de proef maar eens op de som en trek eens hele opvallende schoenen aan naar een feestje, of voorzie je sneakers van maffe veters. Je zult dan meemaken dat de opmerkingen die je gaat krijgen van vrouwen allemaal gaan over je schoenen. Nu weet je waarom.

2) Kom ontspannen en zelfverzekerd over

Een vrouw die je nog maar net hebt ontmoet, moet nog maar bewijzen dat ze niet alleen leuk is om te zien, maar ook leuk genoeg is voor jou. Zo kritisch mag je gerust zijn wanneer je een vrouw gaat ontmoeten die je mogelijk langere tijd in je leven zult hebben.

Wanneer je op die manier denkt over de vrouw met wie je gaat daten, dan zul je je zonder meer al wat meer ontspannen voelen. En tevens zelfverzekerder. Als je tenminste weet wat je wilt in een vrouw.

Daar een duidelijk idee over hebben is de manier om ontspannen en zelfverzekerd een date tegemoet te kunnen treden. Bovendien zal een vrouw bij een ontmoeting met jou direct aan je merken dat niet iedere vrouw zomaar goed genoeg voor je is.

Dat kan er zomaar toe leiden dat een vrouw serieus haar best gaat doen om je te laten zien dat zij toch echt een hele geschikte vrouw voor je zou kunnen zijn.

Iets wat er op zijn beurt weer voor zorgt dat jij je alleen maar nog meer ontspannen en zelfverzekerd zult gaan voelen, waardoor je alleen maar nog aantrekkelijker wordt voor je date.

3) Praat met haar zoals je met ieder ander zou doen die je voor het eerst ontmoet

Een ander voordeel van goed weten wat je van een vrouw wilt, is dat het ervoor zorgt dat je haar in je hoofd niet specialer maakt dan ze is. Geen enkele leuke gezonde zichzelf respecterende vrouw voelt zich namelijk speciaal of verheven boven iemand anders.

Dit houdt in dat als jij haar als speciaal zou gaan behandelen, ze zich alleen maar ongemakkelijk zal voelen in jou nabijheid.

Dat terwijl de voedingsbron van aantrekkingskracht bij een vrouw nu juist zich veilig, ontspannen en goed voelen is bij jou.

Dus behandel een vrouw die je net hebt ontmoet nooit anders of beter dan je je beste vriend of vriendin zou behandelen.

4) Heb een hobby en wees op de hoogte van wat er in de wereld speelt

Intelligentie is iets dat veel vrouwen aantrekt in een man. Dat betekent overigens geenszins dat je minimaal een HBO-diploma moet hebben om een vriendin te kunnen krijgen.

Kijk eens om je heen. Het zal je dan opvallen dat de meeste stellen ook qua intelligentieniveau goed bij elkaar passen.

Wat het wel betekent is, dat interesse hebben in wat er om je heen gebeurt en daar een mening over hebben waar duidelijk over is nagedacht belangrijk is en een aantrekkelijkheidsfactor is.

Nog aantrekkelijker maak jij jezelf wanneer je ergens een serieuze passie voor hebt en ergens enorm veel van weet. Want ook dat is typisch mannelijk. Bovendien vinden vrouwen het leuk als een man haar iets nieuws leren kan en het gevoel heeft dat ze ook hierin wat voor ‘m kan betekenen.

Zorg er als man dus zeker voor dat je een hobby hebt. Uiteraard het liefst één waar je helemaal in op kunt gaan en die je veel voldoening geeft.

5) Heb humor en zelfspot

Met humor toon je een vrouw dat je het leven en jezelf niet altijd serieus neemt. Dat er ruimte is voor ontspanning en schik hebben samen. Voor een vrouw zijn humor en samen kunnen lachen heel belangrijk. Omdat dit één van de zeldzame momenten is dat de gedachten, die altijd door het hoofd van een vrouw razen, even stoppen.

Met zelfspot toon je tevens je zelfverzekerdheid aan en dat je ook jezelf nooit te serieus neemt.

6) Regel alles, doe wat je zegt en hou je aan je beloftes zoals het een echte man betaamt

De belangrijkste reden dat jij iedere date moet regelen, en een vrouw als het ware mee op avontuur moet nemen in die date, is een hele simpele: tijdens een date wil je dat een vrouw zich zoveel mogelijk ontspant en dat jij daar de reden van bent.

Want dan koppelt ze namelijk jou aan dat ontspannen gevoel. Dat is ontzettend belangrijk. Want een vrouwen is namelijk helemaal niet goed in zichzelf ontspannen. Dus als jij je er met je aanwezigheid voor zorgen kan dat zij zich ontspant, dan ben jij je gewicht in goud waard voor haar.

Wederom omdat door het hoofd van een vrouw altijd gedachten malen. Wat zou betekenen dat als je een vrouw een date laat regelen er alleen nog maar meer gedachten door haar hoofd zullen malen. Geloof me als ik zeg dat vrouwen twijfelen en zich zorgen maken om dingen waar wij als man ons geen voorstelling van kunnen maken.

