Hoe je jezelf een vrouw versieren zo makkelijk mogelijk maakt

Een vrouw versieren Image by StockSnap from Pixabay

Een vrouw versieren is eigenlijk helemaal niet zo moeilijk. Het zijn wij mannen die het onszelf meestal zo ontzettend moeilijk maken. Velen van ons zijn vooral druk met aardig gevonden worden, goedkeuring proberen te krijgen en als de dood dat we een vrouw ook maar één haar krenken.

Dus analyseert menig man zich suf. Van wat ze zegt en doet tot en met de kleinste onbenulligheid in haar gedrag. Terwijl als hij gewoon met haar in het moment zou zijn geweest, in plaats van druk zijn met zijn eigen gedachten, dan had hij hints en signalen van een vrouw die er werkelijk toe doen niet gemist.

Want geen hints en signalen missen van een vrouw, maakt haar versieren al een heel stuk makkelijker.

Waar vallen vrouwen toch op?

Menig man denkt bovendien dat hij moet imponeren of indruk moet maken op een vrouw. Maar dat is net als denken dat aardig gevonden worden en de goedkeuring van een vrouw moeten verdienen regelrechte onzin.

Imponeren, indruk maken en proberen aardig gevonden te worden, geeft een vrouwen alleen maar het gevoel dat je jezelf niet goed genoeg vindt voor haar en dat probeert te compenseren. Dat zou uiteraard het laatste moeten zijn wat je wil.

Maar wat moet je dan wel doen? Waar vallen vrouwen nou werkelijk op bij een man? Heel simpel gezegd: op mannelijkheid in een man.

Dat je over een gezonde portie mannelijkheid beschikt, laat je een vrouw op 3 manieren merken:

 1. Door jouw houding ten opzichte van haar.
 2. Door jouw uitstraling.
 3. Door de manier waarop je met haar omgaat.

Houding

Een echte man, in de ogen van een vrouw, neemt niet zomaar genoegen met iedere vrouw die zich aandient. Jouw houding ten opzichte van een vrouw moet haar dan ook vertellen dat jij er nog niet helemaal uit bent of zij wel de moeite waard is om je tijd aan te besteden. Maar dat je dat graag wilt onderzoeken, omdat ze je op een één of andere manier nieuwsgierig heeft gemaakt naar haar.

Dit is een houding die jij je aanmeten kunt door jezelf in te prenten dat met name een eerste date slechts één doel dient. En wel: kijken of die vrouw die er zo leuk en charmant uitziet wel een leuke vrouw is voor jou.

Elke vrouw benadert een eerste date namelijk op vergelijkbare wijze.

Uitstraling

Een mannelijke uitstraling is het soort uitstraling dat een vrouw vertelt dat je het prima naar je zin hebt in je eentje. Dat je iedere dag weer probeert de beste te zijn die je kan zijn en het beste probeert te maken van wat je hebt.

En als je dat eens een dag niet lukt, dan probeer je het de volgende dag vol goede moed weer opnieuw. Want je bent erop uit om de doelen te halen die jij jezelf stelt. Opgeven is daarbij geen optie. Omdat je trots wilt kunnen zijn op jezelf.

Bij de meeste vrouwen kom je hier een stuk verder mee dan een knap uiterlijk. Het enige voordeel van een knap uiterlijk hebben is, dat vrouwen wellicht wat sneller nieuwsgierig naar je zijn. Maar uiteindelijk vallen de meeste vrouwen voor:

Omgaan met een vrouw

Een mannelijke manier van omgaan met een vrouw draagt er doorgaans toe bij dat een vrouw zich vrijwel direct prettig, ontspannen en veilig voelt in jouw nabijheid. Een man die dat vlug voor elkaar krijgt bij een vrouw, is voor veruit de meeste vrouwen direct al een aantrekkelijke man.

Dat zal er onder andere aan bijdragen dat ze graag over zichzelf zal vertellen en haar best zal doen om het gesprek gaande te houden.

Als een vrouw zich tot je aangetrokken gaat voelen, zul je ook snel merken dat ze je graag wil plezieren. Zo zal ze je bijvoorbeeld vragen waar je wilt zitten, wanneer jullie bijvoorbeeld een terras op lopen tijdens een date. Het is dan uiteraard de bedoeling dat jij besluit waar jullie gaan zitten, in plaats van haar te vertellen dat het je niet uitmaakt.

