11 dingen waarmee je de aandacht trekt van vrouwen

Waar je de aandacht van vrouwen mee trekt

Als het erop aankomt, dan doen we allemaal ons uiterste best om de aandacht van vrouwen te trekken. Waarbij menig man helaas één ding doorgaans helemaal fout doet. Namelijk: dat hij zich daarbij volledig focust op wat hij denkt dat vrouwen willen.

Daarmee trek je nu precies niet de aandacht van vrouwen die je graag zou willen trekken.

Maar hoe trek je dan wel de aandacht van vrouwen? Hier volgen 11 dingen.

1) Ontwikkel je eigen stijl

Eigenwijsheid en je eigen gang gaan is mannelijk. Dus laat zien dat ook jij dat in je hebt. Bijvoorbeeld:

Belangrijk hierbij is vooral dat je jezelf zo min mogelijk laat beïnvloeden door wat anderen wel eens van je keuzes zouden kunnen vinden, en de keuzes maakt waar jij het meest blij van wordt.

2) Ga op reis

Als je op veel plekken in de wereld bent geweest, dan heb je avonturen beleefd en heb je verhalen te vertellen. Vrouwen houden van een man die avonturen beleeft, en die daarover verhaalt, en die haar wellicht in de toekomst deelgenoot zal gaan maken van zijn avonturen.

Maar zelfs al pak je gewoon je fiets, en ontdek je daarmee ons eigen land. Ook dan zul je mooie momenten verzamelen en dus verhalen genoeg hebben om te delen met een vrouw.

Bovendien stel je jezelf daarmee in de gelegenheid om prachtige plekken te ontdekken om een vrouw mee naartoe te nemen.

3) Onderneem nieuwe dingen

Maak naast je werk en andere verplichtingen, voldoende tijd voor jezelf vrij om nieuwe dingen te gaan ondernemen. Waarbij je uiteraard vooral dingen onderneemt waar jij nieuwsgierig naar bent.

Nogmaals, vrouwen houden van mannen die iets avontuurlijks in zich hebben. Van mannen die nieuwsgierig zijn naar nieuwe dingen. Die bereid zijn om uit hun comfort zone te stappen en dingen gewoon proberen.

Ook dit levert je nieuwe verhalen op. En levert je ervaringen op die je met vrouwen kunt delen en die je vrouwen samen met jou kunt laten ervaren.

Nieuwe dingen ondernemen kun je uiteraard ook geweldig doen met een date. Vrouwen vinden het geweldig om samen iets avontuurlijks te gaan doen en iets nieuws van een man te leren.

Iets avontuurlijks hoeft overigens absoluut niet iets gevaarlijks in te houden. Gewoon samen gaan doen wat jullie beiden nog nooit eerder gedaan hebben, is al avontuurlijk genoeg.

4) Doe spontaan iets

Het meest enthousiast, opgewonden en gelukkig maak je een vrouw, wanneer je iets spontaan en totaal onverwachts doet.

Ook wanneer je tijdens een date plotseling besluit om samen totaal iets anders te gaan doen, dan wat je van plan was.

Hiermee bewijs je een vrouw namelijk onomstotelijk dat je een man bent en een man durft te zijn. Iemand die dingen doet, wanneer hij ze wil doen en daar ook de volledige verantwoordelijkheid voor neemt.

Vrouwen vinden het fantastisch om zich daar volledig aan over te geven, en zich door jou te laten meevoeren in een onbekend avontuur.

Zomaar naar Zuid-Frankrijk rijden om daar jouw favoriete Yoghurtijsje te gaan eten, kan dan ook zonder meer iets zijn, wat je spontaan zou kunnen gaan ondernemen met een vrouw.

5) Heb een passie en weet welke kant je op wilt in het leven

Een passie hebben voor iets, maakt je zeer aantrekkelijk als man. Dat hoeft overigens niet perse je werk te zijn.

Het kan even zo goed een hobby zijn, waarin je jezelf volledig en vol overgave kunt laten gaan.

Mannen met een passie leven. Ze ontwikkelen zich, gaan uitdagingen met zichzelf aan en stellen zichzelf doelen. En precies dat is wat een man sexy maakt voor een vrouw.

Dus ga serieus op zoek naar die passie in je leven, wanneer je nu nog geen echte passie hebt.

Temeer, omdat je daar als man ook zelf veel gelukkiger van wordt. Hetzelfde geldt overigens voor het jezelf stellen van duidelijke doelen in je leven.

6) Wees op de hoogte van wat er in de wereld gebeurt

Een ander ding dat je onweerstaanbaar maakt voor vrouwen is: op de hoogte zijn van wat er in de wereld gebeurt en daar duidelijk je eigen mening en visie over hebben.