Een echte man zorgt dan ook voor een vrouw en regelt alles en zorgt ervoor dat een vrouw nooit hoeft te twijfelen aan zijn woorden. Omdat hij haar altijd zal zeggen wat hij doet en doet wat hij zegt.

7) Geef haar constant een veilig en zeker gevoel

Dat een vrouw zich ongemakkelijk voelt, dat wil je vanzelfsprekend niet. Voor een vrouw constant een zeker en veilig gevoel geven hoef je overigens niets speciaals te doen.

Want inmiddels weet je dat je dit alleen al bereiken kunt door haar niet anders te behandelen dan je beste vriend of vriendin. Ook weet je dat je een vrouw nooit aan je woorden moet laten twijfelen en alle dingen aangaande de date regelen moet.

Onder andere hierdoor straal je rustig assertief leiderschap uit. Je geeft haar er het gevoel mee dat ze niets hoeft te doen, nergens over na hoeft te denken en alleen maar hoeft te genieten van het avontuur wat ze samen met jou aan het beleven is. Want in jouw nabijheid komt alles zonder enige twijfel goed.

Een woest aantrekkelijke echte man ben je in de beleving van een vrouw als je dat weet te bereiken.

8) Maak geen geheim van je intenties

Wat wij mannen massaal ongelofelijk fout doen is proberen onze mannelijkheid en seksualiteit zo goed mogelijk te verbergen tijdens een date. Dat is niet eens zozeer jouw fout. Het is wat onze overgeëmancipeerde maatschappij er helaas met veel succes bij ons in hamert.

Om maar eens een paar dingen te noemen.

Maar ondertussen vragen vrouwelijke singles zich wel af waar de echte man toch gebleven is.

Dus is het NIET FOUT. Het wordt ons alleen faliekant fout uitgelegd.

Steeds meer mannen daten, onder invloed van wat de samenleving en de media ons voorhoudt, onbedoeld met valse intenties. Ze gaan daten met als doel om vooral aardig gevonden te worden door een vrouw. Daarmee verzekeren ze een vrouw er tegelijkertijd min of meer van dat ze niets van haar willen.

Maar ondertussen hebben ze voor de date al wel nachtenlang liggen dromen van seks met haar.

Herken jij dat bij jezelf? Stop daar dan onmiddellijk mee. Want als je date met valse intenties, zelfs al is het per ongeluk, dan speel je met vuur. Want op het moment dat je ook maar iets doet dat voor het gevoel van een vrouw afwijkt van wat een aardige man zou doen, heeft ze alle reden om je grensoverschrijdend gedrag te verwijten.

En terecht. Want wat jij zegt en de manier waarop jij je gedraagt, komt in dat geval absoluut niet overeen met wat je werkelijk wilt, met wat je intenties zijn.

Dat is niets anders dan genieping, achterbaks gedrag en een leugenaar zijn. Natuurlijk accepteert een vrouw dat niet!

Maak dan ook nooit enig geheim van je intenties. Als je haar leuk vindt, laat dat dan ook zonder omhaal merken. En als je met haar het bed wilt delen, maak ook daar dan geen geheim van.

Zo geef je een vrouw de keuze om met je mee te gaan op basis van je ware intenties. Wat de kans alleen maar vergroot dat je ook daadwerkelijk met haar in bed belandt.

Een echte man maakt namelijk nooit een geheim van zijn intenties.

9) Geef haar een goed gevoel over zichzelf

Een vrouw een goed gevoel over zichzelf geven doe je niet door om de haverklap met kadootjes aan te komen op een date, of haar te trakteren op kostbare uitjes.

Daardoor zal een vrouw zich alleen maar ongemakkelijk gaan voelen. Want met kadootjes op een date vertel je:

Een goed gevoel geef je een vrouw wanneer je haar je onverdeelde aandacht geeft en laat zien dat je onthoudt wat ze je vertelt. Dat dit een vrouw zo’n goed gevoel geeft komt onder andere omdat wij mannen zo notoir slecht zijn in het onthouden wat een vrouw vertelt.

Dus wanneer jij wel onthoudt wat ze zegt en daar vooral ook iets mee doet, bijvoorbeeld tijdens een date, dan is dat een perfecte manier om ervoor te zorgen dat een vrouw zich goed voelt over zichzelf.

10) Zorg dat ze zich speciaal voelt

Een vrouw weet onbewust dat zij niet het belangrijkste is in het leven van een echte man. Want waar een echte man de meeste waarde aan hecht in zijn leven zijn de doelen die hij wil bereiken.

Een vrouw voelt zich als een magneet aangetrokken tot mannen die haar onbewust dat gevoel geven. Want instinctief weet ze dat juist dit type man altijd zal overleven, dus zij en hun nakomelingen ook. Voor nageslacht zorgen, is namelijk instinctief nog steeds waar het ook bij de moderne mens in basis om draait, net als bij iedere andere diersoort.