Maar wanneer voelt een vrouw zich dan meteen prettig, ontspannen en veilig bij een man? Een vrouw voelt zich direct ontspannen en veilig bij een man als hij rustig en ontspannen is en hij, voor haar gevoel althans, alles onder controle heeft, geen geheim maakt van zijn bedoelingen en hij haar zijn onverdeelde aandacht geeft.

Hoe de makkelijkste en betrouwbaarste methode om een vrouw te versieren werkt

Zoals gezegd is een vrouw versieren helemaal niet moeilijk. Want in theorie doe je bij iedere vrouw die je ontmoet weer precies hetzelfde. En dat is: de methode die voor jou werkt om een vrouw te versieren herhalen.

Om goed te worden in vrouwen versieren hoef je alleen maar die methode onder de knie te krijgen.

De moeilijkheid zal ‘m echter vooral gaan zitten in het je eigen maken van die methode. Want dat zal gaan met vallen en opstaan. En soms zul je heel hard vallen. Die methode onder de knie krijgen zal dan ook zeker het nodige vragen van je doorzettingsvermogen.

En hoe lang het gaat duren voordat je die methode onder de knie hebt, hangt af van waar je moet beginnen.

Man-zijn

Zo kun je absoluut niet zonder een mannelijke houding, uitstraling en manier van omgaan met vrouwen. Want zonder dat ben je niets anders aan het doen dan je kostbare tijd verspillen.

Tenzij je goed bent in toneelspelen en dat ook wilt. Dan zal het je door het toepassen van wat PUA-trucjes ondanks dat misschien soms best lukken om een vrouw in bed te krijgen. Echter, zodra een vrouw serieus geïnteresseerd in je raakt, zal ze sneller dan je lief is doorhebben dat je eigenlijk helemaal niet zo’n mannelijke man bent. Met meestal als gevolg dat ze weer net zo snel uit je leven verdwenen is als dat ze er is ingekomen.

Een gesprek aangaan met een vrouw

Een ander belangrijk onderdeel is het gesprek aangaan met een vrouw. Een onderdeel dat een sociaal handige man niet al te veel problemen zal opleveren. Hij zal hooguit links en rechts wat aanpassingen moeten doen aan de manier waarop hij het gesprek voert.

De meeste mensen, en daarmee ook de meeste sociaal handige personen, praten bijvoorbeeld graag over zichzelf. Dat is nu net zo’n dingetje dat je even niet moet doen als je een vrouw wilt versieren. Want dan moet je er juist voor zorgen dat een gesprek vooral over haar gaat en over wat haar interesseert, bezighoudt en boeit.

Sociaal minder handige personen zijn daarentegen vaak wel hele goede luisteraars. En dat is zeer zeker niet onbelangrijk als je een vrouw wilt versieren. Daarnaast zullen sociaal minder handige personen door vrouwen eerder als mysterieus worden aangemerkt.

En dat is een pluspunt. Want vrouwen voelen zich massaal aangetrokken tot mysterieus.

Kortom, sociaal minder handig zijn betekent allerminst dat je dan ook geen vrouw kunt versieren.

Wat een sociaal minder handige man zich dan ook vooral eigen moet zien te maken is: gesprekken beginnen met onbekende mensen.

Dat is overigens sowieso iets waar menig man faliekant de fout mee ingaat; het te zelden een praatje maken met vrouwen die hij niet kent. Terwijl juist dat soort praatjes geregeld wel maken, je leven zoveel makkelijker maakt.

Want juist door regelmatig praatjes maken met vrouwen die je niet kent, zul je jezelf niet langer afvragen wat je moet zeggen wanneer die ene leuke vrouw ineens voor je neus staat.

Want het enige verschil tussen haar en al die andere vrouwen die je gesproken hebt is: dat jij haar leuk vindt. Maar daarmee verschilt ze echt helemaal niets met iedere ander vrouw met wie je een praatje hebt gemaakt. En dus kun je met haar op precies dezelfde manier een gesprek beginnen zoals je dat met iedere andere willekeurige vrouw zou doen.

Let wel. We hebben het hier over een gesprek beginnen. Een vrouw die je echt leuk vindt, wil je uiteraard zo snel mogelijk beter leren kennen. Hierdoor zul je dus eerder van het praten over koetjes en kalfjes moeten afstappen.