Een mening en visie die je duidelijk weet te verwoorden. Waarbij het zonneklaar is, dat je goed over je mening hebt nagedacht. Want intelligent zijn en slim zijn is sexy.

Op de hoogte zijn van wat er in de wereld gebeurt, heeft ook nog een ander voordeel. Namelijk, dat je het jezelf daarmee makkelijker maakt om over van alles en nog wat mee te praten.

Uiteraard kun je niet alles weten. En dat hoeft ook zeker niet. Want mocht er iets zijn, waar je niets van weet, maar je date wel, dan kun je prima van de gelegenheid gebruik maken om een vrouw jou eens haarfijn te laten vertellen hoe het zit.

7) Doe iets creatiefs / Wees handig

Vrouwen zijn dol op mannen die kunnen koken. Maar ook op mannen die kunnen klussen en die dingen zelf kunnen repareren. Zelden ben je als man overal even goed in. Dus doe gewoon wat je leuk vindt, en probeer het zo goed mogelijk te doen.

Doe waar je goed in bent of waar je goed in wilt worden geregeld. Want alleen zo word je er daadwerkelijk goed in. Iets wat je veel voldoening zal gaan geven. En van dingen die je voldoening geven, ga je jezelf gelukkig voelen.

8) Wees actief en onderneem dingen buiten

Ga voetballen, wielrennen, mountainbiken, kitesurfen, schaatsen, skeeleren of wandelen. Het maakt niet uit. Zolang het maar actief zijn is buiten de deur.

Buiten actief bezig zijn is niet alleen goed voor je lijf, maar het helpt je tevens van je bleke kantoorkop af. Wat je uiterlijk en je uitstraling goed zal doen.

Nee, dat kun je niet oplossen met een zonnebank. Want dat is nepbruin. En vrouwen houden niet zo van nep bij mannen. Bovendien draagt zonnebankbruin zijn nou niet echt bij aan de avontuurlijke, mannelijke uitstraling die een vrouw zo graag ziet bij een man.

9) Durf eens andere vragen te stellen

Vragen zoals bijvoorbeeld:

Vraag dingen die een vrouw in de gelegenheid stellen om jou iets te vertellen over zichzelf. Vrouwen praten graag over zichzelf, over gevoelens en over emoties. Haar de mogelijkheid bieden juist hierover te praten, zal je dan ook meer dan voldoende stof geven om over door te vragen.

Hierdoor maak je jezelf een gesprek voeren met een vrouw niet alleen veel makkelijker, maar breng je jezelf tevens in de gelegenheid om precies van een vrouw te weten te komen wat jij wilt weten.

10) Lees voldoende en wees nieuwsgierig

Waarom op de hoogte blijven van de wereld om je heen belangrijk is, heb je kunnen lezen. Maar tevens is het als man zijnde belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen, nieuwsgierig te blijven en kennis te blijven vergaren.

Want kennis maakt macht. En macht maakt je een interessant persoon. En vrouwen zijn doorgaans zeer nieuwsgierig naar -en voelen zich aangetrokken tot interessante personen.

Een interessant persoon worden doe je heel eenvoudig door voldoende te lezen en nieuwsgierig te zijn naar de meningen, visies en ervaringen van anderen.

11) Ontwikkel je eigen kijk op de wereld en deel het

Door nieuwsgierig te zijn en kennis te vergaren ontwikkel je bijna als vanzelf jouw kijk op de wereld om je heen. Maar jouw kijk op de wereld is zeker niet de enige kijk op de wereld. En wat in jouw beleving juist is, is niet per definitie ook juist in de beleving van iemand anders.

Juist dat maakt het leuk om jouw kijk op de wereld te delen met je date en te luisteren naar haar kijk op de wereld. Om vervolgens samen te gaan kijken waar jullie elkaar kunnen vinden, en waar juist helemaal niet.

Dat kan hele leuke, interessante en diepgaande gesprekken opleveren met een vrouw. Maar kan je tevens een hele goede indicatie geven over, hoe goed jullie het eventueel in de toekomst zouden kunnen gaan vinden met elkaar.

Alle in dit artikel besproken dingen zorgen ervoor dat je als man meer aandacht trekt van vrouwen. Simpelweg omdat je jezelf met alle 11 dingen een interessanter persoon maakt.

En als dit artikel 1 ding duidelijk zou moeten maken, dan is dat wel: dat vrouwen zich bij een man vele malen sterker aangetrokken voelen tot zijn persoonlijkheid dan tot uiterlijk vertoon. De aandacht trekken van een vrouw, doe je dan ook vooral met je persoonlijkheid.