Het zorgt er tevens voor dat zij zich extra speciaal voelt wanneer zo’n man tijd voor haar maakt, een leuke date met haar verzorgt en haar zijn onverdeelde aandacht geeft.

Dit is de echte reden waarom topsporters, topacteurs en rocksterren altijd zulke mooie vrouwen hebben. Want de passie waarmee deze mannen hun doelen nastreven is vaak ongeëvenaard.

Is het jou overigens wel eens opgevallen hoeveel relaties van diezelfde mensen op de klippen lopen zodra ze de passie een beetje verloren zijn, even niet meer weten wat ze met hun leven moeten en ernaar neigen wat doelloos door het leven te dobberen?

Omdat ze precies daarmee kwijt zijn waar hun vrouwen zich in eerste instantie zo sterk toe aangetrokken voelden.

11) Vraag nooit om toestemming, maar zeg sorry als het nodig is

Het meest onaantrekkelijke wat je als man zo ongeveer kan doen bij een vrouw, is om het minste of geringste sorry zeggen of haar om toestemming vragen.

Dat is namelijk een vrouw op een voetstuk plaatsen, en haar als een prinses behandelen, op een manier waar ze acuut de kriebels van krijgt. Dit is dan ook dè manier om de aantrekkingskracht die je op haar had als sneeuw voor de zon te laten verdwijnen.

Aardig zijn maakt je als man niet aantrekkelijk en te aardig zijn maakt je voor veel vrouwen zelfs afstotelijk. Omdat je een vrouw daarmee op zijn minst laat vermoeden dat je iemand bent die constant op zoek is naar goedkeuring.

Een echte man zoekt nooit naar goedkeuring, behalve de goedkeuring van zichzelf.

Het vermoeden dat we overal toestemming voor zouden moeten vragen aan een vrouw wordt vooral gevoed door de media. Op basis daarvan hoor je heel wat, vooral vrouwelijke, date coaches mannen het advies geven om eerst te vragen of hij een vrouw mag aanraken of zoenen voordat hij tot actie overgaat.

In een ideale wereld, waarin we met ons verstand zouden kunnen bepalen wat aantrekkelijk gedrag is en wat niet, zou dit bruikbaar advies kunnen zijn. Want vragen neemt uiteraard wel alle risico weg dat je per ongeluk iets fout doet.

Maar we leven niet in een ideale wereld en we bepalen ook nog steeds niet met ons verstand of iets wel of niet aantrekkelijk is. Dus dat advies is onzin!

Gevoelsmatig verwacht een vrouw namelijk van een man dat hij bereid is om risico te nemen, het lef heeft om te gaan voor wat hij wil en haar durft te tonen wat hij van haar wil.

Dit wil in de praktijk zeggen dat wanneer je een vrouw mee op een date vraagt, ze min of meer verwacht dat je wat probeert. Ofwel dat je zal proberen haar aan te raken en zal proberen haar te kussen als je haar leuk vindt.

Want waarom vraag je als man een vrouw anders om een date?

Wacht je te lang met proberen haar aan te raken en wacht je te lang met proberen haar te zoenen, dan zal haar langzaam maar zeker steeds meer het gevoel bekruipen dat je haar niet leuk genoeg vindt.

Dat je iets probeert vindt een vrouw zelden een probleem. Waar vrouwen wel een probleem mee kunnen hebben is de wijze waarop je reageert wanneer ze aangeeft dat (nog) niet te willen.

Reageer jij zoals het een echte man betaamt en laat je haar zien en vooral ook voelen dat je het geen enkel probleem vindt dat ze nu (nog) even niet door je aangeraakt of gekust wil worden, dan zal ze zich alleen maar nog fijner en nog veiliger bij je voelen, waardoor ze zich mogelijk alleen maar nog meer tot je aangetrokken zal gaan voelen.

Dus het belangrijkste is dat je iets probeert en het accepteert wanneer ze aangeeft er nog niet aan toe te zijn. Daarnaast schroom je uiteraard niet op oprecht sorry te zeggen wanneer je schandelijk de fout in gaat of behoorlijk blundert.

Om als een echte man beschouwd te worden door een vrouw hoef je zoals je hebt kunnen lezen niets bijzonders te kunnen. Je hoeft slechts bereid te zijn hier en daar je gedrag wat aan te passen. En wat meer om jezelf te geven dan je nu wellicht doet. Misschien is dat voor sommige mannen nog wel het lastigste.

Een vrouw verwacht zeker niet van je dat je perfect bent. Maar een vrouw vindt het zeer zeker aantrekkelijk als ze ziet en als je haar het gevoel geeft dat je iedere dag weer probeert de beste versie van jezelf te zijn. Want dat is waar een echte man zijn samengevat om draait.