Dat komt bij een vrouw die je wil versieren qua gesprek op het volgende neer:

 1. Je stapt vol vertrouwen op een goede afloop op haar af en begint een gesprek.
 2. Zodra je met haar in gesprek bent, dan merk meestal vrijwel direct of ze zin heeft in een gesprek en jou interessant en leuk genoeg vindt om het gesprek gaande te houden. Ze zal dan net als jij investeren in het gesprek.
 3. Dit gesprek met een vrouw heeft vooral tot doel dat ze jou steeds interessanter en leuker gaat vinden. Dat doe je met name door het gesprek verfrissend, ontspannen, gezellig, leuk en ook interessant te maken te maken. Dat betekent onder andere samen lachen, maar ook praten over persoonlijke dingen en het samen zoek naar wat jullie gemeen hebben.
 4. En tussendoor moet je zien voldoende vragen te stellen die jou wat vertellen over haar als persoon, en of zij als persoon mogelijk bij jou zou kunnen passen.

Maar met alleen praten en een gesprek met elkaar voeren ben je er nog niet. Het gesprek dat jij hebt met een vrouw is niets meer of minder dan de lijm die haar bij jou in de buurt houdt zodat je haar kan versieren.

Het aanraken

Het grappige is dat lijm een hele goede metafoor is. Want je zult zien dat wanneer een vrouw je tijdens het gesprek dat jullie samen hebben steeds leuker gaat vinden, ze langzaam aan steeds dichterbij je zal gaan komen.

Vaak zo dichtbij dat je haar makkelijk aan kunt raken. En dat is dan ook de volgende stap. Want als je een vrouw zo leuk begint te vinden dat je graag wat van haar zou willen, dan moet haar dat niet vertellen, maar in plaats daarvan laten voelen.

En vrouw reageert niet op een man door wat ze denkt, maar op basis van het gevoel dat hij haar geeft als zij in zijn nabijheid verkeert.

Daarom zal een vrouw je ook niet vertellen dat ze je leuk vindt, maar het laten zien. Het zojuist genoemde, en vaak onbewuste, dichterbij je komen staan is daar een voorbeeld van. Maar ook jou soms even aanraken terwijl ze met je in gesprek is, is daar een goed voorbeeld van. Net als je diep in de ogen kijken.

Een vrouw aanraken terwijl je met haar praat en tijd met haar doorbrengt is dan ook must als je haar wilt versieren. Je laat een vrouw daar namelijk niet alleen mee zien dat je haar leuk vindt, maar ook wat je van haar wilt.

Bovendien kom je er door een vrouw aan te raken meteen achter of ze jou ook leuk vindt en of zij ook van jou wil wat jij van haar wilt. Daar komt bij dat hoe vaker jullie elkaar aanraken, hoe sterker jullie je tot elkaar aangetrokken gaan voelen als jullie elkaar leuk vinden.

Een vrouw kan op twee manieren op jou aanrakingen reageren:

 1. Ze beweegt niet en blijft ontspannen of beweegt zich zelfs naar jou aanraking toe – Dit betekent dat ze jou aanraking accepteert of misschien zelfs prettig vindt. Je mag dit als toestemming beschouwen om een klein stapje verder te gaan.
 2. Je voelt bij de aanraking dat ze een beetje verstijft of ze draait zich langzaam van jouw aanraking weg – Dit betekent dat ze het (nog) niet prettig vindt om door je aangeraakt te worden.

Als je een vrouw aanraakt en je voelt haar lichtjes verstijven of je ziet haar wegdraaien van jouw aanraking, dan betekent dat niet dat ze je niet leuk vindt.

Als ze je leuk vindt, dan zal ze ook na je mislukte aanraking gewoon bij je in de buurt blijven en met je door blijven praten. Je aanrakingen waar in dat geval gewoon wat te veel en/of te vroeg.

Of je haar op een later tijdstip wel aan zal kunnen raken hangt af hoe je met een mislukte aanraking omgaat.

Praat je gewoon met haar verder alsof er niets gebeurt is, dan zal het moment dat ze wel door jou aangeraakt wil worden zonder meer komen. Sterker nog, er cool en nonchalant mee omgaan kan er zelfs voor zorgen dat zij degene is die begint met aanraken.

Maak je er echter wel een dingetje van en lijk je een beetje van je stuk gebracht door een mislukte aanraking, dan vermindert dat zeker je kansen bij een vrouw.

Als je van je stuk gebracht bent, dan werkt dat bij een vrouw zonder meer de indruk dat jouw zelfvertrouwen wat wankel zou kunnen zijn. Tevens geef je daarmee de indruk dat jij waarschijnlijk niet zo heel veel met vrouwen omgaat.

Het versieren

Wanneer je een vrouw aan het versieren bent, dan is op elk moment het allerbelangrijkste dat een vrouw zich veilig bij je voelt, ontspannen voelt, zich gewild voelt en geliefd door jou voelt.

Dit bereik je door in elke situatie waarin jullie samen verzeild raken rust, zekerheid, controle en assertief leiderschap uit te stralen. En ondertussen doorloop je zelfverzekerd alle stappen die nodig zijn om een vrouw succesvol te versieren. Deze stappen zijn:

 1. Een vrouw aanspreken en kennismaken.
 2. Praten over koetjes en kalfjes.
 3. Haar beter leren kennen als persoon en onderzoeken wat jullie gemeen hebben.
 4. Kleine plagerijtjes, humor, ontspanning.
 5. Sociaal geaccepteerde aanrakingen tijdens het praten.
 6. Langzaam maar zeker meer seksueel getinte onderwerpen die besproken worden met enige luchtigheid en humor. ( Wacht als je nog onervaren bent af totdat zij de meer seksueel getinte onderwerpen aansnijdt )
 7. De eerste zoen, meer intiemere aanrakingen en minder praten.
 8. Seks hebben met elkaar.

Dat zijn alle stappen die je als man verplicht en in precies deze volgorde moet doorlopen om een vrouw succesvol te versieren. Hierbij moet je goed in het achterhoofd houden dat jij als man elke stap initieert. Waarbij je vanaf stap 5 constant goed op blijft letten hoe een vrouw reageert en pas een stap verder gaat zodra ze aangeeft daar klaar voor te zijn.

Eerder in het artikel heb je kunnen lezen op welke twee manieren een vrouw op jouw initiatieven kan reageren.

Ik hoop dat ik je heb kunnen laten zien dat een vrouw versieren inderdaad helemaal niet zo moeilijk is. Omdat het zogezegd slechts een kwestie is van simpelweg een methode volgen ofwel een stappenplan doorlopen.

Dit betekent dat je als man beschikt over een methode die altijd werkt. Als je met het aanknopen van een gesprek tenminste haar interesse hebt weten te wekken en je een aantrekkelijke man lijkt te zijn. Maar zoals je hebt kunnen lezen hangt dat vooral af van hoe mannelijk jouw houding, jouw uitstraling en jouw manier van met haar omgaan is.

Maar zelfs aan deze methode heb je uiteraard helemaal niets wanneer er op het moment dat je een vrouw aanspreekt geen echte interesse ontstaat.

Het kan je bijvoorbeeld zomaar gebeuren dat je haar toch een stuk minder leuk vindt dan gedacht zodra je met haar in gesprek bent. Hetzelfde kan haar uiteraard ook gebeuren.

Daarom is het alleen al onmogelijk om elke vrouw te versieren.

Toch moet je altijd proberen om een vrouw aan te spreken als je haar leuk vindt. Alleen al omdat aangesproken worden door een man die de ballen heeft om dat gewoon te doen een vrouw een goed gevoel geeft over zichzelf.

Vrouwen een goed gevoel geven over zichzelf is sowieso al een basistaak van ons als mannen. Als we dat op de goede manier doen, dan voelen vrouwen zich gezien. En een vrouw die zich gezien voelt, zal zich vrouwelijker voelen, verleidelijker voelen en vrolijker voelen. Alleen daarvan wordt de wereld al een stuk mooier.

Ook dat heb jij als man volledig in de hand. Dus zeg wat tegen een vrouw die je leuk vindt. Laat haar weten dat je haar leuk vindt en dat je de moeite die ze doet om er leuk uit te zien waardeert. Zie dat in eerste instantie als je taak als man. En pak pas je kans om haar te versieren als je voelt dat jullie beide mogelijk geïnteresseerd zijn in meer dan een kennismaking en een gesprek.

Je zult dan merken dat je eventuele afwijzingen veel makkelijker accepteert. En dat ook gewoon een leuk gesprekje hebben met een vrouw je een goed gevoel geeft. Het zal je helpen ontspannen, waardoor het versieren van een vrouw nog soepeler en natuurlijker verlopen zal en daarmee nog makkelijker wordt.